Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sayende bağımlılık duygusunu da öğreniyoruz tabi lakin konumuz bu değil

Iki kadro dışı oyuncunun konusunu bulunduğu bağlamın dışına çıkarmak için yapmadığınız ajitasyon kalmadı

İşi sosyal medyada edilen hakaretlere kadar indirgemişsin

Sosyal medya senin gibi isimsiz,troll,geçerliliği olmayan bir sürü hesapla kaynıyor.

Bu hesapların ağzı torba değil ki büzesin

Trabzonspor'un futbolcusunu taraftara hareket çekecek kadar tahrik etmek için 5 dakikada fake bir twitter hesabı açıp küfür etmek yeterli oluyorsa kapatalim bu klübü gitsin

Milyonluk bir camiaya yapılmış saygısızlığı aklamak için girmediğiniz şekil kalmadı

Bu iki isim kadro dışı
    Bence bir yol cizin kendinize

Trabzonspor'un mu bu iki ismin mı peşinden gideceksiniz bundan sonra
    Hala hakaretler yagdiriyorsun senin gibi bir adama sorsam hakaret ile küfürün cok farkli olduğu ile ilgili kitap yazarsin. Bir gun olur da senol güneş gelirse ayni duruşu sergilersin umarim. Milyonluk camia hikayelerine hic girme bence hikaye çünkü kupasina sahip cikamayan camianin milyarlarca mensubu olsa ne olur

Yorum

• Bir daha bu forma altında tek bir maça bile çıkmaması lazım.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir daha bu forma altında tek bir maça bile çıkmaması lazım.
        Onu birak, bir daha Trabzon´a zuiyaret amacli bile gelmesi bile engellenmesi lazim. yemin ediyorum bunun 30 golü
        nasip olacagina hic olmasin daha iyi.

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onu birak, bir daha Trabzon´a zuiyaret amacli bile gelmesi bile engellenmesi lazim. yemin ediyorum bunun 30 golü
          nasip olacagina hic olmasin daha iyi.
          Senol güneş gelse cok hosunuza gider ama

Yorum

• Mesele trabzonzpora karsi burak yilmaz olayi degil farkli noktalara cekmeyelim yonetimden birkac kisinin burakla onurla hirlasmasi bu nedenle kavga tarafi olarak kulup ismi vermek dogru degil.burak hayrettinle derdi olan bir adam.hayrettinin de derdi burakla. Dolayisiyla trabzon burak arasinda kalinmaz ama en sinsi buragi hayrettine tercih ederim.hayrettin demek trbazonspor demek degil go home hayrettin

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sana küfredenlerden daha çok hizmet ettin bu klübe.....

Şampiyon yapan kadroda idin.......

Son olarak geldiğinde 32 maç oynadın 28 gol attın 3 de asist yaptın.....

Maç başı ortalama 1 gol ya attın ya attırdın.....

Ama bazı vefasızlara kalsa hiç bir şey yapmadın...... Bomboş sahada gezindin durdun.....

Verdiğin hizmetler için teşekkür ediyorum bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.....
              Adamın yıllarca yaptığı hizmeti çok çabuk silip atıyoruz, yazdıklarının altına imzamı atarım.
              Karşılığında para verdik diyenler var, ne boş çöp adamlara da para verdik, onlar ile Burak'ı bir mi tutayım?

Yorum

• Burak Yılmaz'ın aklındaki rota ise ABD. Eğer Beşiktaş veya Galatasaray olmazsa, ayrı olduğu eşiyle birleşmek için ABD opsiyonunu birinci alternatif olarak önüne koymuş durumda.
                Böyle bir haber var .
                Para getirse tadından yenmez ayrılışı
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Tüm takımı zehirledi

Yorum

• Amerikaya iyi bir bonservisle satarsak(2-3 m. euro) müthiş kazanç olur..
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• salih dursun'un yaptığı verilmeyen penaltılı maçtan sonraki açıklamaları bile bir şeyler anlatıyor. "hani aile olacaktık"lar falan, sizden bir yol olmaz havası var duruşunda. arog'da cem yılmaz'ın "la ben senden 1 milyon yıl ilerdeyim, beni kullanacağına..." reğliği gibi sanıyorum aslında istemesine, uğraşmasına rağmen trabzonspora yakıştıramadı kendini ikinci gelişinde. saha-saha dışı her hareketinden bu fışkırıyordu. çok gol atsa da fayda gelmez o hale gelmiş bir futbolcudan diye düşünüyorum. geç kalınmış bir karar.
                      futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Başakşehir inşallah alır
                        Görün bakın yoksa yine başımıza kalacak

Özür dileyecek
                        Arma öpecek vs.

Sözleşmesi çok ağır
                        Bizden 4 milyon euronun üzerinde alıyor

Beşiktaş 2.5 bile vermiyor

Barış Yurduseven: "Burak Yılmaz, Trabzonspor'da kalacağını söylüyor. Yönetimin 10 günlük ek izin teklifini kabul etmedi. Trabzon'a gelerek çalışmalara başladı." (TRT Spor)

Dediğim gibi yaptığı görüşmelerde kimse istediği rakamı vermedi muhtemelen.

Özür diler şimdi
                        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 24.11.2018, 10:18.
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Az kaldı, bir iki haftaya affedilecektir. Sebebi muhtaç olduğumuzdan değil, piyasa amaçlı olur.
                          En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 02:54.

Yorum

• Değil 4,5 milyon euro, 2 milyon vereni bile bulamaz.
                            Dalgamı geçiyorsunuz?

Bizim bu Burak ile Onur bizden aldıklarının yarısına kulüp bulsunlar başarılı sayacağım.

Bunlar çöp çöp...

Nasıl boyadılar bizim milletin gözünü bilmem de, bunlara verilen ücretler avrupada üst düzey oyuncuların aldığı paralar.
                            Kaç kaleci var 2,5 milyon alan, kaç forvet var 4,5 alan?

Şaka gibi yemin ediyorum.

Bizden enayisi yok...

Şu çöpleri yıllardır besliyoruz.

Yarısını bile rüyalarında göremezler.

Yorum

• daha affedilmedi mi?

Yorum

• affedilsin affetmek erdemdir. dönsün takıma hırslı saglam bir adam. oynatacaksin oynatmak da teknik bir istir.hoca her tipe hitap edebilmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim