Umarim Ocak ayinda bir alici bulunur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Kafayı yiyor şu anda kafayıİlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnstagram'da bir Trabzonspor sayfası Erdal Hoş'un Burak Yılmaz ile ilgili bir cümlesini paylaşmış. Burak'da engellemiş. Bu adam büyük sıkıntı olacak bize.
[ATTACH]16187[/ATTACH]
Diyor ki ne parçası ya ben olmasam bu takım küme düşmüştü geçen sezon şimdi çıkıp bir de kendimi takıma ispat mı edecegim ?
Disiplin altına mı gireceğim
Antremanlara katılamadığım hafta 11 çıkamayacak miyim ?
Bu yaştan sonra bir de rekabete mı gireceğim
Topu önüme yuvarlamayıp diğer alternatife yönelen adamın kulağını deneyecek miyim ?
Burada bile bu düşüncede adam varken Burak neler dusunmuyordurEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 05.09.2018, 21:56.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bu arada ınstagram bu kadar aktif kullanan bir sporcu olarak geçen sezon sadece Arda'yı bile 2-3 maçından sonra paylaşan birisi olarak camianın kazandığı böyle bir zaferden sonra herhangi paylaşımını gördünüz mü bu arkadaşın?
Ya da stada geldi mı acaba?
Yahu hepsini gectim son 3 Gs maçı hikayesi fiyasko.
Emekliliğinden sonra seçenekleri bulunsun diye 3 klubu de cepte tutmaya çalışıyor
Acayip rahatsızımİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
Bu adamı bir daha ilk 11 de görmek istemiyorum gerçekten takım oyununu bozuyor
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
Belki üzüntüsünü içine atmıştırİlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada ınstagram bu kadar aktif kullanan bir sporcu olarak geçen sezon sadece Arda'yı bile 2-3 maçından sonra paylaşan birisi olarak camianın kazandığı böyle bir zaferden sonra herhangi paylaşımını gördünüz mü bu arkadaşın?
Ya da stada geldi mı acaba?
Yahu hepsini gectim son 3 Gs maçı hikayesi fiyasko.
Emekliliğinden sonra seçenekleri bulunsun diye 3 klubu de cepte tutmaya çalışıyor
Acayip rahatsızım
Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Burak gsde bjkde olsa bu sene gol kralı olurdu ve o takımı şampiyonluğa oynatırdı. Takım egoları çok yüksek. Tripleri var. Ama burak yılmaz bizim 2011yılının ana oyuncusuydu. Adamı bu kadr silmenin bir anlamı yok. Atacağı gollere ihtiyacımuz var geçen sene tek başına kaç maç aldı unutmayalım. Rode ile rotasyonlu oynasınlar ikisinide sahiplenelim. Rode takım oyununda daha iyi burak santrofor ve gol açısından daha iyi.
Yorum
-
ben mi göremiyorum
hala antrenman fotolarında görünmüyor.
?https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
1-Beşiktaş ile 2.5 milyon euroya anlaştığı haberleri var transferin son gününde.
Öyleyse öncelikle ücretini o banda çekecek
2-Temmuz ayından beri ne kampta ne Trabzon'da antremanlara bile çıkmıyor
Sadece şu 2 aylık süreçteki kazanımı bile 5 milyon tl nin üzerinde
Gs maçında biletiydi, ürün satışıydı,galibiyet ödülüydü kazandığımız para 2 aydır antremana cikmayan Burak'ın 2 aylık hakedişi
Bu klüp yürümez.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Yorum
-
Sivas maçındaki 30 dk süren gezintisini saymazsak bu adam 3 ayı aşkındır top falan oynamıyor..Kampa da doğru düzgün katılmadı..Bu şartlarda bu adamın hazır olması en iyi ihtimalle o da 2.devrenin ortasını bulur..Arada sakatlıklar yaşayacağını da düşünürsek bu adamın tam anlamıyla hazır olma ihtimali hiç yok..Hadi bu seneyi geçtim bunun gelecek yılı da var.. Nasıl bir belaya düştük Allah'ım..
Yorum
-
Yedekten girer 15'er dakka oynar her maç, bir de kupa maçlarında as başlar yeter krala. Artık fazla triplere girmez belki yerini bilir.İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas maçındaki 30 dk süren gezintisini saymazsak bu adam 3 ayı aşkındır top falan oynamıyor..Kampa da doğru düzgün katılmadı..Bu şartlarda bu adamın hazır olması en iyi ihtimalle o da 2.devrenin ortasını bulur..Arada sakatlıklar yaşayacağını da düşünürsek bu adamın tam anlamıyla hazır olma ihtimali hiç yok..Hadi bu seneyi geçtim bunun gelecek yılı da var.. Nasıl bir belaya düştük Allah'ım..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum