Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulen virüs koskoca sezonu yedin doymadin Onuru da yedin. Yaziklar olsun be, Allahindan bul.

Yorum

• İzle takımı virüs. Elin belinde beklemeyle olmuyor o işler.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• O ettiğin küfürleri sana iade ediyorum

Yorum

• Önce hakkını verelim. Adam net golcü. Fakat takım oynunu bozuyor. Kadro dışı kalmasından ayrı olarak söylüyorum; gönderilmeli.

Yorum

• Bu'nsuz takım ateş ediyor, yarın özür dilesin affedilsin yine 11 başlar, çünkü çapsızlık bunu gerektirir.
            Özkan SÜMER

Yorum

• affedilip takım oyunu oynayacaksa ise yarar.
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Sosa golü attığında suratının şeklini görmek isterdim qral.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• muhakkak affedilmeli avrupaya gitmemiz şart

Yorum

• Burak meselesi Trabzonspor'un saha içi performansını etkiliyor.
                    Burak iyi bir golcü, iyi istatistikleri var. Saha içinde işini iyi yapıyor. Fakat futbolculuğu dışında farklı işlere karışıyor.
                    Burak'ın ''Sürekli Oynatılma'' isteği takım üzerinde olumsuz bir etki oluşturuyordu. Son tepki gösterme olayı ise bardağı taşırdı.
                    Esasında Burak'ın bu sıkıntılı hareketli yaz döneminde başlamıştı ve sonuç olarak bu hale geldi. Böyle olmasını hiç istemezdim.
                    İşte bu nedenle sezon başında gönderilmesini istemiştim.

İyi futbolcu, Rodellega'dan çok daha iyi, takıma oynarsa çok faydalı olurdu fakat gelinen süreçte satılmasını istiyorum.

Yorum

• Hala affedilsin işimize yarar diyenler var ya inanılır gibi değil nasıl bi midesizlik.
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Yallah tazyik.

Trabzonspor seni resmi olarak gönderdiği gün takım olma yolunda en büyük adımlardan birini atmış olacak.
                        Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Affedilsin diyenler var Allah akıl fikir versin

Takımın boyu kısaldı ,kısa mesafede oyun oynuyoruz,üçgenler kuruyoruz,defans forvette başlıyor

Manyak gibi alınan her topu rakip arkasına atıp forveti 20 kez ofsayta sokmuyoruz da sağlı sollu hücum yapiyoruz

Dönerse daha iyi olur diyorlar

Ben pes ediyorum.
                          En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 01:17.
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• galibiyetin aci tarafi, bu sahsin galibiyet sayesinde para kazanmasi...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• maçın yldızıydı yokluğuyla tempomuz arttı. bu varken hep uzun top hep ofsayt. gelip orta sahadan saçma pas almalalr ve onu kaybetmeler. oh be tık tık pas yaptığımız bi maç

Yorum

• Burak geri dönerse küme'de kalma mücadelesi veririz.

O olmayınca takımın temposu'nun ve pas trafiğinin artması da tesadüf değil.

Burak sistemi ve düzeni bozan bir virüs'tür.

Çünkü savunma arkası koşu yapmaktan başka işlevi yok, takım da bu futbola ayak uyduruyor.

Bu virüsü ilk haftalarda atsaydık şu an 26-30 arası puan toplamıştık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim