Olmuyorsa zorlamamak lazım. Her türlü rezilliği yaşadık üstüne bir de puanlar kaybettik herkes yoluna bakmalı. Ünal Karaman'ı da tebrik ederim çok saçma bir anda gaz ile oyundan alıp ... sonra Roda hamlesiyle sivadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Her hafta yazacağım..
Rodallega'nın serçe parmağı olamaz.
Eğer ahlak yoksa, bütünün parça olma becerisi yoksa çöptür çöp.
Geleceği parlak oyuncularımızın önünde çok yanlış bir karaktersizlik örneği.
Gece kuşu Arda ile televole işine girebilecek karakteri var.
Futbolcu, soprcu olacak değil.
Kafamıza çıkardılar, kafamıza etti.
Hak ettik.
Yorum
-
seni baş tacı yapan bazı taraftarlarada karakterini gözlerine soktuğun için saol kardeş. bu kadarlıksın işte.
hala haklıydın diyenler iyi oynadığı maçta diyenler onlarda komedi. herif o kadar maç eli beli gezdi ki bir iki koşarken görünce iyi oynadı deniyor.
özür dileme olayını girmez inşallah kadro dışı kalıp devre arasında ait olduğu istanbul çöplüğüne gider. belediye takımı ideal kankası arda'da orda zatensadece aşk bizimkisi
Yorum
-
6. hafta ile birlikte bu kanser'in hücremize girerek dolaşmasına izin vermemeliydik.
Ne yazık ki Ağaoğlu ve Ünal onunla bu savaşa girmeyi tercih ederek.
Bütün virüsü bütün takıma ve oyun yapısına salgılamış oldu nihayetinde rezil futbol-sonuçlarla sezon bizim için bitmiş oldu.
Eserleri ile gurur duysunlar.
Yorum
-
Erdoğan Arıkan “Burak Yılmaz’ın arkadaşlarına, taraftarına, hocasına futbola saygısı kalmadığını anlamıştık. Oyundan çıkarken düştüğü durumla kendisine olan saygısını da bitirdi”
Gs tribünleri Burak ve Selcuk'u defalarca ıslıkladı
Bir kere elini kaldırmadı tribünlere
Her fırsatta bu camiaya gram saygi duymadığını gösteriyor saolsun
Senin egonu kaldıranlara yazıklar olsun
30 bin kişinin önünde Ünal Karaman'a "s...." çekerek o sahadan olaysiz çıkmayacağını bilecek kadar zeki,çakal ve ahlâksızsın
2 yıldır boğaz patlattım
Trabzonspor'un kanayan yarasısınİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Trabzonspor soyunma odasına asılması lazım Erdoğan Arıkan'ın şu lafının.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdoğan Arıkan “Burak Yılmaz’ın arkadaşlarına, taraftarına, hocasına futbola saygısı kalmadığını anlamıştık. Oyundan çıkarken düştüğü durumla kendisine olan saygısını da bitirdi”
Gs tribünleri Burak ve Selcuk'u defalarca ıslıkladı
Bir kere elini kaldırmadı tribünlere
Her fırsatta bu camiaya gram saygi duymadığını gösteriyor saolsun
Senin egonu kaldıranlara yazıklar olsun
30 bin kişinin önünde Ünal Karaman'a "s...." çekerek o sahadan olaysiz çıkmayacağını bilecek kadar zeki,çakal ve ahlâksızsın
2 yıldır boğaz patlattım
Trabzonspor'un kanayan yarasısın
Yorum
-
Ağzına sağlık abiİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşanmadık hangi rezillik kaldı? Ama korkak hocası, aciz yönetimi ve kralllcı yalaka taraftarına az yapıyor.
Vur ulan, bunlar utanmaz. Git yarın şikayet et, senden özür bile dilerler.
Bu camia kimlerle mücadele etti yıllardır şu şımarık darmadağın etti 2 ayda
Ünal Karaman'a "s...." çekebileceğini 30 bin kişinin önünde
Vallahi bunu ben bile düşünmezdim
Galatasaraylılar sosyal medyada gurur tablosu gibi paylaşıyor videoyu
Bu adam Tt Arena'da çok ıslıklandı
Bir kere kol kaldırmadı taraftara
Bir keresinde gözleri bile dolduEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 22:35.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Tekrar izledim o anları da o surat.. nasıl bir çirkinliktir yahu..golcü falan dedik savunduk ama böyle bir rezillik olamaz.. haram zıkkım olsun Trabzonspor sayesinde kazandıkların.. koskoca Trabzonspor kulübünde şu adama haddini bildirebilecek bir insan vardır umarım..! kesinlikle kadro dışı bırakılmalı ve bir daha o formayı giymemeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum