Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Esnafı kurtaran Trabzon seçilmişlerinin tüm ülkeye örnek olması dileklerimle.

Modelsiniz ya.!
    Helal size.

Tüm şehirlerin esnaflarının kurtulma reçetesi Trabzon şehrinde test ediliyor.

En çok biz biliyoruz..

Helal size.

Yorum

• İnat edeceğim Trabzondaki esnaftan su bile almayacam

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnat edeceğim Trabzondaki esnaftan su bile almayacam
        Ben almıyorum zaten...

Toptancıdan 14 kuruşa aldıkları yarım litre suyu 50 kuruşa satıyorlar bize....

Mümükün mertebe marketlerden alıyorum orada 25 kuruşa geliyor. parası çok önemli değil ama milleti keriz yerine koymaları gücüme gidiyor. sizde öyle yapın mecburen fiyatı adam gibi bir seviyeye indirecekelerdir.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İdmana gidiyoruz
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• forum acıldı uzun sokakta fıyatlar dustu kiralar düştü düşmek zorundada yıllarca enayi yerine koydular bizi.. bakkallardan ben bir kere fiş aldıgımı hatırlamam supermarketler en azından devlete benım odemıs oldugum paradan kesıp vergi veriyor bakkal ise geçiriyor cebe ohh... bir bakkalda biskrem 1tl ise bim de bu 75 kuruş akıllı olalım bilinçli tüketici olalım !!!
            u will need justice at the end..

Yorum

• Ve Meclis Toplanamadı
              Trabzon Belediye Meclisi'nin beklenen toplantısı AK Partili meclis üyelerinin katılmaması üzerine divan oluşturulamaması nedeniyle yapılamadı..
              CHP Grup Başkanı Orhan İlarslan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kılıç salona giriş yaptı. 8 CHP'li meclis üyeside toplantıya katıldı. Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Mahmut Aksu'da salonda
              Toplantının 1. gündem maddesi Trabzonspor Kulübü'ne devredilen sahil dolgu alanındaki mülkle ilgili müzakere.
              2. madde ise Cadde sokakları isimleri ile ilgili müzakere
              Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu yaptığı konuşmada; "Toplantı yeter sayımız var ama divan oluşturamıyoruz. Yasa gereği divan oluşturulamadığından toplantıyı açamıyoruz.
              Trabzonspor bizim üst kimliğimiz. tartışılmasını istemeyiz. Tartışmaya meydan bırakmamak için toplantıyı açmıyoruz.
              Trabzonspor'a alan zaten verilmiştir bu alan. Müzakere 2, yılın 20 yıla uzatılmasıyla ilgilidir.
              Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dileğimiz arkadaşlarımızın katılması idi. Demokratik ortamda çalışmalarımız oldu. Bu noktada hep beraber olmayı arzu ediyordum.
              Kamuoyunda tartışılmasını istemiyoruz. Biz STÖ'lerle olumlu yönde örtüşmek istiyoruz. TS'ye destek olmak herkesin görevi." dedi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Kına yaksınlar şimdi

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kına yaksınlar şimdi
                  Yakacağız Allah'ın izniyle 3 hafta sonra Gökçe abi.. Akıllandıracağız yine bunları..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Toplanamamışlar yine....

Mazeretleri ne aceba??
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• TS'ye destek olmak herkesin görevi
                      Maalesef bunu yapmayanlar var .

Yazık

Yorum

• Böylece Trabzon belediye seçim sonuçları belli olmuş oldu ...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• halkımız bu davranışı değerlendirecektir..... Yani siyasi konuşmak istemiyorum ama toplu olarak bir tavır alındığı bir gerçek.... Hadi dün kimse görmedi diyelim ama yazık valla takımımızı kötü emellerinize alet etmeyin...

isterdimki gerçek mazeretleri nedeniyle katılamayacaklar dışında herkes orda olsun....

Ya bir rant paylaşımıyla ilgili ne bileyim bir arazi bir bina satışıyla ilgili bir toplantı olsaydı bütün herkes orda olurdu....

Demekki neymiş Trabzonsporlulukları ÖZDE değil SÖZDE imiş...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Toplanamamışlar yine....

Mazeretleri ne aceba??
                            Seçim olabilir mi
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Üstelik Volkan başkan'ın açıklamasıda son derece olgun....Başkan yakışıyor Trabzon'a...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yine Trabzonspor yüzünden Trabzon'u karşısına alan insanları anlamakta güçlük çekiyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X