valla süper bi yönetim modeli oluşturdular ömrü yettiğince başkanlık yapsa razıyım ya da genç ve kültürlü bi arkdaşımızı yetiştirsin o devralsın trabzonumuzu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı kim kızdırdı , oy felen istemesinler....................Celliac ..................
Yorum
-
Bir malum parti lafıdır gidiyor. Açıkça yazın yahu AKP...Ama bunu yazarken belediye meclisinde kim çoğunlukta unutmayın. Olay siyasi değil derken iki partiden biri istiyor diğeri istemiyor değil demek istedim. Hala da aynı şeyi söylüyorum. Forumda siyaset konuşulması yasak olmasa keşke. Böyle daha kötü...Bu gibi küçük krizlere alışık olmalıyız. Şimdi bu meselede bir çoğumuz başkanla aynı düşünüyoruz. Bir kaç ay geriye gidelim. Şu tüzük çalışmalarına...O zaman da başkan ı kızdırmışlardı. İşin garibi o zaman bu forumda bir çok arkadaş başkan ın kzıdığı kişilerle aynı düşünüyordu. Ben de başkanla aynı düşünüyordum.
Ben Türkiye'nin her yerinde AVM lere karşıyım. Bu ideolojik bir duruş mu? Değil tamamen romantik...Hatta tamamen kişisel...Hanımla bile kavgasını yapıyorum çoğu zaman.O migrostan alışveriş yapma taraftarı ben bakkaldan...Kabul Trabzon'da bu işe karşı çıkanların duruşu pek romantik değil.Hatta hiç değil...Ama bismillah olayın aslını astarını öğrenmeden malum parti...Malum aday malum malum..İşin garibi ben o malum partiye hiç oy vermedim. Sadece hadise nedir anlamaya çalışalım önce...Kaldıki bu ortamda Trabzonspor'un zararına hiç bir gelişme olmaz. Olmayacaktır. Tıpkı HES sürecinde olduğu gibi....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Belediye başkan adaylarının hepsi kulübe ziyarette bulundu..
Trabzonspor'a ihanet eden bir belediye yönetimi düşünemiyorum bile! Tez zamanda ceza kesilir zatiEn son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 00:30.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Erdal abi
Genel başkanı fbnin cezasının kaldırılmasına ön ayak olan bi parti için malum parti ifadesini yakışır buluyorum.
Kaldıki 2007 seçimleri öncesinde Meydandaki mitingde boynundaki bordomavili kaşkolla akyazı projesi için söz verip bugün krizi bahane edende malum partinin genel başkanı değilmidir?
İsimlerini zikretmenin bile manasız olduğu aşikar.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Eskişehir maçı zamanında Trabzon'da idim...O zaman bu mesele henüz gündeme yeni girmişti. Migros meselesi temel itirazdı. Yani Trabzonspor alsın ama Migros a vermesin...Şimdi ikinci bir itiraz böyle bir kararı giderayak son günlerini yaşayan meclis vermesin. Şeklinde... Yani ortada bir seçim rantı olsaydı tersine herkes koşa koşa giderdi diye düşünüyorum. Şimdi olmasıyla bir ay sonra olması arasında ne fark var?... Bilen varsa söylesin...Sahiden bilmediğim için soruyorum...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Görünen o ki Trabzon'daki olay pek "romatik" değil. Tamamen olmasa bile büyük ölçüde "duygusal".
Ortaya bu tip bir mesele çıktığında olay süratle siyasileşir ve bir süre sonra konuyla alakasız bir tartışma kalır geriye. Bazı arkadaşlar muhalif oldukları partiye bu vesileyle bir güzel sallarlar. Geçmişte örneklerini çok gördük.
Olayın siyah beyaz, sağ sol, iktidar muhalefet genellemelerine baş vurmadan yorumlanması gerek. Zira tabiatı buna müsait değil.
Trabzonspor'un tarihini bilenler bir şeyden emindir:
Bugüne kadar siyasi ya da ekonomik gücünü Trabzonspor'un hizmetine sunan herkes bunun mükafaatını bir şekilde almış, aksini yapanlarda cezalarını bir şekilde görmüştür. Bundan sonra da farklı bir şey olmayacaktır.
Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Sadece olup bitenler çirkin ve bir o kadar da üzücü.
Hayırlısı olsun.
Genelleme ya da nokta atışı denemelerinden vazgeçin arkadaşlar.
Başbakan'ın yaptığı açıklamaların FB'nin cezasının kalkmasında etkili olduğunu görüyorsanız aynı hükümetin bayındırlık bakanının Trabzonspor'a sarf ettiği mesaiyi de görün.
İyi kötü, sağ sol, doğru yanlış her zaman bir arada ve iç içe bulunur. Şeytan somut bir varlık olsaydı cehenneme gidecek bir kişi bulunamaz, cennete gitmenin de bir anlamı olmazdı.En son poetricus tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 00:17.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonuyla alakası yok ama lütfen trabzona gelen parti temsilcilerine TRABZONSPOR atkısı verilmesin....TRABZONSPORumuzun siyasete alet edilmemesi gerekir...Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Ayrıca mesele ile alakalı genelde yazamayacak derecede malumatı olan arkadaşlardan özelden bilgi rica ediyorum. Hayır sahiden panik olacak bir durum varsa gereken ne ise yapılsın....Ben de üstüme düşeni yapayım...Bu akşam çok "ben" dedim...Şehrin havası sindi üzerime iyice
Ömer hocam, eyvallah...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi olmasıyla bir ay sonra olması arasında ne fark var?... Bilen varsa söylesin...Sahiden bilmediğim için soruyorum...
Erdal abi stadımız uefa kriterlerine uygun değil.Takımımızın bugünki konumuna bakarsak seneye büyük ihtimal avrupada mücadele edeceğiz.Gerekli düzenlemeler için ne kadar erken çalışmalara başlanırsa bu kulübümüzün menfaati gereğidir.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada iki defadır yazmayı unutuyorum:
Erdal Bey imzanız çok güzel. Bıktıktan sonra bana devredebilir misiniz?
Ben de o zamana kadar aradığım meyveleri bulmuş olurum inşallah.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmzamın Poetricus tarafından değil kullanılması beğenilmesi dahi benim için şereftir. Şu "bey" resmiyetini de kaldırsak yahu...
Yorum
Yorum