Son 10 yılda daha başarılı başkan gelmedi, Faruk Özaktan sonra elle tutulur en önemli başkan, Atay Aktuğun yapamadıklarını yaptı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaikcim. Trabzon' il yönetiminde son iki senede çok değiiklik oldu. Faruk bey'in istediği yönde...Fazla girmeyeyim bu meseleye...
ama gördümki şahsi emelleri çok daha önemliymiş...
Artık çok geç Abi. Sayın Sadri Şener çocuk değil elma şekeride vermiyoruz ona. işte gel al deyip arkamıza saklamıyoruz... İnsanın bir gururu var....
Yani istermisin abi bize oyu verin tasarıyı çıkartalım vermezseniz çıkartmayız gibi bir yaklaşım olsun. artık bu saatten sonra her şeyi beklerim ben....
bu konuda siyaset olmaz olmamalıydı ama mecburen cebren milleti kendilerinden nefret ettiriyorlar....
Abi bu millet haksızığa gelmez haksızlık yapanları affetmez. Maçta rakibine kasti yapan kendi oyuncusunu bile yuhlar tepki gösterir...
Çok kötü oldu abi çok belki bu hareket bizi 5 yıllık bir gelişimden etti....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak ahmettt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞener haber61.net'e konuştu
04 Mart 2009 / 14:37
Başkan Şener, Trabzon Belediyesinden geçmeyen yasa için artık bu saatten sonra yapacak bir şeylerin olmadığını söyledi.
Trabzonspor Kulübü başkanı Sadri Şener, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Trabzon Belediyesi'nde bugün ki toplantısında karar almak için Divan yeter sayısı olmadığından dolayı Trabzonspor Kulübüne devredilmek istenen Adıgüzel Fuarcılık alanı ile ilgili karar da alınmamış oldu.
Başkan Şener,Trabzon Belediyesinden geçmeyen yasa için artık bu saatten sonra yapacak bir şeylerin olmadığını söyledi.
Geçen ki haber61.net'e yaptığı açıklamsında istifa edeceğinin sinyalinimi verdiniz sorusu üzerine Şener, "İstifa ederim, giderim demiyorum ama bu işler heyecanla yapılır, zorla yapılmaz, bu askerlik görevi değil. Türkiye'de Trabzonspor'u seven ve sevmeyen herkes bu takımdan bahsediyor. Trabzon bütün Türkiye'nin gündeminde. Bu güzel bir şey, geçen sezon bu böylemiydi. Trabzponsporu yazan bile yoktu. Ben her gün telefonlara cevep vermekten, programlara çıkmaktan bunaldım. Bunlar durup dururken olmuyor, Sadri Şener'i çok sevdiğinden de olmuıyor. Bu bir başarının sonucudur" dedi.
Trabzonspor için bu kadar güzel şeyler yaptıklarını kaydeden Şener, "Biz bu takımı nerden nereye getiriyoruz onlar ise bir yeri Trabzonspor'a vermeyi beceremiyorsunuz, şimdi bu giden belediye meclis üyeleri Trabzonsporlu değil mi, gelen de Trabzonsporlu, aralarındaki fark ne, birisi daha mı iyi Trabzonsporlu veya diğeri daha mı az Trabzonsporlu. Bu bir niyet işi. Böyle bir niyetin yoksa, benim de yapacak bir şeyim yok. Benim de gücüm bu kadar. -Bundan sonra kim ne yaparsa yapsın. Kimse de ben burayı Trabzonspor'a vereceğim demesin" diye konuştu.
İstifa sinyali var galiba
Yorum
-
Faik ne 5 yılı yahu...Arazin zaten Trabzonspor'a verilmiş. Sadece süre uzatılacak. Hallolur seçimlerden sonra. Deli ediyor beni bu 5 yıl kaybettik lafları... Kaybetmeyeceğiz. Daha da büyüyeceğiz...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllık 1.5 milyon dolardan olmamızın yanısıra atış poligonu yerine otopark işi de tehlikeye girdi.
Şu otopark sorunu önemli bir sorundu .
Bir şekilde halledileceğini düşünüyorum ama nasıl ...
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDivan üyelerinden Coşkun Tiryaki (AKP) ve Ahmet Sandıkçı (AKP)
Gülseren Bal (CHP) toplantıya gelmediği için divan kurulu oluşturulamadı.
Divan üyelerinden sadece Erol Fettahoğlu (CHP) toplantıya katıldı.
Tebrik ediyorum kendisini.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik ne 5 yılı yahu...Arazin zaten Trabzonspor'a verilmiş. Sadece süre uzatılacak. Hallolur seçimlerden sonra. Deli ediyor beni bu 5 yıl kaybettik lafları... Kaybetmeyeceğiz. Daha da büyüyeceğiz...
Migros alırsa en az 10 yıllık mukavele ister..... Sahilde büyük bir 3M migros ya da başka bir market. hayal etmesi bile güzel. Yüzlerce istihdam. işsiz gençlerimize iş. Daha çok vergi. Herşeyden önemlisi takımımıza sürekli ve büyük bir gelir....
Heyecanlanıyorum ama görüyorumki siyasilerin heyecanı sıcak koltuklarını kaybetmek olunca baltalamaya çalışıyorlar bu işi....
inşallah dediğin gibi olur Abi..... herkes şehirde bu toplantıyı bekliyordu.... bugün herkesin katılacağı yönünde bir beklenti vardı....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
SADRİ ŞENER'İN ŞEVKİ KIRILDI
04 Mart 2009 / 14:37
Trabzon Belediyesi'nde bugün ki toplantısında karar almak için Divan yeter sayısı olmadığından dolayı Trabzonspor Kulübüne devredilmek istenen Adıgüzel Fuarcılık alanı ile ilgili karar da alınmamış oldu.
YAPACAK BİR ŞEY YOK
Başkan Şener,Trabzon Belediyesinden geçmeyen yasa için artık bu saatten sonra yapacak bir şeylerin olmadığını söyledi.
SADRİ ŞENER BUNALDI ARTIK
Geçen ki haber61.net'e yaptığı açıklamasında istifa edeceğinin sinyalinimi verdiniz sorusu üzerine Şener, "İstifa ederim, giderim demiyorum ama bu işler heyecanla yapılır, zorla yapılmaz, bu askerlik görevi değil. Türkiye'de Trabzonspor'u seven ve sevmeyen herkes bu takımdan bahsediyor. Trabzon bütün Türkiye'nin gündeminde. Bu güzel bir şey, geçen sezon bu böylemiydi. Trabzponsporu yazan bile ve selam veren bile yoktu. Ben her gün telefonlara cevep vermekten, programlara çıkmaktan bunaldım. Bunlar durup dururken olmuyor, Sadri Şener'i çok sevdiğinden de olmuyor. Bu bir başarının sonucudur" dedi.
BENİM GÜCÜM DE BU KADAR
Trabzonspor için bu kadar güzel şeyler yaptıklarını kaydeden Şener, "Biz bu takımı nerden nereye getiriyoruz onlar ise bir yeri Trabzonspor'a vermeyi beceremiyorsunuz, şimdi bu giden belediye meclis üyeleri Trabzonsporlu değil mi, gelen de Trabzonsporlu, aralarındaki fark ne, birisi daha mı iyi Trabzonsporlu veya diğeri daha mı az Trabzonsporlu. Bu bir niyet işi. Böyle bir niyetin yoksa, benim de yapacak bir şeyim yok. Benim de gücüm bu kadar. Bundan sonra kim ne yaparsa yapsın. Kimse de ben burayı Trabzonspor'a vereceğim demesin" diye konuştu.
PROJE ÜRETECEK ZEVK BIRAKMADILAR
Kendisinin de siyasi bir aileden geldiğini vurgulayan Başkan Şener, "Siyasi aileden geliyorum ama hiç siyasetten hoşlanan bir insan değilim. Ne yazık ki karşılaştığımız sonuç ortada. Trabzon'da belediye başkanlığı seçimi bu kadar mühimmiş. Biz şimdi bütçemizden buradan gelecek geliri başka bir yerden bulacağız. başka bir proje üreteceğiz ama insanda proje üretecek zevk kalmıyor. Ya bir engel daha çıkarsa. diye düşünüyor insan" dedi.
Sabah saatlerinde çıkan Ersun Yanal istifa etti haberi üzerine de Başkan Şener şunları söyledi:
KOMPLO TEORİLERİNE AKLIM ERMEZ
"Komple teorilerini seven bir insan değilim ama inan ben bile düşünmeye başladım.Ersun Yanal evinde uyuyor, Hayrettin ile münakaşa ediyor. Ersun ile Hayrettin dün hiç görüşmemişler.Ersun hoca gripmiş evinde yatıyormuş, biri atıyor ortaya bir laf, veya biris birine diyor. yarım günde olsa gündemi değiştiriyoryar. Sadri Şener ne yapsın, komple teorilerine benim aklım ermez"
FATİH TERİM MAÇA GELİYOR
Cumartesi günü Trabzon'da oynanılacak olan Konyaspor maçına da gelmeyeck olduğunu kaydeden Şener, "Cumartesi günü Fatih Terim'i de alıp maça geleceğim. Ben gelmeyecektim maça Fatih Terim ile birlikte geleceğiz, herhalde Milli Takıma Trabzonspor'dan epey adam mı alacak. Trabzonspor'u seyretmeye geliyor"
Son olarak başkan Şener, sözlerini şöyle tamamladı:
ARTIK BELEDİYE YARDIMI İSTEMİYORUM
"Sadri Şener de etten kemikten bir insan. Ben de ister istemez bu olaylardan etlkileniyorum, Bize vermesinler kime verirseler versinle, kendi aralarında ne yapacaklasalar yapsınlar. Bundan sonra belediye yardımı da istemiyorum. Ben kendim halletmeye çalışırım.
Kaynak:Haber61En son wolf_TS61 tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 15:26.
Yorum
-
Faik,bende 5 yıl kaybettiğimizi düşünmüyorum.Arazi zaten bize verilmiş ama 2 yıllığına.
Amaç süreyi uzatıp yapılacak anlaşmanın maddi getirisini ve niteliğini yükseltmekti ama şimdilik olmadı.
En kötü ihtimal,seçimden sonraki ilk toplantıda gündeme gelir ve kabul edilir.
Atış poligonu da yeni sezona yetişir.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi 2 yıl için ancak çay bahçesi yaparız oraya.
Migros alırsa en az 10 yıllık mukavele ister..... Sahilde büyük bir 3M migros ya da başka bir market. hayal etmesi bile güzel. Yüzlerce istihdam. işsiz gençlerimize iş. Daha çok vergi. Herşeyden önemlisi takımımıza sürekli ve büyük bir gelir....
Heyecanlanıyorum ama görüyorumki siyasilerin heyecanı sıcak koltuklarını kaybetmek olunca baltalamaya çalışıyorlar bu işi....
inşallah dediğin gibi olur Abi..... herkes şehirde bu toplantıyı bekliyordu.... bugün herkesin katılacağı yönünde bir beklenti vardı..... Söyle bir hayal ettigimde güzel bir görüntü.
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik,bende 5 yıl kaybettiğimizi düşünmüyorum.Arazi zaten bize verilmiş ama 2 yıllığına.
Amaç süreyi uzatıp yapılacak anlaşmanın maddi getirisini ve niteliğini yükseltmekti ama şimdilik olmadı.
En kötü ihtimal,seçimden sonraki ilk toplantıda gündeme gelir ve kabul edilir.
Atış poligonu da yeni sezona yetişir.
-Süre uzatılmaz. Yarın akıllının birisi Hidro elektrik santrali projesindeki gibi ortaya çıkarsa kimse şaşırmasın....
-Dediğim gibi Sadri Başkan çocuk gibi meclisin peşinde koşacak bir insan değil.
-Uzuun süreli olamdıktan sonra kimse oraya yatırım yapmaz.
- 1 ay gibi görünüyor ama yatırım kararlarının alınamsı öyle kolay olmaz. Migros şimdi bu proje çıkmadı diye başka yere bakar . ne bileyim Tekel binasından yer kapar. sonra o arsayı alırız ama yatırımcı bulurmuyuz bilmem. ( bakınız stadyum projesi)
- Yani seçimden sonra bakıcaz deyip bize oy verin yoksa..... diyerek oy isteyenler de çıkabilir.
-Bildiğimiz bir şey varsa 5-10 kişinin siyasi hırsı uğruna yüzbinlerce insanın hayalleriyle oynanıyor.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
Yorum