Abartmayalım beyler bayanlar....elimizde uçaksavar var ve onu kullanan sen kullanan kişiye mermi taşımazsan savaşı zor kazanırsın...sadri başkan ona mermi taşıyanları açıklasın gerçekler ortaya çıkacakdır...bu bir imece ile olmuşdur herkesin payı vardır...tek başına kurtarsaydı kaptan kendi gemisini batırmazdı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi
Genel başkanı fbnin cezasının kaldırılmasına ön ayak olan bi parti için malum parti ifadesini yakışır buluyorum.
Kaldıki 2007 seçimleri öncesinde Meydandaki mitingde boynundaki bordomavili kaşkolla akyazı projesi için söz verip bugün krizi bahane edende malum partinin genel başkanı değilmidir?
İsimlerini zikretmenin bile manasız olduğu aşikar.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Misina, çok erken (ortaokulda) politize olmuş biri olarak şunu söylemeliyim. Ben hiç bir siyasetçiye güvenmem. Ama Faruk Özak'a hele de mevzu Trabzonspor ise biat ederim.
Hayırdır inşallah!
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce bu kadar çok ortak noktada buluştuğumuzu hiç hatırlamıyorum.
Hayırdır inşallah!Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Sezon sonu için iyi bir transfer olabilir mi ?
Crespo İnter'den ayrılıyor
İnter'in Arjantinli futbolcusu Hernan Crespo sezon sonu takımından ayrılmak istediğini söyledi.
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Insanlar bazi seyleri aciklamaya calisirken siyasete girmemeye özen gösteriyorlar, nedenide bu forumda siyasetin yasak olmasi.
Oyasa siyaset her alanda var, galiba biz siyasi tartismalari seviyesiz bir ortama soktugumuz icin cogu yerde
siyasetin konusulmasindan rahatsiz olunuyor.
Ben su ana kadar oy kullanmadim, eger kullanmis olsam mevcut hicbir partiye oy vermem, hele bagirarak
konusan siyasileri dinlemeye hic tahammülüm yok.
Trabzonsporu ilgilendiren fuar alani veya neresiyse tam bilmiyorum, eger ortada yasal olmayan bir durum
varsa elbette verilmesine bende karsiyim, bunu engelleyen hangi parti olursa olsun farketmez. Altini tekrar cizerek söylüyorum,
ortada yasal olmayan bir durum varsa.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
[quote=Erdal;2021736]Bir malum parti lafıdır gidiyor. Açıkça yazın yahu /quote]
Erdal,
Ben ömrü boyunca siyasileri ve siyasetçileri sevmemişimdir,çünkü siyasetçilerin geçmişte ve günümüzde "biz" den önce "ben" dediklerini çok iyi kavrıyabilecek geçmişim var,
Dün,rahmetli bir siyasetçimizin etrafında prensler,papatyalar vardı,bugün ise oğlu için bir gecede mısır ithalatında KDV nin nasıl indirilip çıkarıldığını,gemilerin ise nasıl gemicik olduğunu hepimiz gördük/görüyoruz.
Onun içindirki hiçbir siyasi partiyi sevmediğimden isminide zikretmem,
Bazı arkadaşların dediği gibi,sandıkta şunu yaparız,bunu gömeriz lafları hayalden başka birşey değil,
Realite denen birşey var,
Dün HES başlığında "bu proje bizim olmazsa en büyük çevreci benim" diye atıp tutanların,ganitadaki çevre başlığından haberleri dahi olmadığını iyi biliyorum,
İkisi arasında ne fark var sence.
Konumuz ne ? sahildeki fuar alanı,
Asım Aykan zamanında bu alanın adıgüzel fuarcılığa verilmesi/verilmemesi konusunun medyada tartışıldığı ve adıgüzellerin bu alanı almak için "trabzonu fuar merkezi yapacağız,trabzonu dünya kenti yapacağız" diyerek kamuoyunu baskı altına almak için medyaya verdikleri beyanatları çok iyi hatırlıyorum.
Peki sonuç ve amaç ne oldu ?
Belirtilen alanda 3-4 kez (ikisine bende katılmıştım) ADG tarafından fuar düzenlendi,sonrasında ise oturdukları yerden bir başka firmaya kiralayarak (mercan fuarcılık) para kazandılar,akabinde bir kaç konser düzenlendi,sonrasında ise atıl durumda duruyor,
Bu değerli arazinin asıl önemli olan bölümü ne biliyormusunuz,bu alanda her hangibir iş iştigal etmek değil,o alanı yarın öbürgün yüklü bir miktara bir başkasına devredebilmek için kullanım hakkını alabilmek,geçmişte bunu yaptılar işte.
Volkan bey açıklama yapmış,buradan aylık 1.600 (bin altıyüz) lira kira alıyoruz diye,yahu ben küçücük tükanlara ayda 1.200 lira kira veriyorum.
Verin bana bu alanı, 100 milyar kira vereyim,nemi yapacam,bende en az 200 milyara başkasına devredecem tabiiki.
ADG nin Bu alanla ilgili 1 yıllık sözleşmesi kalmasına rağmen kulüple anlaşılmış,kaça biliyormusunuz ? 750 milyara...Ne ala memleket.
Gördünüzmü en büyük Trabzonsporlu kimmiş.
Trabzonspor bir marka olduğu kadarda kocaman bir pasta,herkes bu pastadan nasıl daha büyük bir dilim mideme indirebilirim diye onun hesabını yapıyor,günümüz en büyük Trabzonsporluluğu bu işte.
Bizde futbolcularımıza nasıl takma isim buluruzda pankartını açarız diye onun hesabını yapalım,birilerinin çok ta umurundaydıya.
Bazan memleketi terkedip kendimi selazura atasım geliyor,ne rant var,ne siyasetçi,nede çıkar ilişkileri,tek muhatap olacağın doğadaki canlılar,ağaçlar,şelaleler,balıklar.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Siyasilierin değilde şu ana kadar Trabzonspor yöneticilerin Trabzonsporun parasını kullanıp kendi iş yerlerini kurtaranları düşünüyorum ...şunu biri çıkıp delkanlıca açıklasa ya...Ama onlar Ben adamım deyip herzaman yöneticiliğe soryunurlar ve zavallı Taraftardan hala utanmadan ekmek parasını alırslar.gerçekden utanıyorum bu tür yöneticilerden ve kendimden.
Yorum
-
İsmail abi geçmişi aşağı yukarı aynı şekilde biliyoruz. Bir zahmet bir de şimdi geldiğimiz noktada nerdeyiz onu yazarsan sevinirim...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya maçına geliyormusun,onu söyle sen
Allah'tan bir mani çıkmazsa inşallah...Özledik yahu...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Oradaydim Belgeseli
Ali Kemal Denizci:
"Bizim o zamanlar kendimize o kadar özgüvenimiz vardiki düsünebiliyormusunuz......... " sonrasinda " hic parayida düsünmezdik bugün soruyorum kendime acaba neden düsünmezdik."
ise para girince hersey degisk bir boyut kazaniyor. Adaylar sunun bunun partisinden onun bunun adamlarindan cikiyor birseyler anlatiyor yok esnafmis yok elinin körüymüs hepsi bir kenara bugün yine televizyonda ula telvizyon falanda izlemem aslinda mac disinda pek, 3 yasindaki cocugu Turkcell reklamina alet ediyorlar cocuk her tilkiligi söylüyor habu cocuklaridami kendinize benzetmeye ugrasiyorsunuz bari birakinda yeni nesiller daha iyi bir gelecege sahip olsunlar esogluesekler!burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Başkanımız ne dese ne yapsa haklı....
Sadri Şener bu takımı nereden aldı nerelere getirdi...
Trabzonlunun 3-5 oy uğruna Trabzonspor'u siyasete tercih etmesi ayıp kaçmış yakışmamış...
Ama Başkan hiç sıkıntı etmesin...
Bu taraftar Türkiye'de yıllardır eşi benzeri görünmeyen bir destekle arkasında....Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
Yorum