Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir malum parti lafıdır gidiyor. Açıkça yazın yahu AKP...Ama bunu yazarken belediye meclisinde kim çoğunlukta unutmayın. Olay siyasi değil derken iki partiden biri istiyor diğeri istemiyor değil demek istedim. Hala da aynı şeyi söylüyorum. Forumda siyaset konuşulması yasak olmasa keşke. Böyle daha kötü...Bu gibi küçük krizlere alışık olmalıyız. Şimdi bu meselede bir çoğumuz başkanla aynı düşünüyoruz. Bir kaç ay geriye gidelim. Şu tüzük çalışmalarına...O zaman da başkan ı kızdırmışlardı. İşin garibi o zaman bu forumda bir çok arkadaş başkan ın kzıdığı kişilerle aynı düşünüyordu. Ben de başkanla aynı düşünüyordum.
    Ben Türkiye'nin her yerinde AVM lere karşıyım. Bu ideolojik bir duruş mu? Değil tamamen romantik...Hatta tamamen kişisel...Hanımla bile kavgasını yapıyorum çoğu zaman.O migrostan alışveriş yapma taraftarı ben bakkaldan...Kabul Trabzon'da bu işe karşı çıkanların duruşu pek romantik değil.Hatta hiç değil...Ama bismillah olayın aslını astarını öğrenmeden malum parti...Malum aday malum malum..İşin garibi ben o malum partiye hiç oy vermedim. Sadece hadise nedir anlamaya çalışalım önce...Kaldıki bu ortamda Trabzonspor'un zararına hiç bir gelişme olmaz. Olmayacaktır. Tıpkı HES sürecinde olduğu gibi....
    Katılıyorum sana Erdal. Tüm iyi niyeti bir tarafa bırakalım, en azından kimse tam seçim arefesi Trabzonspor'a cephe alacak kadar aptal değildir herhalde.

Siyaset hep söylendiği gibi hayatın çok içinde değil aslında. Aslında olmalı. Bizde sadece ayrışmak için yaratılmış sanki. Trabzon'da, Trabzonspor konusunda dahi birleştirici yönü olamıyor, çözüm süreçleri yaratamıyorsa, hay ben böyle siyasetin...
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ergun Ata'nın yazısı;

Bugün siyaset yapmayın

“Seçimde 3 oy alabilmek için bizi kırıyorlar. Bordo-Mavi atkıyı vuruyorlar sırtlarına çıkıyorlar kürsüye. Trabzonspor’u herkes görsel olarak seviyor. Maddi olarak sevmiyor. Önce kendi menfaatleri, sonra Trabzonspor, ‘bana dokunmayacaksınız ama Trabzonspor’u çok seviyorum’ cümle bu değil mi? Çimento fabrikasına dokunmayacaksınız ama ben Trabzonspor’u çok seviyorum! Bakkallara dokunmayacaksınız ama ben Trabzonspor’u çok seviyorum!”
      Bu isyan Sadri Şener’in ve nedeni de şu: Trabzon Belediyesi, şehir merkezinde sahil yolu bitişiğindeki atıl durumda bulunan fuar alanını Trabzonspor’a devredecek. Avni Aker Stadyumu yanındaki atış poligonunun yıkılarak katlı otopark yapılması için de imar değişikliği yapılacak. Bunları olanaklı kılacak kararlar Belediye Meclisi’nden çıkacak ancak, Meclis, toplantı için Pazartesi günü çoğunluk sağlayamadı. Bugün bir şans daha var. Eğer çoğunluk sağlanmazsa bakın ne olacak:
      “Bu kararları yeni meclis versin” diyerek grup kararı alıp, toplantının gerçekleşmesini engelleyen iktidar partisinin, muhalefetin elindeki belediye ile siyasi hesaplaşmasının bedelini Trabzonspor ödeyecek, ne olacak!
      Nasıl mı ödeyecek?
      Eğer bugün meclis yine küçük siyasi çıkarlar uğruna toplanamazsa, yeni meclis bu kararı almak için en azından Mayıs’ı bekleyecek. Bu sürede Trabzonspor’un bu alanı kiralama süreci zorlaşacak. Kayıp en azından 1.5 milyon Dolar.
      Eğer bugün meclis yine küçük siyası çıkarlar uğruna toplanamazsa, yeni meclis Avni Aker çevresindeki imar değişikliğini ancak Mayıs’ta onaylayacak. Katlı otopark gecikecek, eğer Trabzonspor Şampiyonla Ligi’ne katılırsa sırf bu yüzden belki de maçlarını Trabzon’da oynayamayacak.

Şimdi seçim zamanı, her gün bir ilde miting var. “Liderinlerin” boğazlarındaki kaşkolların rengi de, ilden ile her gün değişiyor.
      Belediye Başkan Adayı oldukları ilin takımının üyesi olmayı unutuyorlar da, fotoğrafçılar önünde kaşkol asmayı, asla. Sonra apar topar üyelik.
      Sadece seçim zamanı boynunuza astığınız kaşkolların hatırına; lütfen meclis üyelerinizi bugün toplantıya gönderiniz. Trabzonspor için değil, yarın olası Şampiyonlar ligi maçlarında bir rezalet yaşatmamak için, Trabzon için, Türkiye için. Bugün siyaset yapmayın. Bedeli ağır olur.

Yorum

• Bordo mavili kulübün başkanı, sahil kesiminde atıl durumda bulunan fuar alanının Trabzonspor’a devrinin görüşülmemesi nedeniyle "Kulüp nasıl dönüyor, hiçbirinin haberi yok. Herkes kolbastı oynasın, çünkü o bedava" dedi.

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün yakından ilgilendiği sahil kesiminde atıl durumda bulunan 1500 metrekarelik fuar alanının Trabzon Belediye Meclisi üyelerinin toplanmaması nedeniyle Trabzonspor’a devrinin görüşülmemesine tepki gösterdi. Trabzonspor Başkanı siyasileri sert sözlerle eleştirirken şöyle konuştu:

"Tüm siyasiler, sözde her zaman Trabzonspor’un yanında oluyor. Herkes boynuna Trabzonspor kaşkolunu taktı mı, ’Ben Trabzonsporlu’yum’ diyor. Ama biz, Trabzon’daki bir arsayı Trabzonspor’a kiralayın, oradan kulübe kalıcı gelir getirelim, dedik mi, meclis toplantısına gitmiyorlar. Siyasilere güvenmiyorum. Kimse bana, ’Bizim üst kimliğimiz Trabzonspor’dur’ demesin. Orasını Migros’a vererek Trabzonspor’a yılda 1.5 milyon TL’lik kalıcı gelir getirecektik. Ancak bu gerçekleşmedi. Kulüp nasıl dönüyor, hiçbirinin haberi yok. Herkes kolbastı oynasın, çünkü o bedava."

3 puan daha önemli

Avni Aker Stadı’nın üstünün kapatılması için proje hazırladıklarını da açıklayan Şener futbol takımıyla ilgili de kötü oynadıkları maçlarda 3 puan almanın çok önemli olduğunu söyledi. Şener, "Maç bittikten 1 gün sonra oyun unutuluyor ama 3 puan hanenize yazılıyor" dedi. Şener, takımının başarısından çok, oynanan futbolu ön plana çıkaranlara tepki gösterdi.

Başkan Sadri Şener, "Maç bittikten sonra futbol unutuluyor ama galibiyet kalıyor. O hiçbir zaman unutulmuyor ve zirve yarışında takımın yoluna kayıpsız devam etmesine yol açıyor. Dolayısıyla futbol çok önemli değil, ama sonuç çok önemli. Ama güzel futbolla galip gelmek tabi ki çok farklı olur" diye konuştu.

Beklentiler artıyor

Bordo mavili camianın takımından olan beklentilerinin arttığının farkında olduklarını da anlatan Şener şunları söyledi:

"Sezon sonunda ligi zirvede tamamlamak, hepimizin arzusu. Ancak bunu sürekli dillendirmek istemiyoruz. Şu anda takım olarak çok iyi konumdayız ve bunu lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Kendi sahamızda Konyaspor ve Galatasaray’la önemli maçlara çıkacağız. Bu maçları kayıpsız geçersek, çok daha iddialı olabiliriz."

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katılıyorum sana Erdal. Tüm iyi niyeti bir tarafa bırakalım, en azından kimse tam seçim arefesi Trabzonspor'a cephe alacak kadar aptal değildir herhalde.

Siyaset hep söylendiği gibi hayatın çok içinde değil aslında. Aslında olmalı. Bizde sadece ayrışmak için yaratılmış sanki. Trabzon'da, Trabzonspor konusunda dahi birleştirici yönü olamıyor, çözüm süreçleri yaratamıyorsa, hay ben böyle siyasetin...
          Daha önce yazmıştım; 80 öncesi birbirine kurşun sıkmış iki Sivas'lı Sivasspor için bir araya geliyor. Sarılıyorlar güç birliği yapmaya çalışıyorlar. Bizde tam tersi adamlar aynı partiden, aynı dünya görüşünden ama aralarındaki tek kavga sebebi Trabzonspor Orjinaldir bu şehir...O yüzden Trabzonspor var
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Koca Trabzon esnafı 1 migrostan korkup Trabzonspor'un önüne taş koyuyor ve siyasetçiler yerel seçim korkusuyla buna alet oluyor.Yazıklar olsun diyorum sadece ,1 migrostan korkanlar yokolmaya mahkumdur oy hesabı yapanlarda kaybetmeye.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koca Trabzon esnafı 1 migrostan korkup Trabzonspor'un önüne taş koyuyor ve siyasetçiler yerel seçim korkusuyla buna alet oluyor.Yazıklar olsun diyorum sadece ,1 migrostan korkanlar yokolmaya mahkumdur oy hesabı yapanlarda kaybetmeye.
              Migros olayı tamda doğru değil oraya ne yapılacağı kesin değil
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ergun Ata'nın yazısı;

Bugün siyaset yapmayın

“Seçimde 3 oy alabilmek için bizi kırıyorlar. Bordo-Mavi atkıyı vuruyorlar sırtlarına çıkıyorlar kürsüye. Trabzonspor’u herkes görsel olarak seviyor. Maddi olarak sevmiyor. Önce kendi menfaatleri, sonra Trabzonspor, ‘bana dokunmayacaksınız ama Trabzonspor’u çok seviyorum’ cümle bu değil mi? Çimento fabrikasına dokunmayacaksınız ama ben Trabzonspor’u çok seviyorum! Bakkallara dokunmayacaksınız ama ben Trabzonspor’u çok seviyorum!”
                Bu isyan Sadri Şener’in ve nedeni de şu: Trabzon Belediyesi, şehir merkezinde sahil yolu bitişiğindeki atıl durumda bulunan fuar alanını Trabzonspor’a devredecek. Avni Aker Stadyumu yanındaki atış poligonunun yıkılarak katlı otopark yapılması için de imar değişikliği yapılacak. Bunları olanaklı kılacak kararlar Belediye Meclisi’nden çıkacak ancak, Meclis, toplantı için Pazartesi günü çoğunluk sağlayamadı. Bugün bir şans daha var. Eğer çoğunluk sağlanmazsa bakın ne olacak:
                “Bu kararları yeni meclis versin” diyerek grup kararı alıp, toplantının gerçekleşmesini engelleyen iktidar partisinin, muhalefetin elindeki belediye ile siyasi hesaplaşmasının bedelini Trabzonspor ödeyecek, ne olacak!
                Nasıl mı ödeyecek?
                Eğer bugün meclis yine küçük siyasi çıkarlar uğruna toplanamazsa, yeni meclis bu kararı almak için en azından Mayıs’ı bekleyecek. Bu sürede Trabzonspor’un bu alanı kiralama süreci zorlaşacak. Kayıp en azından 1.5 milyon Dolar.
                Eğer bugün meclis yine küçük siyası çıkarlar uğruna toplanamazsa, yeni meclis Avni Aker çevresindeki imar değişikliğini ancak Mayıs’ta onaylayacak. Katlı otopark gecikecek, eğer Trabzonspor Şampiyonla Ligi’ne katılırsa sırf bu yüzden belki de maçlarını Trabzon’da oynayamayacak.

Şimdi seçim zamanı, her gün bir ilde miting var. “Liderinlerin” boğazlarındaki kaşkolların rengi de, ilden ile her gün değişiyor.
                Belediye Başkan Adayı oldukları ilin takımının üyesi olmayı unutuyorlar da, fotoğrafçılar önünde kaşkol asmayı, asla. Sonra apar topar üyelik.
                Sadece seçim zamanı boynunuza astığınız kaşkolların hatırına; lütfen meclis üyelerinizi bugün toplantıya gönderiniz. Trabzonspor için değil, yarın olası Şampiyonlar ligi maçlarında bir rezalet yaşatmamak için, Trabzon için, Türkiye için. Bugün siyaset yapmayın. Bedeli ağır olur.
                Güzel bir görüş

O partıi bu parti siyasi kaygılarınızdan vazgecin
                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 10:54.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Migros olayı tamda doğru değil oraya ne yapılacağı kesin değil
                  Her ne ise işte 1500 metre karelik alandan bahsediyoruz bu mu korkutuyor esnafı.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her ne ise işte 1500 metre karelik alandan bahsediyoruz bu mu korkutuyor esnafı.
                    Esnaf işi bahene esnafı ortaya atıyorlar benim görüşümce

Yorum

• "Eğer bugün meclis yine küçük siyası çıkarlar uğruna toplanamazsa, yeni meclis Avni Aker çevresindeki imar değişikliğini ancak Mayıs’ta onaylayacak. Katlı otopark gecikecek, eğer Trabzonspor Şampiyonla Ligi’ne katılırsa sırf bu yüzden belki de maçlarını Trabzon’da oynayamayacak." Ergun Ata

Bizde olayin bundan ibaret olmadigini anlatmaya calisiyoruz. Kücük siyasi cikarlar ugruna degildir mesele, mesele daha kapsamlidir ve klubümüzün ve kendi insanlarimizin ilkeleri olan fedakarlik ve mücadele ruhunu benligimizi ayaklar altina alma gayretleridir. sizce bu kücük siyasi cikarlar ile esdegermidir ? Arzu ettigimiz zaman ve bütünlük oldugu zaman istedimiz sayida degil otopark istedigin binayi veya binalari yikip dikeriz sorun kücük siyasi cikarlar olsaydi keske.
                      En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 11:20.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin seni babam gibi seviyorum Sadri Başkan

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Eğer bugün meclis yine küçük siyası çıkarlar uğruna toplanamazsa, yeni meclis Avni Aker çevresindeki imar değişikliğini ancak Mayıs’ta onaylayacak. Katlı otopark gecikecek, eğer Trabzonspor Şampiyonla Ligi’ne katılırsa sırf bu yüzden belki de maçlarını Trabzon’da oynayamayacak." Ergun Ata

Bizde olayin bundan ibaret olmadigini anlatmaya calisiyoruz. Kücük siyasi cikarlar ugruna degildir mesele, mesele daha kapsamlidir ve klubümüzün ve kendi insanlarimizin ilkeleri olan fedakarlik ve mücadele ruhunu benligimizi ayaklar altina alma gayretleridir. sizce bu kücük siyasi cikarlar ile esdegermidir ?
                          Gelde bunların yüzlerce trilyonluk stadyumlar yapacağına inan....

Yazıkk valla sahilin çehresini değiştirecek en az 100-150 istihdam sağlayacak bir proje resmen tembellikten dolayı yapılamıyor. karar alınamıyor.

Eğer 10 tane esnafın işi azalacaksa en az 100 kişide ekmek yicek büyük bir ekonomik canlılık olucak. sözgelimi esnaf efendiler 100 alışverişte 1 fiş veriyorlarsa büyük marketler sakıza bile fiş veriyorlar bu parada ekonomiye dönüyor....

Valla esnaf işin bahanesi bence oraya başkaları göz koymuştur...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Belediye meclisinin bu gün toplanıp, toplanmadığını nereden takip edebiliriz ki?

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belediye meclisinin bu gün toplanıp, toplanmadığını nereden takip edebiliriz ki?
                              Haber siteleri o kadar güzel calisiyorki...
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Başladı mı toplantı

Yorum

Yükleniyor...
                                X