Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Meclis yine toplanamadı
    04 Mart 2009 / 14:01
    Trabzon Belediye Meclisi şu saatlerde başlamak üzere... tansiyon oldukça yüksek

Trabzon Belediye Meclisi'nin beklenen toplantısı şu saatlerde başlamak üzere salonda henüz AK Partili meclis üyeleri yok.

Trabzon esnafı ise yine meclis salonunda...

Meclis toplantı salonuna CHP İl Başkanı Necip Yıldız geldi.

CHP Grup Başkanı Orhan İlarslan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kılıç salona giriş yaptı. 8 CHP'li meclis üyeside toplantıya katıldı. Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Mahmut Aksu'da salona giriş yaptı.

Toplantının 1. gündem maddesi Trabzonspor Kulübü'ne devredilen sahil dolgu alanındaki mülkle ilgili müzakere.

2. madde ise Cadde sokakları isimleri ile ilgili müzakere

Toplantı saatini 11 dk geçti ancak AK Partili meclis üyeleri henüz iştirak etmedi.

Trabzon Belediye Başkanı yaptığı konuşmada; "Toplantı yeter sayımız var ama divan oluşturamıyoruz. Yasa gereği toplantıyı açamıyoruz. Trabzonspor bizim üst kimliğimiz. tartışılmasını istemeyiz.

Tartışmaya meydan bırakmamak toplantıyı açmıyoruz.

Trabzonspor'a alan zaten verilmiştir bu alan. Müzakere 2, yılın 20 yıla uzatılmasıyla ilgilidir.

Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dileğimiz arkadaşlarımızın katılması idi. Demokratik ortamda çalışmalarımız oldu. Bu noktada hep beraber olmayı arzu ediyordum.

Kamuoyunda tartışılmasını istemiyoruz. Biz STÖ'lerle olumlu yönde örtüşmek istiyoruz. TS'ye destek olmak herkesin görevi." dedi.

Divan üyelerinden Coşkun Tiryaki (AKP) ve Ahmet Sandıkçı (AKP)

Gülseren Bal (CHP) toplantıya gelmediği için divan kurulu oluşturulamadı.

Divan üyelerinden sadece Erol Fettahoğlu (CHP) toplantıya katıldı.

5 yıl içerisinde belediye meclisinde görev yapan salondaki meclis üyelerine plaketleri veriliyor
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Volkan Canalioğlu'nu bir kez daha canı gönülden kutluyorum bu arada Seçmen listelerinde adım Samsun'da , aldırmadım , keşke aldırsaydım

Yorum

• Trabzon ilginçlikler şehri.
        Orda seçimi etkilemez bunlar.
        Etkilersede bizim tahminimizin dışında etkiler illaki.

Esnaf kurtulmuştur,ohh demiştir.
        Artık esnafımızın sırtı yere gelmez.

Diğer illerimiz içinde pilot bir uygulama olmuştur bu.

Yaşasın çözüm üretenler.

Yaşasınlar ve bizi hep yöneltsinler.

Yorum

• Bence kimse esnafı ortaya atmasın birileri bahane olarak kullandı trabzon esnafını kimse gidip sordumu trabzon esnafına burası trabzonspora verilsin mi diye ki sorsalar verilmesin diyen çıkmaz
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Burda siyaset konuşamamak kötü oldu , söylenecek çok söz var.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu olaylarin yanlizca siyaset olduguna inanmiyorum. Mutlaka menfaat catismasi vardir.

Yorum

• Benim öğrenebildiğime göre olay şu; Bu arkadaşlar önümüzdeki seçimde liste dışı kalmışlar. Bir çeşit küskünler hareketi yani ...1 Ay sonra hallolur. Bu arada biz de Trabzon belediye başkanının Trabzon'a yakıştığını bir kez daha hatırlamış olduk.
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• eee ne oldu sımdı atıs polıgonu otopark yapılmayacakmı statın ustu kapatılmayacakmı ???
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Bu insanlar yarın Trabzona Hizmet etmek istiyoruz diye yarın hangi yüzle karşımıza gelecekler.....

hepside liste dışı edilmedi ya.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tam alıntı yapıyordum ki bi baktım malum mesaj silinmiş...
                      Yöneticiler çok hızlı çok
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Trabzon yerel seçimleri 3 hafta önceden bitmiştir.. Hayırlı uğurlu olsun tek sevincimiz..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Zaten gelemeyeceklermis baksana tekrar aday gosterilmemisler...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim öğrenebildiğime göre olay şu; Bu arkadaşlar önümüzdeki seçimde liste dışı kalmışlar. Bir çeşit küskünler hareketi yani ...1 Ay sonra hallolur. Bu arada biz de Trabzon belediye başkanının Trabzon'a yakıştığını bir kez daha hatırlamış olduk.
                            Daha 3 gün önce 3 gün sonra hallolur diyordun.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Limanı istedik alamadık, stadyum istedik olmadı, büyük HES ihalelerine girmeyin denildi peki şimdi ne deniliyor? Vakti zamanında forum Trabzon'un açılışı sırasında

"Türkiye’nin ihtiyacı olan heyecandır, motivasyondur, birliktir, beraberliktir, dayanışmadır. Öyle gelip de engeller koymak değil, estek köstek değil, ‘ben de bir ağaç diktim bu ülke için’ demektir, bunu söylemektir”

diyen bir oluşum şimdi gelmiş 35 bin esnaftan bahsediyor. Demek ki forum açıldıktan sonra Trabzon'da bayağı esnaf patlaması olmuş Neyse fazla bir şey söylemiş olmayayım. Her şey Trabzonspor'umuz için güzel olsun diyeyim
                              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon yerel seçimleri 3 hafta önceden bitmiştir.. Hayırlı uğurlu olsun tek sevincimiz..
                                Trabzon Halkının isteklerine arkasını dönenler hep sonunda mağlup olmuşlardır.....

Ne olurdu harçlığını bilete verip maça aç giden kardeşimin heyecanının onda biri onlarda olsaydı.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X