İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha 3 gün önce 3 gün sonra hallolur diyordun.
Şafak, hallolur...Rahat olun...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Şener haber61.net'e konuştu
04 Mart 2009 / 14:37
Başkan Şener, Trabzon Belediyesinden geçmeyen yasa için artık bu saatten sonra yapacak bir şeylerin olmadığını söyledi.
Trabzonspor Kulübü başkanı Sadri Şener, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Trabzon Belediyesi'nde bugün ki toplantısında karar almak için Divan yeter sayısı olmadığından dolayı Trabzonspor Kulübüne devredilmek istenen Adıgüzel Fuarcılık alanı ile ilgili karar da alınmamış oldu.
Başkan Şener,Trabzon Belediyesinden geçmeyen yasa için artık bu saatten sonra yapacak bir şeylerin olmadığını söyledi.
Geçen ki haber61.net'e yaptığı açıklamsında istifa edeceğinin sinyalinimi verdiniz sorusu üzerine Şener, "İstifa ederim, giderim demiyorum ama bu işler heyecanla yapılır, zorla yapılmaz, bu askerlik görevi değil. Türkiye'de Trabzonspor'u seven ve sevmeyen herkes bu takımdan bahsediyor. Trabzon bütün Türkiye'nin gündeminde. Bu güzel bir şey, geçen sezon bu böylemiydi. Trabzponsporu yazan bile yoktu. Ben her gün telefonlara cevep vermekten, programlara çıkmaktan bunaldım. Bunlar durup dururken olmuyor, Sadri Şener'i çok sevdiğinden de olmuıyor. Bu bir başarının sonucudur" dedi.
Trabzonspor için bu kadar güzel şeyler yaptıklarını kaydeden Şener, "Biz bu takımı nerden nereye getiriyoruz onlar ise bir yeri Trabzonspor'a vermeyi beceremiyorsunuz, şimdi bu giden belediye meclis üyeleri Trabzonsporlu değil mi, gelen de Trabzonsporlu, aralarındaki fark ne, birisi daha mı iyi Trabzonsporlu veya diğeri daha mı az Trabzonsporlu. Bu bir niyet işi. Böyle bir niyetin yoksa, benim de yapacak bir şeyim yok. Benim de gücüm bu kadar. -Bundan sonra kim ne yaparsa yapsın. Kimse de ben burayı Trabzonspor'a vereceğim demesin" diye konuştu.
İstifa sinyali var galiba
Yorum
-
Faikcim. Trabzon' il yönetiminde son iki senede çok değiiklik oldu. Faruk bey'in istediği yönde...Fazla girmeyeyim bu meseleye...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Trabzonspor için bu kadar güzel şeyler yaptıklarını kaydeden Şener, "Biz bu takımı nerden nereye getiriyoruz onlar ise bir yeri Trabzonspor'a vermeyi beceremiyorsunuz, şimdi bu giden belediye meclis üyeleri Trabzonsporlu değil mi, gelen de Trabzonsporlu, aralarındaki fark ne, birisi daha mı iyi Trabzonsporlu veya diğeri daha mı az Trabzonsporlu. Bu bir niyet işi. Böyle bir niyetin yoksa, benim de yapacak bir şeyim yok. Benim de gücüm bu kadar. -Bundan sonra kim ne yaparsa yapsın. Kimse de ben burayı Trabzonspor'a vereceğim demesin" diye konuştu
Başkanımız çok kırgın ve de kırgınlığında haklı..... Köstek olmasınlar yeterdi. sadece toplantıya katılsaydılar yeterdi....
gölge etmesinler başka ihsan istemiyorduk.....
YAZIK.... BİRBİRİMİZİ YEMEKTEN BAŞKA ŞEYLERE VAKİT BULAMIYORUZ....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Türkiye'de siyaset böyle işte...Hatırlayın yeniden aday olamayan miletvekillerin "küskünler hareketini"...Düzelir endişeye mahal yok...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine Trabzonspor yüzünden Trabzon'u karşısına alan insanları anlamakta güçlük çekiyorum.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Bu güne kadar her küçük krizden başkan güçlenerek çıktı. Bundan sonra da öyle olacaktır...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
MAHMUT AKSU'NUN ŞOK AÇIKLAMALARI
Mahmut Aksu'nun hedefinde AK Parti meclis üyeleri vardı...
“Konu Trabzonspor olunca durum hassaslaşıyor. Günlerdir TS olarak konunun dışında kalmak istedik. Bugün de mecliste divan oluşmadığı için tam istediğimiz sonuçları alamadık. Trabzonspor kanadı olarak bilgi vermem gerekiyor. Tabiki Trabzonspor Başkanımız Sadri Şener olmak üzere şuan itibariyle ligdeki durumumuz göz önünde bulundurularak, mücadele ediyoruz. En büyük sıkıntımız yarışmacı bir takım olan Trabzonspor'a maddi kaynak yaratmaktır.
Fuar alanı bizim daha öncede belirttiğimiz gibi üç-beş tane projemiz var dediğimiz projelerin bir tanesidir. Bu projelerin büyük olanları Trabzon dışındadır. Küçük olanları Trabzon içindedir. Bunlardan biri de fuar alanıdır. Biz aslında Başkanımızın da belirttiği gibi encümenden Fuar alanını devraldık. Bir yanlış anlaşılma olmasın şuanda burası Trabzonspor'undur. Encümenin yetkisi burayı 3 yıla kadar Trabzonspor'a vermektir. Mecliste 10-20-30 yıla kadar verebilir. Buraya teklif veren şirketler, teklifi uzun süreli verebilmek için uzun süreli anlaşmak istiyor. Dolayısıyla meclisten uzatma kararının çıkması gerekiyordu. Bunun için mecliste yeter sayı bulunamadı. 2. oturumda da yeter sayı bulundu fakat divan oluşmadı. Bunlar çok doğaldır. Esnaf arkadaşlarımızda kendilerine göre Trabzonspor'u el üstünde tutuyorlar ama bizimde yapılacak olan işten bilgimiz olsun o zaman ben onlara hak veriyorum”
AK PARTİ MECLİS ÜYELERİNDEN ÇOĞUNUN YENİ LİSTEDE OLMAMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİM
BU GÜN BU KONU DA NE KADAR HAKLI OLDUĞUM ORTAYA ÇIKMIŞTIR
“Burada tabi benim asıl söylemek istediğim konu AK Partili meclis üyesi arkadaşlaradır.
Ben isterdim ki arkadaşlardan temsilen birkaç kişi gelsin ve düşüncelerini burada aktarsınlar. Belliki bu meclis toplanamayacak divan oluşmayacak ama her oturumda çıkıp olur olmaz konuları konuşan arkadaşlar Trabzonspor gibi çok önemli bir konuda fikir beyan etmekten kaçmışlardır. Şuanda AK Parti gurubunun bu konudaki görüşünü gazetelerden okuyoruz. Meclis üyesi olarak değil de Trabzonspor yöneticisi olarak AK Parti meclis üyelerinin görüşlerini gazetelerden okudum. Burada her konuda konuşan arkadaşlar maalesef burada konuşmamışlardır. Özellikle şunu belirtmek istiyorum.
Daha önce ben AK Parti meclis grubunun (şuan meclis üyesi sıfatımla konuşuyorum) yetersiz olduğunu ve yeni oluşacak meclis listesinde mevcut arkadaşlardan çoğunun olmaması gerektiğini söylemiştim. Bugün bu konuda ne kadar haklı olduğum ortaya çıkmıştır.
İHTİYAÇLI ARKADAŞLAR HERALDE BU İHTİYAÇLARINI KARŞILADILAR Kİ TOPLANTIYA KATILMADILAR
Biliyorsunuz meclis üyeleri oturum başına 50 TL miktarında bir para almaktadır. Çoğu meclis gündemimizde maddeler bir iki günde bitmektedir. Başkanımıza bu süreyi 5 güne kadar uzatalım da ihtiyaçlı arkadaşlar para alsın diyen arkadaşlar, heralde bu ihtiyaçlarını karşıladılarki son 2 oturuma katılmadılar. Ben şunu söylüyorum Trabzonspor, Trabzon Belediye Meclisi, İl genel meclisi daha tutarlı, daha üst seviyeli insanlardan oluşmalı ki bundan Trabzonspor'da kazansın Trabzon'da kazansın.
Kaynak:Haber61
En son wolf_TS61 tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 15:16.
Yorum
Yorum