Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kesinlikle dogru bir yaklasim.
    Bildigim kadariyla sadri sener ve faruk özak dahi ayni siyasi cizgide degiller.
    Gerci bu durum hic önemli degil,bizim icin Trabzonspora hizmet edenler ve etmeyenler vardir.
    Trabzonspor ' a hizmet edenleri etmeyenlerden her zaman ayırırız önümüzde yerel secimler var herkes düşünecek halini .. Sadri Baskan ' ım herzaman yanındayız

Yorum

• bu siyasi partileri anlamak gercekten cok zor.

Trabzonda partilerin degil, TRABZONSPOR BASKANININ BORUSU ÖTER!!!

yürü baskanim... senin Allahina kurban..!!!

Yorum

• Tv`yi acar acmaz rozetli adamin biri diyorki Güney Cevreyolunun maliyeti 700 milyon dolar 3-5 yilda yapilirmis. Korkunc!
        Belediyenin faaliyet raporlarini inceledim öyle 3-5 yillik mesele degil bu miktardaki isler. Bir cirpida vaatler yapiliyor adamin gözü dönmüs milyon dolarlari düsünerek milleti salak zannediyorlar.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Lanet olsun,
          Biz burada tartışa duralım,atı alan üsküdarı geçmiş bile,malı götüren götürmüş,biz burada tartışmasını yapıyoruz,üstelik buzdağının gözüken kısmını tartışıyoruz.

Dün burada bir yazı yazmış ve kendime göre birkaç soru sormuştum,o sorulaırn cevabını bugün biraz araştırayım dedim sonucu tahmin ettiğim gibi çıktı,çıktı ama bu kadarda kolaydan malın götürüldüğünede şahit olmamıştım.

Başlık konusu genelde siyasi gibi gözüküyor ama ben hiç o tarafında değilim,ben bu işin temelinden beri varolan ahbap/çavuş ilişkisinin sonucunda insanların durduk yere kılını kıpırdatmadan ne tatlı paralar kazandıklarını biliyorum,

Yazıkki ne yazık,

Malum parti gurup kararı almış ve toplantıya katılmamış,çokta umurumdaydı veya umurlarındaydı,yarın tıpış tıpış katılacaklar,ben başka bir konuya değineyim,

Malum partinin gurup başkan vekili belediye başkanını ve rakibi partiyi yerden yere vuruyor,bende buradan kendisine soruyorum ?
          Bu alanı Asım Aykan döneminde adıgüzellere ne ve hangi şartlarda verdiniz,bunuda açıklasana.
          Bugün ise adıgüzeller Trabzonsporla hangi şartlarda anlaştılar,aslında anlaştıkları miktarın 2 katını istiyorlarya neyse,bunuda birileri açıklasın,kim açıklıyacaksa artık...

Biz ,kombine,resmi ürün,sms'lerle kulübümüze destek olalım,her platformda kulübümüzün hakkını savunalım,her deplasmana benim yüreği tertemiz arkadaşlarım işini gücünü,okulunu bırakarak koşsun,birileri ise ben Trabzonsporluyum diyerek,Trabzonsporun sırtından reklamını yaparak,benim katkılarımı cebine doldursun/doldurtsun.

Sadri Şener de açıklama yapmış ve kulübün esnafa her ay 100 milyar dağıttığını gayet iyi niyetle söylüyor,haklıdırda katılıyorum ama başkanım bilmediğin bir şey var,o her ay dağıtılan 100 milyar tüm esnafa değil,senin idari personellerinin belirlediği kendi adamları olan esnaflara gidiyor.İnanmazsan faturaları bir incelettir,bak bakalım hangi esnafa kaç yıldır muntazaman para girişi yapılıyor kulüpten.

Bu ve buna benzer konuları bildiğim için bazan kulüp üyeliğimi iptal edesim geliyor ya neyse
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• o 35 bin esnafı o kadar düşünenler (35 de nerden çıktıysa) forum açılırken nerdeydiler
            övüne övüne açılışını yaptılar şimdi ne değişti acaba seçim yaklaşıyor diye mi esnaf akıllarına geldi

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o 35 bin esnafı o kadar düşünenler (35 de nerden çıktıysa) forum açılırken nerdeydiler
              övüne övüne açılışını yaptılar şimdi ne değişti acaba seçim yaklaşıyor diye mi esnaf akıllarına geldi
              Bu kısmıda yazacaktım,unutmuşum şimdi değineyim.

Esnaf odaları ve 35 bin esnaftan bahsediyorda,kağıt üzerinde rakamlar doğru olabilir belki ama bu rakmların yarısı bile faal değildir,oda başkanlarının gücüde bu rakmlardır,onlarada hak veriyorum

Ancak şöyle bir şey var,bu alanda varsayalım alışveriş merkezi yapıldı,ne olacak esnafın mı işini engelliyecek,böyle bir görüşe katılmıyorum,AVM ler bulunduklaır bölgelere canlılık ve modernlik getirirler,keşke nufüsümüz daha kalabalık olsada bir kaç tane daha AVM açılsa,

Esnaf dediğimiz kesimde (ben dahil) günümüz şartlarına ayak uyduramazsa bugünkü ortamda zaten ayakta durması imkansız,bunun AVM lerle filan bir alakası yok.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• artık sadri başkanın bizi şampiyon yapacağına inancım daha da arttı...

Trabzonspor'un önündeki tüm pislikleri bir bir ortaya çıkarıyor...
                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Esnaf dediğimiz kesimde (ben dahil) günümüz şartlarına ayak uyduramazsa bugünkü ortamda zaten ayakta durması imkansız,bunun AVM lerle filan bir alakası yok.
                  Burası can alıcı noktalardan biri .
                  İki kere okumak lazım .
                  Çok doğru söylüyorsun İsmail abi .

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçmişte oldugu gibi

30 MART 2004

Trabzon'un golü...

Pazar günkü seçimlerde en büyük sürprizlerden biri Trabzon'da yaşandı. CHP, bu kaleyi AKP'nin elinden aldı... Sürprizin nedenini Başbakan Tayyip Erdoğan' ın Trabzon kökenli dünürü gazeteci Sadık Albayrak şöyle anlattı.
                    "Bizim Trabzon'da iki şey çok önemlidir; biri cami diğeri futbol. AKP'nin Trabzon'da seçimi sürpriz bir şekilde kaybetmesinin nedeni sanırım Başbakan Erdoğan'ın Trabzonspor'la ilgili ettiği bazı laflardır..."
                    Hatırlanacağı üzere 15 Ağustos 2003 günü Trabzon'da oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sırasında tribünlerde bazı olaylar çıkmış... Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bu olaylar nedeniyle Trabzonspor'a para cezası verirken Fenerbahçe'yi de hem para hem de bir maç saha kapatma ile cezalandırmış... Ancak Fenerbahçe'ye verilen saha kapatma cezası Fenerbahçeli Tayyip Erdoğan'ın devreye girip, "Fenerbahçe'ye verilen ceza biraz ağır oldu" diye demeç vermesinin ardından Tahkim Kurulu tarafından kaldırılmıştı.
                    Kıssa'dan hisse: Dini siyasete alet edebilirsiniz ancak sporu asla!

Biraz ağır oldu demedii ap açık verilen cezayı haksız buluyorum dedii.
                    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Başkan ilk göreve başladığında Habertürkte katıldığı bir programda aynen şöyle demişti.Benim bir işe ihtiyacım varsa bakanımız var ona çıkarım.Trabzonlu milletvekillerine giderim.Eğer işimi yapmazlarsa söylerim "Ey halkım ben bunları bunları istedim yapmadılar"
                      Aynısını da yapıyor.

Yorum

• Başkan diyor ki kardeşim ben kimin için çalışıyorum? Kimin için çırpınıyorum? (Trabzon ve Trabzonspor) Bize gelirken Trabzonspor üst kimliğimizdir diyorsunuz ama lafta kalıyor...

Şimdi demeçlere bakıyorum kimse Trabzon belediye meclisi'ne emir veremez, kendini daha üstün göremez, biz de Trabzonspor gibi Trabzon'u temsil ediyoruz vs. Madem 2 "Taraf" da aynı tarafta, o halde neden bu "Rekabet"?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 10 sene bıze baskanlık yapsın sampıyon olmasak bıle ınan babam kadar sevecegım senı...

Yorum

• büyük başkan trabzona uzanan eller kırılsın baskanım sen iste yeterki dunayayı yeneriz

Yorum

• İsmail Abi'nin yazdıklarından sonra işin rengi değişti, daha doğrusu netleşti.
                              Bu durumda sanırım Erdal Bey'in sorusunun cevabı da ortaya çıkıyor:
                              İşin içinde rant olunca, renk USD yeşiline dönünce pek çok kişi Trabzonspor'u karşısına alabilir.
                              "En az Sadri Şener kadar Trabzonsporluyuz." Peh! Hem de utanmadan "en az" diyor yahu! Yuh artık!
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 03.03.2009, 23:51.

Yorum

• Hersey yarın belli olcak yarın gene toplancak stad la ilgili rpoje flan hepsi konuşulcak şimdi konuşmak için erken yarın ebkleyelim ve görücez kimin trabzondan yana oldunu ve düşmanımızın kimler oldunu

Yorum

Yükleniyor...
                                X