Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

2 maç kazandı diye adam teknik direktörlük için gazlanmasın. 3 maç kaybedince yerin dibine sokulur. Eddie'nin kolay harcanmasını istemem. Planları uzun vadeli yapmak lazım. Nasıl ki genç oyuncu yetiştiriyorsan geleceğine uygun teknik direktör de yetiştirebilirsin. Eddie, teknik ekip içinde yer alsın. Geleceği düşünerek bir sonraki teknik direktörümüz olarak hazırlayalım.

Yorum

Yorumlara bir göz gezdireyim dedim, Eddie Hoca bize fazla gerçekten. Duruşu, iletişimi, tartma fırsatı bulamadığımız ama bir şekilde emin olduğumuz futbol bilgisi ile bizim taraftara fazla gerçekten. Bir yolunu bul kaç Eddie başkan...

Yorum

eddieyle ortak çalışıp avcı gelince eddiye bana ekstra ingiltereden trainer getir denmesi şart.bu adamın bağlantıları sağlam sayesinde güzel transferler yapabiliriz
        "Annuit cœptis"

Yorum

uğur meleke edi ye yeşil ışık yakmış

''EDDIE FAZLA MÜTEVAZI

Peki Trabzonspor’un taktiksel olarak üstünlük kurduğu bu maçta kulübede kim vardı biliyor musunuz? Eğer futbola tutkuyla bağlı değilseniz, muhtemelen kulübede Eddie Newton’ın olduğunu bilmiyordunuz. Biliyorsanız bile Newton’ın ismini 10 gün öncesine kadar hiç duymamıştınız.
          Oysa Newton, 90’lı yıllarda Chelsea ile Premier Lig’de 100’den fazla maça çıkmış, FA Cup finalinde gol atmış, Kupa Galipleri Kupası kazanmış bir ön liberoydu. Ve kendi mevkii de orta saha olduğu için, dünkü sağlıklı orta saha tercihini biraz buna bağladım ben. Dünkü maçı taktik tahtasında kazanan Newton son derece mütevazı bir adam. Eşi bile 3 yıl önce verdiği bir röportajda Eddie’nin fazla mütevazı olduğunu ve birinci adamlığı hedeflemesi gerektiğini söylüyor. Doğrusu dünden sonra ben de benzer şeyler düşünmeye başladım Newton konusunda.''

https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...zandi-41576211
          TEKKEBALL

Yorum

Chelsea'de A++ hocalarla yıllarca çalışmış adamı aldık Ünal'a yardımcı hocalık yapmaktan başka tecrübesi olmayan adama yardımcı yaptık. Madem bir çılgınlık peşindeydik, Hüseyin bu adama yardımcılık yapsaydı. Neyse artık.
            En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 30.07.2020, 17:20.
            Naber?

Yorum

şu adam hüseyin çimşirin yardımcısıydı gülmemek elde değil ya böylesine taktik teknik bilgisi olan bir adamı bıraksaydık ligde şampiyon olurdu. 2 maça çıktı sürünen takıma maç kazandırdı üst üste hemde. yazık oldu şu sezona.

Yorum

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Chelsea'de A++ hocalarla yıllarca çalışmış adamı aldık Ünal'a yardımcı hocalık yapmaktan başka tecrübesi olmayan adama yardımcı yaptık. Madem bir çılgınlık peşindeydik, Hüseyin bu adama yardımcılık yapsaydı. Neyse artık.
                Eddie newton uzun süreli takımda tutmalıyız.takimin değişmezi bile olabilir.ama teknik direktör yapıp uzun süreli faydalanabileceğiniz bir kisidenn6 ay sonra kurtulmak icin fırsat aramayalım.

Yorum

kalsın bu adam, bu sefer hüseyin cimşir yardımcı olsun. dönüşümlü...

Yorum

İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kalsın bu adam, bu sefer hüseyin cimşir yardımcı olsun. dönüşümlü...
                    Kalsın ama 2 3 tanede kendi yardımcısını getirsin. Bir kaç yere yazdım burayada yazıyım avcı vb. Lerinden fazlası var eksiği yok şu adamın.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Kayseri maçında'ki yaptığı dokunuş ile Alanya maçını alacağımızın sinyalini vermişti.

Newton kariyerinde Ancelotti, Mourinho, Sarri, Hiddink ve Lampart gibi yardımcılığını yapmış bir hoca.

Hal böyle olunca teknik ve taktik anlamda bilgili-donanımlı olduğunun altını çizmiştim.

Öyle ki iki maçta doğaçlama bir futbol gitmiş.

Kaleciyi pas istasyonunda kullanan, hücuma pas ile organize geçiş yapan ve takım boyunu 40 metrede tutan takım izletti.

Boşuna iş bilenin, kılıç kuşananındır denmiyor.

Oyuncu tercihleri, uzun taç atışları eleştirilir lakin kısa sürede takıma oyun kimyasını oturtmak her babayiğidin harcı değil.

Yeni teknik direktörümüz olmalı.

Yorum

Bir fark yaratmadı idare ettiği 2 maçta da, Alanya golü ofsayta takılmasa ikinciyi de yer ve kupayı verirdi bizim takım, şans yanımızda oldu bu kez
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Aşırı sempatik bi adam. Takım elbise de yakışıyor reise her türlü ekipte kalmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Trabzonspor için gerçekten büyük bir şans bu adam.Hele şampiyonluğun kaybedilmesi akabinde uefa dan men sonrasında takımda herşey eskisi gibi olmayacak ,köklü değişimler ve yenilenme olması muhtemel olan takımda newton gibi biri olması gerçekten büyük bir şans.Düşünsenize şikebahçe de ayı var bizde ise newton.
                            ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

Newton ile devam edilecekmis galiba.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Newton teknik direktör olursa başarısızlıkta kovulabillir bu adamı harcamak istemiyorum. Teknik sorumlu scouting sorumlusu her şey olsun. Kulüpte uzun yıllar hizmet etsin.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X