2 maç kazandı diye adam teknik direktörlük için gazlanmasın. 3 maç kaybedince yerin dibine sokulur. Eddie'nin kolay harcanmasını istemem. Planları uzun vadeli yapmak lazım. Nasıl ki genç oyuncu yetiştiriyorsan geleceğine uygun teknik direktör de yetiştirebilirsin. Eddie, teknik ekip içinde yer alsın. Geleceği düşünerek bir sonraki teknik direktörümüz olarak hazırlayalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
uğur meleke edi ye yeşil ışık yakmış
''EDDIE FAZLA MÜTEVAZI
Peki Trabzonspor’un taktiksel olarak üstünlük kurduğu bu maçta kulübede kim vardı biliyor musunuz? Eğer futbola tutkuyla bağlı değilseniz, muhtemelen kulübede Eddie Newton’ın olduğunu bilmiyordunuz. Biliyorsanız bile Newton’ın ismini 10 gün öncesine kadar hiç duymamıştınız.
Oysa Newton, 90’lı yıllarda Chelsea ile Premier Lig’de 100’den fazla maça çıkmış, FA Cup finalinde gol atmış, Kupa Galipleri Kupası kazanmış bir ön liberoydu. Ve kendi mevkii de orta saha olduğu için, dünkü sağlıklı orta saha tercihini biraz buna bağladım ben. Dünkü maçı taktik tahtasında kazanan Newton son derece mütevazı bir adam. Eşi bile 3 yıl önce verdiği bir röportajda Eddie’nin fazla mütevazı olduğunu ve birinci adamlığı hedeflemesi gerektiğini söylüyor. Doğrusu dünden sonra ben de benzer şeyler düşünmeye başladım Newton konusunda.''
https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...zandi-41576211TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelsea'de A++ hocalarla yıllarca çalışmış adamı aldık Ünal'a yardımcı hocalık yapmaktan başka tecrübesi olmayan adama yardımcı yaptık. Madem bir çılgınlık peşindeydik, Hüseyin bu adama yardımcılık yapsaydı. Neyse artık.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalsın bu adam, bu sefer hüseyin cimşir yardımcı olsun. dönüşümlü...Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Kayseri maçında'ki yaptığı dokunuş ile Alanya maçını alacağımızın sinyalini vermişti.
Newton kariyerinde Ancelotti, Mourinho, Sarri, Hiddink ve Lampart gibi yardımcılığını yapmış bir hoca.
Hal böyle olunca teknik ve taktik anlamda bilgili-donanımlı olduğunun altını çizmiştim.
Öyle ki iki maçta doğaçlama bir futbol gitmiş.
Kaleciyi pas istasyonunda kullanan, hücuma pas ile organize geçiş yapan ve takım boyunu 40 metrede tutan takım izletti.
Boşuna iş bilenin, kılıç kuşananındır denmiyor.
Oyuncu tercihleri, uzun taç atışları eleştirilir lakin kısa sürede takıma oyun kimyasını oturtmak her babayiğidin harcı değil.
Yeni teknik direktörümüz olmalı.
Yorum
-
Trabzonspor için gerçekten büyük bir şans bu adam.Hele şampiyonluğun kaybedilmesi akabinde uefa dan men sonrasında takımda herşey eskisi gibi olmayacak ,köklü değişimler ve yenilenme olması muhtemel olan takımda newton gibi biri olması gerçekten büyük bir şans.Düşünsenize şikebahçe de ayı var bizde ise newton.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
Yorum