İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
Metin Aktaş vs ile konuşmasını gösterdi kameralar. Kesinlikle teknik direktör havası yok.Ama çok iyi bir iletişimi olduğu izlenimi var kesinlikle kulübün görevlisi olmalı. Sözleşmesi de bu sene bitecek. Bence Hüseyin de ne kadar istifa etmiş olsa o da kulüp içinde kalmalıydı. Hata hatadır önemli olan geri döndürülmesi. Hüseyin de 1 sene ara verip muhtemelen önümüzdeki yapılanma sürecinin alt yapısına katkı sunmalı.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNewton ile devam edilecekmis galiba.
Yorum
-
İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor için gerçekten büyük bir şans bu adam.Hele şampiyonluğun kaybedilmesi akabinde uefa dan men sonrasında takımda herşey eskisi gibi olmayacak ,köklü değişimler ve yenilenme olması muhtemel olan takımda newton gibi biri olması gerçekten büyük bir şans.Düşünsenize şikebahçe de ayı var bizde ise newton.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNewton'dan sonra da Metin Aktaş ile devam ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray - Fatih Terim
Besiktas - Sergen Yalcin
Basaksehir - Okan Buruk
Fenerbahce - Erol Bulut
rekabet icinde oldugumuz dort takimin teknik direktoru de Newton’dan daha iyi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenewton bu adamlara taktik dersi verir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu neye binaen söylüyorsunuz?hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Ben de kendisinin kulüp bünyesinde kalıp gerek alt yapı, gerek scouting, gerekse de yabancı potansiyelli oyuncuların kulübe kazandırılması noktasında köprü görevi görmesini isterdim ancak kendisi de sün Sky Sport'a yaptığı açıklamada artık birinci adam olmak istediğini ifade etmiş ve şimdiye kadar bu fırsatın İngiltere'de neden kendisine gelmediğini, bu fırsatı yaratmak için aslında yurt dışına çıktığını belirtmiş. Adam istememesine rağmen kendisini zorla başa getirmek istiyoruz gibi bir algı var zira, bununla ilgili olarak yukarıda yazdığım durumu belirtmek istedim."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam artık 1 numara olmak istediğini söylemiş İngiltere de bu fırsatın gelmesi zor o yüzden buraya geldim dedi.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum