İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü değişiklikleri görüp hocanın karşısına dikilmeyen Yardımcı mesleği bıraksın boş yere bizide oyalamasın.
Yorum
-
takım üzerinde muzafferrin ağırlığı daha fazladır muzafferi devre dışı bırakmaları lazımİlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım üzerindeki ağırlığını çok merak ediyorum. Etkisiz elaman mı yoksa bir ağırlığı var mı acaba diye"Annuit cœptis"
Yorum
-
Eddie gelmeden önce Hüseyin Hoca Metin Aktaş'la bile fikir alışverişi yapıyordu. Ancak daha önce de dile getirdiğim üzere ekranlara yansıdığı kadarıyla maçlarda Hüseyin Hoca ile pek bir diyaloğunu göremiyoruz. Eddie daha çok oyunculara direktifler veriyor. Dil problemi ister istemez etkiliyordur ama nihayetinde kulübede tercüman da var. Hatırlıyorum da Vahid Hoca zamanında Cardozo ile konuşabilmek için çift tercüman kullanılıyordu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
kötü olmaz ama bu ekip sıkıntı yerliler var çünkü ve sağlık ekibi diğer taktisyen ve koç ekibi berbat adam yalnız kalır .İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca olsa daha mı kötü olurduk hakikaten? Aksine daha iyi olacağımızı düşünüyorum."Annuit cœptis"
Yorum
Yorum