Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadece gözlemci olarak alınmış sanırım.
    Hiçbir şeye karışmıyor.
    Ya da ona birşey danışan yok.
    Nerden anladiniz?
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

Basına açık antrenmanlarda ve maç içerisinde ekranlara yansıdığı kadarıyla oyuncularla diyaloglarına şahit oluyoruz fakat Hüseyin Hoca ile maç içerisinde ne kadar konuşuyor bunu ancak tribünden takip edenler bilir...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Muzaffer bilazer kendisine akıl verirken ne düşünüyor acaba Newton. Ulan ben bunca yıl ne için uğraştım diyor mudur?

Yorum

herkes hüseyin hocayı konuşmuş ama asıl gizli kahramanlardansın

bizim için önemli bir hocasın

takımın korona sürecine rağmen seri futbol oynamasında senin çok önemli bir rolün olduğunu düşünenlerdenim
          En son erenslash tarafından düzenlendi; 20.06.2020, 01:31.
          "Annuit cœptis"

Yorum

Dünkü değişiklikleri görüp hocanın karşısına dikilmeyen Yardımcı mesleği bıraksın boş yere bizide oyalamasın.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dünkü değişiklikleri görüp hocanın karşısına dikilmeyen Yardımcı mesleği bıraksın boş yere bizide oyalamasın.
              Sanki birsey dese, Hüseyin dinleyecekti.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

bu adamı birinci koç yapsınlar yapmıyorlarsa gitsin ingiltereye.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Takım üzerindeki ağırlığını çok merak ediyorum. Etkisiz elaman mı yoksa bir ağırlığı var mı acaba diye

Yorum

takım üzerinde muzafferrin ağırlığı daha fazladır muzafferi devre dışı bırakmaları lazım
                    İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takım üzerindeki ağırlığını çok merak ediyorum. Etkisiz elaman mı yoksa bir ağırlığı var mı acaba diye
                    "Annuit cœptis"

Yorum

Eddie gelmeden önce Hüseyin Hoca Metin Aktaş'la bile fikir alışverişi yapıyordu. Ancak daha önce de dile getirdiğim üzere ekranlara yansıdığı kadarıyla maçlarda Hüseyin Hoca ile pek bir diyaloğunu göremiyoruz. Eddie daha çok oyunculara direktifler veriyor. Dil problemi ister istemez etkiliyordur ama nihayetinde kulübede tercüman da var. Hatırlıyorum da Vahid Hoca zamanında Cardozo ile konuşabilmek için çift tercüman kullanılıyordu...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

bence hoca olmalı şu saatten sonra başka çare yok gibi

Yorum

sen kal bize lazımsın bro hüseyin zaten gidecek yeni gelen ekiple çalışırsın

vereceğin öneriler ve teknik ekip için illa ki çevren vardır ekstra personel önerilerin bizim için önemli
                          "Annuit cœptis"

Yorum

Hoca olsa daha mı kötü olurduk hakikaten? Aksine daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

kötü olmaz ama bu ekip sıkıntı yerliler var çünkü ve sağlık ekibi diğer taktisyen ve koç ekibi berbat adam yalnız kalır .
                              İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoca olsa daha mı kötü olurduk hakikaten? Aksine daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

UEFA teknik direktör lisansi yok, teknik direktörümüz olamiyor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Çalışıyor...
                                X