Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buraya da üçüncü adam olarak geldi. Acaba gelirken kendisine böyle bir söz mü verildi diye düşünmeden edemiyorum...
    Buraya ücüncü adam olarak gelmedi.
    Assistant manager olarak geldi, Muzaffer bundan üstün degildi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla ben resmiyete bakarım. Hem resmi sitede üçüncü sırada yer aldı hem Hüseyin Hoca cezalıyken takımı Muzaffer Hoca yönetti...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu bu adam erzurum maçına bilazerin arkasında çıktı siz ne diyorsunuz.

Yorum

• Benim de önümde muzaffer olsa arkada kalmayı tercih ederdim. Muzaffer bu boru değil.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla ben resmiyete bakarım. Hem resmi sitede üçüncü sırada yer aldı hem Hüseyin Hoca cezalıyken takımı Muzaffer Hoca yönetti...
            Hocam resmi olarak da 3. Adamdi zaten.

Trabzonspor, Hüseyin Çimşir'in yardımcılığı için Chelsea menajeri Frank Lampard'ın yardımcısı Eddie Newton ile prensip anlaşmasına vardı.

Google`da eski haberleri aratirsak gorebliriz bunu.

Ligdeki diger hocalara taktik dersi verilir denmis, bize fazlasin hemen kac kurtul denmis. Biraz sakin olun bence. Biz ya yerin dibine sokucaz ya da goklere cikaricaz hic ortada bir fikir belirtemiyoruz.

Buraya kariyerine bak diyenler, acaba hic kendileri acip detayli bakmislar mi kariyerine?. Adam neredeyse 50 yasina gelmis bir tane takim calistirmamis. Sifir teknik direktorluk bilgisi var. Chelsea`de yardimci antrenor olmus da nasil olmus?

Villas Boas porto`dan Chelsea`ye geldiginde yardimciligini Di Matteo ustleniyor. Ust uste alinan kotu sonuclar neticesinde mart ayinin ortasinda takimdan kovuluyor ve yerine sezonu bitirmesi icin Di Matteo getiriliyor. Di Matteo yardimci antrenor olarak eski takim arkadasi olan, daha once Milton Keynes ve West Bromwich`de de birlikte calistigi Eddie Newton`u getirtiyor.

O sene Chelsea sampiyonlar ligini kazandigi icin diger sezona da Di Matteo ile devam edildi, fakat sezon ortasini bile goremeden kovuldu. Size gore Turkiye Liginin ust siralarindaki takimlarin teknik direktorune ders vericek olan Eddie Newton`a da kiralik gonderilen topcularin durumunu kontrol etme gorevi verildi.

Bu sene kaybettigimiz bir kupa var ve yerel-ulusal medyada bunun en buyuk nedeninin teknik direktor degisikligi, yeni gelenin yetirsizligi oldugu tartisiliyor. Newton`i yonetimden kimsenin ciddi olarak dusundugunu sanmiyorum, buna cesaretleri yoktur ve olmamalidir da. Sen teknik direktorunu devre arasi yolla, yerine yardimcisini getir, sezon sonu gelmeden onu da yolla, yeni sezona 2. yardimci hocayla basla. En ufak bir basarisizlik %100 yonetimin basarisizligi olur ve Ahmet Agaoglu Ozgur Buzbasla yaptigi programda ben basarisiz oldugumda bir saniye durmadan giderim dedi.

Bir diger konu ise adam Chelsea`de oynamis abiciler. Chelsea ruslara satilmadan once oyle her sene sampiyonluga oynayan ahim sahim bir takim degildi keza 1955 de aldiklari ilk ingiltere sampiyonlugundan sonra ikincisini 50 sene sonra 2005`de almislar. Ruslar`dan once bizim ligin Bursaspor`una benzer bir takimdi desek cok da abartmayiz.

Bence kesinlikle yardimci olarak kulupde kalicaktir. Yabanci oyuncularla iletisimde cok onemli bir faktor olur bunun yani sira yeni gelicek genc oyuncularin gelisimini de hizlandirir.
            En son Chovy tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 23:57.

Yorum

• Basinda kendi agizindanmis gibi yazilanlari dün gece yalanladi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ömründe ülkenin sınır dışını görmemiş, cılız İstanbul hanzosu geleceğine, Premier Lig tecrübenle sen gel takımın başına reyiz. Gidiym betonlarına!
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Geçici ifadesi kaldırıldı. Şüphelerim olmasına rağmen artık bir önemi yok. Destek tam.
                  Hayırlı olsun.

Yorum

• Hayırlı olsun hocam. Allah utandırmasın. Yeni gördüm sitede.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Allah yolunu açık etsin.

Artık hep destek, tam destek.

Haydi bismillah.

Yorum

• Önüne beklediği fırsat geldi. İnşallah bunun üstesinden gelir. Umarım İngiltere'den 2-3 yardımcı antrenör, kondisyoner ve analizci getirmesine imkan sağlanır...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hayırlı olsun umarım başarılı olur.
                          En son Manu61 tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 15:54.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İşinin ehli bir ekip topla, her türlü seninleyiz.

Yorum

• Umarım kalıcı olabilir, ortam hiç sakin değil.

Yorum

• Tek yapman gereken yardımcılarının tümünü kendin belirlemen. Başarıyı o zaman yakalayabilirsin. Yanına koyulacak truva atları ancak kuyunu kazar.

Hayırlı olsun siyahi kardeşim. Allah utandırmasın.
                                Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X