İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
Futbol branşı sağlıklı bir yapıya oturtulmadan kulübün diğer branşlara yatırım yapması yanlıştır...Futbolda henüz kriz ortamından kurtulamadık bu ortamda kulübü başka işlerle meşgul etmek ana branşımız futbola konsantre olmayı zorlaştırır...Kaldı ki diğer takımların futbol dışı branşlara yatırım yapmadığı işi sponsorlarla götürdüğü aşikar...Muharrem Usta'nın da başkan olmadığı dönemde hatta seçim kaybetmesine rağmen basketbola sponsor olarak destek olduğu da ortada...Kendisinden başka Trabzonspor'a sponsor olmuş sponsor bulmuş başka bir başkan var mı? Yok...Daha ne konuşuyosunuz...Başkanı eleştirmek için eleştirme işlerini bırakın...Eleştirecekseniz soyadıyla tüm Türkiye'nin tanıdığı Trabzon'un zadegânlarını ( soylularını zenginlerini ) eleştirin...
Somut örnek vereyim de belki çenenizi kapatır Usta'yı mesnetsiz eleştirmeyi bırakırsınız...O soylulardan zenginlerden sadece biri...Ulusoylar...Ne vermiş bu Ulusoylar Trabzonspor'a bana söyler misiniz? Ben söylim otobüs...Her sene takıma otobüs verip millette "destek veriyorum ha" algısi yaratmaktan başka ne katmışlar Trabzonspor'a ? Niye Ferit Şahenk fenere milyonları döküyor da Ulusoylar ve diğerleri taşın altına elini koymuyor? Destek vermedikleri gibi köstek oldukları zamanlarda vardır...Mesela Özkan Sümer Trabzon limanının işletmesini Trabzonspor'a kazandırmak istemiş nakliyatçılarla toplantı yapmış o toplantıda Nakliyatçı Ali Kemal Ulusoy limanın kulübe verilmesine karşı çıkmıştır...Gerekçesi de kulüpde limanı işletecek personelin olmaması kulüp bu işden anlamazmış...Trabzonspor limandan para kazanacak adam buna komik gerekçelerle karşı çıkıyor sanki işletmeci bulmak zormuş gibi...Başka bir zadegân daha var...Nuri Albayrak yani Albayraklar...Trabzonspor limanın ihalesine giriyor Albayraklar da ihalede...Kulüp ihaleye girmiş sen Trabzonsporluysan çekil diye baskı yapılıyor adam geri adım atmıyor inat ediyor kulübün geleceğine çomak sokuyor...Sonra ne yapıyoruz bu adamı başkan yapıyoruz ve aleme rezil oluyoruz...Böyle tonlarca örnek var binlerce maskaralık var...Bunlar neden oluyor çünkü kendi cebini düşünüyor adam Trabzonspor'u değil...
Usta'yı eleştirecek onca konu var ama işe sponsorluk diğer branşlara ilgi konusuyla girersen amiyane tabirle incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerle hödüklük yaparsan cevabını alırsın...
Hem Muharrem Usta başımıza uzaydan gelmedi ki uzaydan mı geldi adam sen seçtin işte...Usta'ya oy veren de sizsiniz IHO'ya oy veren de...Başkan neden istifa etsin ona oy veren kongre üyeleri üyelikten istifa etsin..Madem bu adam sizin dediğiniz gibi kulübü batırıyor başka branşlara alaka göstermiyor sebebi sensin adamı araştırıp ince eleyip sık dokuyarak oyunu kullansaydın...
Yok ben hem oy veririm hem de eleştiririm diyorsan o iş olmaz biraz haddini bilecek insan...En azından Usta'nın kulübe hatırı sayılır sponsorluk kazandırdığını futbol dışı branşlara elinden geldiğince destek olduğunu bilecek işkembeden sallamayacaksın...
Trabzonspor'un en büyük sorunu kongre üyeleridir...Üyelik sistemi bir an önce değiştirilmeli sayı azaltılıp belli başlı yetkinlik testlerinden geçirilmelidir üyeler...Hava kadar su kadar lüzumludur bu Trabzonspor'un geleceği için...
Sonuçta IHO gibi bir adamı seçebilme başarısı gösterdiler daha konuşmaya gerek mi var....En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 14.12.2017, 00:41.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl oluyorda basketbol un başkanı vs apayrı oluyor ama amblemi yine aynı. O halde bende kulüpten ayrı olarak Trabzonspor okçuluk kulübü kurmak istesem mümkün müdür acaba.
eger istenilenler taahhüt edebilirsen bu haklar sana verilir
avrupanin en büyük kulüpleri böyle amatör branslari ana kuruldan ayirdi
en büyük avantaj bu subelerin biri iflas ederse ana kulübe zarar vermiyor, basarili olursa medya ve bayilik pazarlamasinda bir ortak bulmus oluyorsun ve giderlerin bunun sayesinde azaliyor..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar alismislar biatciliga illa birilerine biat etcekler isleri bu.. siyaset spor sosyal hayat fark etmez bunu bir gelenek kultur haline getirmisler he de gec reis ben boyle yapiyorum cunku bu adamlarla emin ol tartismak bosa zaman kaybi gereksiz ,adamlar da mantik denen olgu kalmamis..
İlk olarak abdllh.29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki dik durabilecek kitle var mı arkasında kime karşı dik duracak siyaset? tff? hepsi birbiriyle bağlantılı iktidar muhalefet hangisi trabzonsporun yanın da bu kadar gücü var mı yada onu destekleyecek taraftar topluluğu var mı ben en son cem papila olayından sonra fb şampiyon olmuştu o zaman trabzon şehir olarak gönlüm fenerin şampiyonluğundan yana diyeni sandıkta ders vermişti o günden sonra böyle dik duruş sergilenmedi kim gelirse gelsin bu şekilde olmaya mahkum ne kadar kabul etmesekte böyleHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Forbes un ekim ayındaki süperlig analizinde gerçekten çok güzel istatistikler var. bizim başkana hala güvensemde geçen senenin en kötü istatistiğine sahip başkanı, bu sene tabloyu tersine çevirmek zorunda.
Ayrıca geçen sezonun en kötü forvetleri sıralamasına da damga vurmuşuz
Tek iyi istatistiğimiz yılın en verimli oyuncusunun yusuf yazıcı olması
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence hic bisey yapmasin, devam sahada kazanalim, isi sahada bitirelimBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemler bugünkü gibi olursa sahada kazanamayız.
1- 2 böyle yapabilirler
dalgayi kirdin mi tamamdir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum