Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstifa tehditleri aliyorum diyor Muharrem Usta ???
    Eee siyasete sırtını dayayıp başkan olursan.
    Saraydan damat gelir biletini keser.
    Nasıl Katar sponsorluğunu sana hediye ettiyse..
    Yeni başkan için çalışmalara da başlamıştır şimdiden..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Başkanı dinledin mi hocam ? ne söylediği hakkında en ufak fikrin yokmuş gibi yazıyorsun. Ayrıca takım içinde maaş sorunlarını ortaya atanlarla az aşağıda paylaştığın görseldeki aynı kafanın nifak tohumları.

Eleştirmekle sallamayı karıştırmayın

Yorum

• Ya arkadaşlar bu kulüpte başkan niye var? Artık çoluk çocuğun bile görebildiği kadro adaletsizliği falan filan gibi mevzulara zamanında müdahele etsin diye değil mi? Camiada herkes kı.ını yırtıyor bu durum için ve bu durumun bedelini çok ağır ödeyeceğiz diyor ama Muharrem Usta camiasına kulak tıkıyor. Neden? İş bilmezik mi? Ego mu? Böyle ahmaklık olur mu? Bu ahmaklığının bedelini koskoca Trabzonspor ödüyor sorumlusu da o olmuyor

Ayrıca bunun yanında yığınla hata...
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Kadro adaleti konusu nedir? Ben anlamadım doğrusu.

Yani kim oynaması gerekirken oynamamış?

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yeni gelen baskan 3 yıl feda demeli altyapıya önem verilmelikemer sıkma politikisı uygulamalı.
          Zaten mecbur öyle olacak istesede istemesede böyle olacak.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bir de Altuğ Atalay gibi vasıfsızlar var tabi,kulüpten neması kesilince sanki Trabzonspor'u dert ediyormuş gibi görünen sahtekarlar,o borçları kimin nasıl yaptığını en iyi sen biliyor olmalısın halbuki,o borçlarla keyif sürenlerden birisiydin.

Kupa gelmemiş,çoşku gelmemiş şehre,sıkıntı ve dert olmuş yıllarımız.

Bir de Abdülkadir ve Yusuf olayı var,bana inanmıyorsanız başlıklarına gidip bakın,ilk sayfanda itibaren az çok tüm taraftarın hesabı kaça okuturuz,acaba hangi Avrupa kulübüne giderse o takımın maçlarını izlemek için bahanemiz olur diye yazan tipler.

Başkan da onları mutlu etmiş,benim gibi bir kaç Trabzonspor'dan daha büyük takım mı var,neden kendi çocuklarımızı tüccar gibi pazarlıyorsunuz diyen geri kafalı dışında kimin itirazı var?
            • Memento mori

Yorum

2.ci sık doğruysa boşuna Ersuna kızdık.
              2011 82 puanlı helal şampiyonluğundan bahsedemeyen bir Başkanın var ve sen onu savunuyorsun.
              Ee tabi siyaset kupani alır, seni oraya atama ile getirirse az bile yaparsın bu taraftarına sen.
              Nasilsa yalanlarına inanan insanlar hala var..
              Çok güzel anlattınız. Sağolun...

Şu videoları izleyip de 2011 şampiyonluğundan bahsedemeyen bir başkanımız var diyorsan ben sende art niyet ararım kardeşim. Aklımızla dalga geçmeyin. 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur bunu hepimiz söylüyoruz, ancak o şampiyonluğun kupası bizde değildir ve bu şehre en son Süper Kupa geldi 2010 yılında. Başkanın kastettiği de budur, el insaf ya.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadro adaleti konusu nedir? Ben anlamadım doğrusu.

Yani kim oynaması gerekirken oynamamış?
                Mesela ben Castillo olsam, Hayatında kanat oynamamış bi Yusuf Yazıcı sırf oynayacak diye sol kanata evriliyorsa ben bozulurdum. Ayrıca Bongonda da şu olcayın nesi oynuyorda ben kadroya dahi giremiyorum diye yakınıyordur. Sadece 2 örnek verdim. Çok örnek var.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanı dinledin mi hocam ? ne söylediği hakkında en ufak fikrin yokmuş gibi yazıyorsun. Ayrıca takım içinde maaş sorunlarını ortaya atanlarla az aşağıda paylaştığın görseldeki aynı kafanın nifak tohumları.

Eleştirmekle sallamayı karıştırmayın
                  Tek tek dinledim ne dediğini..
                  Yöneticilerin kavgalarından bıktım, istifa tehditleriyle uğraşıyorum - Yöneticiler hata yaptı !!!
                  “Teknik kadronun gitmesi için inanılmaz işler oldu” diyor??? - Futbolcular hainlik yaptı !!!
                  Trabzonspor için ölürüm diyenler canımızı yaktı - Diğer yöneticiler hata yaptı !!!
                  Kenetlenmeye ihtiyaç var - Camia hata yaptı !!!
                  Gs harici puan farkı sadece iki maçlık - Lig kalitesiz bizim takım değil !!!
                  Bırakan oyuncular var - Futbolcular hata yaptı !!!
                  Forma adaletsizliği vardı - Hoca hata yaptı !!!
                  Eleştirilerden çok etkilendiler - Taraftar ve basın hata yaptı !!!

Ee be Masallah Muharrem Usta harici herkes hata yapmış.
                  Purupak hatasız tertemiz beyimiz...
                  Yazık cidden yazık..

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İŞTE YALANIN BELGESİ...

OKUMAYI, BORÇ HESAPLAMAYI BİLEN HESAPLASIN BİLMEYENLERE ANLATSIN...

BU RAKAMLARA SOSA-VOLKAN-HUBOCAN DAHİL DEĞİLDİR.. SOSA-KUCKA - BURAK VE VOLKAN'IN BU ŞİRKETTE OLMAYAN GİZLİ SÖZLEŞMELERİ HARİÇ...

BAKALIM DİVAN'DA O SÖZLEŞMELER AÇIKLANACAK MI?

Altuğ Atalay
                    Aman abi paylaşma şöyle şeyleri bilanço 900 milyon tl borç var diyor başkan 800 milyon tl diyor kimsede ar kalmamış.

Yorum

Ersun Yanal'in Trabzonspor 33 - 34 yildir sampiyon olamadı söylemi ile bunun arasinda ne fark var bana biri anlatsin ?

Cümlede ne yanlışlık olduğunu çözemedim ben

Yorum

• 40 milyon avroyu kim vermis abdulle yusufa 120 milyon tl den fazla para yapıyor senin 3 yılıını kurtarır da kim verir o parayı.
                        En son nakzo tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 21:10.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zaten mecbur öyle olacak istesede istemesede böyle olacak.
                          kesinlikledogru planlamayla 3 yıl sonranın temelleri dogru atılırsa iste ozaman istenen basarılar gelir.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cümlede ne yanlışlık olduğunu çözemedim ben
                            Bana göre Ntvspor denen tescilli sikecilerin kanalında önceden ayarlanmış bir cümle.
                            Sizlere göre de doğru bir cümle.
                            Bana göre 2011 yilindan itibaren bu şehre kupa gelmedi söylemi olmaliydi.
                            O kupa gercekten gelmese de.
                            O kupanin bizim helal kupamız olduğu özellikle vurgulanmalıydı.
                            Neyse önemi yok.
                            Benim bu sozden anladığım olay ile sizin anladığıniz olay farklı hocam.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İŞTE YALANIN BELGESİ...

OKUMAYI, BORÇ HESAPLAMAYI BİLEN HESAPLASIN BİLMEYENLERE ANLATSIN...

BU RAKAMLARA SOSA-VOLKAN-HUBOCAN DAHİL DEĞİLDİR.. SOSA-KUCKA - BURAK VE VOLKAN'IN BU ŞİRKETTE OLMAYAN GİZLİ SÖZLEŞMELERİ HARİÇ...

BAKALIM DİVAN'DA O SÖZLEŞMELER AÇIKLANACAK MI?

Altuğ Atalay
                              Bunu sen mi yazıyorsun Altuğ Atalay mı yazıyor anlamadım.

Her neyse, bu mali tablodan çıkardığınız sonucu ve "gizli sözleşmeler"'in de neye göre söylendiğini paylaşabilir misiniz?

Nedir yani iddia ben anlamadım

Yorum

• 2010 daki türkiye kupasından sonra şehre kupa geldi de bizim mi haberimiz yok? Her katıldığı programda 2010 11 sezonuna değinen adama hala bugün bunlar deniyorsa net bu kişiler art niyetlidir. Aralıkta seçim olsa bugün usta ya sallayanlar o gün yeni gelecek olan yöneteme de sallayacağına eminim. Bırakın da bari adam görev süresini bitirsin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X