Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muharrem başkana hep destek tam destek. Böyle bir adam bir daha Trabzona gelmez.
    Lafla peynir gemisi yürümüyor.

Milletin karnı tok bu laflara...

Trabzon'a ne başkanlar geldi geçti.

Muharrem Usta, önce rüştünü ispatlayacak.

Taraftara palavra sıkmayacak.

50. yılda şampiyonluk masalı onu yer, bitirir...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lafla peynir gemisi yürümüyor.

Milletin karnı tok bu laflara...

Trabzon'a ne başkanlar geldi geçti.

Muharrem Usta, önce rüştünü ispatlayacak.

Taraftara palavra sıkmayacak.

50. yılda şampiyonluk masalı onu yer, bitirir...
      Şampiyonluk diyecek , Lucescu diyecek , Şike diyecek . Ne desin başka stadın çimlerindenmi bahsedecekti.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyonluk diyecek , Lucescu diyecek , Şike diyecek . Ne desin başka stadın çimlerindenmi bahsedecekti.

celalettin .. lütfen kafa açma kardeşim.

Yorum

• Oy Trabzon Trabzon!

Bu bataklık nasıl oluştu?

Madde madde yazayım:

- Ülkemizde onlarca kulübün ocağına incir ağacı diken bir menajerlik çetesi, Trabzonspor’u adeta yolgeçen hanına çevirdi. Delik deşik etti. Bu çetenin elemanları direkt ya da endirekt olarak, kalitesiz bir sürü futbolcuyu tonlarca para karşılığında Trabzonspor’a verdi. İnanılmaz indiragandiler oldu. Bu çetenin kirli elleri halen de kulübün içinde dolanıyor.

- Menajerlerin cebi çok dolduruldu. Örnek mi? Oscar Cardozo için menajer Gerardo Perez’e 1 milyon 200 bin Euro... Marco Marin için Liansports adlı şirkete 1 milyon Euro... Kevin Constant için menajer Frederic Guerra’ya 840 bin Euro... Stephane M’bia için menajer Mazlum Ali Bilecan’a 800 bin Euro... Dame N’Doye için menajer Nikolaj Sonne’ye 750 bin Euro verildi.

- Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler için menajer Mathieu Markaroğlu’na 1 milyon 586 bin lira... Muhammet Demir için menajer Fazıl Özdemir ve Jean Musampa’ya toplam 550 bin Euro verildi.

- Luis Cavanda’nın transferi karşılığında Galatasaray’dan 1 milyon 800 bin Euro bonservis ücreti alındı. Bu paranın 206 bin Euro’su menajer Fazıl Özdemir’e verildi.

- Stephane M’bia 6 milyon Euro karşılığında Hebel Fortuna’ye gönderildi. Bu paranın 1 milyon 260 bin Euro’su menajer Mazlum Ali Bilecan’a takdim edildi.

- Majeed Waris’in bonservisi için 6 milyon Euro... Adrian için 5 milyon 300 bin Euro... Oscar Cardozo ve Didier Zokora için 5’er milyon Euro... Jaja için 4 milyon 200 bin Euro bonservis ücreti verildi.

- Son 7 yılda transfer edilen 100’ü aşkın futbolcu için menajerlere 120 milyon lira ödendi.

- Yine bu sürede bonservis bedeli adı altında kulüp kasasından 600 milyon lira çıktı.

- Sözleşme ücretleri çok şişirildi. Örnek mi? Dame N’Doye’nin yıllık garanti ücreti 2,5 milyon Euro, Kevin Constant’ın 2 milyon 400 bin Euro idi.

- Beşiktaş’ta yılda 1 milyon 550 bin Euro’ya top koşturan Sosa’yla yıllık 3 milyon 240 bin Euro üzerinden sözleşme imzalandı.

- Borç 900 milyon lirayı buldu. Yılda halen 120 milyon lira faiz ve kur farkı oluşuyor.

- Sıkı durun şimdi! Çok önemli... Özellikle yabancı transferlerde kulüp kasasından çıkan bonservis ve imza paralarının neredeyse tamamına yakını... Karşılıklı anlaşmalar doğrultusunda... Ülkemizde cirit atan taklacı bazı menajerler tarafından cebe indirildi. Sonra da pay edildi.

- Yine sıkı durun! Bazı futbolcularla imzalanan şişirilmiş yılık ücretlerin belli bir bölümü... Yine çeşitli anlaşmalar doğrultusunda... Yine taklacı bazı menajerler tarafından cebe indirildi. Yine pay edildi.

- 3’er, 4’er yıllık sözleşme imzalanan futbolcularla 1. yıl sonunda üste para verilerek yollar ayrıldı.

- Menajer adı altında ağabey, baba ve hatta sevgiliye bile para kaptırıldı.

- Kulübün scout ekibi dünyanın dört bir yanında binlerce maç izlemesine karşın... Raporlar bir kenara itildi. Taklacı bazı menajerlerin önerdiği içi geçmiş futbolcular transfer edildi.

- “Trabzonspor lobisi oluşturuyoruz” derken... Kendine bile faydası olmayan kişilere destek verildi.

✶ ✶ ✶

Hani demem o ki...

Trabzonspor’un saha içinden ziyade...

Saha dışı taktiği çok kötü!

Atilla Turker
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Başkan geldi geleli en büyük hamlelerinden birini rıza Çalımbay i getirmekle yapmıştır
            Neden sorusuna şöyle cevap vereyim;
            Seçildiği günden beri iddialı açıklamalarla ve vaatlerle camiada an be an beklentileri yükseltmesi ve bir türlü gelmeyen sportif başarı büyük kırılmalara cokuslere neden oldu.
            Herkes sınırlı gergin
            Gerginlik daha çok başarısızlığı doğurdu
            Başkan riza hamlesi ile ilk kez beklentiyi düşük tuttu ve bunun ödülünü alacak
            Üst üste maç kazanıp tekrar potaya girmeye hazır olun

Ancak potaya girildiğinde beklenti yükseleceği için yine istenilen yerde bitirilemiyecek maalesef
            Ancak tekrar ediyorum
            İlk yarı sonuna kadar kolay kolay maç kaybetmeyecegiz
            Önümüzdeki iki lig maçını kazanmamiz bizi lig için tekrar iddialı konuma sokar
            Bunun aksini iddia eden çıkmaz sanırım
            Bu hafta GS FB berabere kalırken diye düşünüyorum
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Borç 900 milyon lirayı buldu. Yılda halen 120 milyon lira faiz ve kur farkı oluşuyor.
              Turker
              Paraya bak be. Neyseki sadece taraftarız.

Yorum

• her sene ilk 7 8 haftada nasıl.lige havlu atıyoruz yok böyle bir yönetim şekli nasıl beceriyor anlamıyorum . bu kadar ekonomi paralar benim.diyen sirketlerde yok nasıl saçıp savuruyorlar bu yönetim gitmeli hemde ibra edilmeden hesap vermelidir.

Ersun yanal istifa
                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Mevzu sadece sportif başarı ve ya başarısızlık değil ki. Adam o kadar çok şeyde çuvalladı ki sportif sonuçlar bunlardan sadece biri. Eylem ve söylem tutarsızlığı bu kadar derin olan birisine hala güven duyabilmek te ayrı bir tartışma konusu. Aslında tartışılacak o kadar çok şey var ki camia içi, Usta bunlardan sadece birisi. Açıkçası ben umudumu yitirdim gibi bir şey.
                  En son My tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 12:37.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• herksete suç var bence

biz taraftarda da, yönetimde de ,futbolcuda da

biz gs, fb,bjk gibi büyük transferler yaparak şampiyon olacağımızı falan düşndük, hala da öyle düşünüyoruz

halbu ki olmuyor ve daha da dibe batıyoruz maddi ve manevi olarak

transferlerimiz bero, durica, pereira ve mas gibi oyuncular olmalı

tabi mantık larak söylüyorum.

ucuz ve tecrübeli, ucuz ve gelecek vaadeden genç oyuncuları almalıyız

ortak nokta ucuz olmaları

sosa, kucka, burak, onur, ndoye, onazi, castillo pahalı veya maaş yükü fazla oyuncular

tabi ki iyi oyuncular ama bunların harmanlanması zaman alıyor ve bu da bize kayıp olarak dönüyor

takımın dengesi bozuldu mu her anlamda dip yapıyoruz

halbuki yüksek maaşlı oyuncular yerine bedava, ucuz ama izlenmiş, bölgesinin adamı oyuncuları alsak ve bunu 2-3 yıl sürdürebilsek daha iyi olur

2-3 yıl asla şampiyonluk beklemeyeceksin ama

biz taraftarların da suçu burada

hemen başarı istiyoruz, biz TS yiz ya her sene şampiyonluğa oynayan kadro kurmalıyız, yoksa küçülürüz, anadolu takımından farkımız kalmaz vs vs vs

şimdi ne farkımız var. hala daha 35 yıl öncenin ekmeğini yiyoruz

ne anlamı vardı bu sene burak ve sosa ya bu kadar para yığmanın

nerden baksan 3 yıl için en az 30 milyon euro vereceğiz bu adamlara

onur, kucka yı katarsak 50 milyon euroyu geçiyor

onur yerine geçen yıl mert günok alınabilirdi mesela

maaş yükünü artık kaldıramadığımız ortadayken 50. yıl deyip şampiyon olacağız diye bu kadar masraf abartı oldu. kumardı ve kaybedildi

bilemiyorum ama belki de rıza hocayla küçülmeye başladık bile

doğrusu da budur sanırım. zaman gösterecek

Yorum

• Atilla Türker'in yazısı da ne derece b.ka battığımızın özeti olmuş. Bu bataklıktan nasıl çıkıcaz Usta geldiğinde de buna aklım ermiyordu şimdi hiç ermiyor
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Başkanın yapacağı şuydu; (Özellikle 3-0 verilen maçtan sonra olmalıydı)

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sO7FQ14pBqw?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ama o böyle önemli bir zamanda yurtdışındaydı..

Not: Futbolcular klipteki gibi eğleniyor demiyorum, kasdettiğim bu benzer ruhsuzluk..
                        En son calypso tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 13:06.
                        ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• biz transfer zamanı ekonomiden bahsederken dalga geçenler vardı sonra banane ekonomiden ben taraftarım başarıya bakarım v.s v.s diyenler şimdi çökmüş ekonomi ile alın yine 30 yaş üstü oyuncuları yüksek maaşla hayde. nasıl o zaman baskı yaptıysanız yönetime kap kap kap diye şimdide yapın.

dünyanın her alanında böyledir ekonomin kötüyse muhtaçsındır değilse kendi kararların olur. şimdi bu kulüp kimlerin cebinde olacak?.

biz ist. kulüpleri gibi değiliz önce ekonomi demeden onlar gibi yaparsak işte bu halde oluyoruz. iho ve usta kadar taraftarında suçu var.

hiç gelirlere baktınız mı ? ist. kulüplerinin nasıl bizim nasıl arada en az 2-3 katı fark var. maç günü gelirleri, yayın, sponsor v.s.

sosa ve burak son transferlerini yaptı yüksek maaşla. yarını düşünen bunu yapmaz sadece günü kurtarmak isteyenler yapar.

birde gökhan saral şahsı büyük ihtimal siyasi nedenlerle kalıyor orda eminim kulübün bir çok noktasında böyle çalışan vardır. borç varsa elin mahkum. yani sportif başarı istemekle olmuyor bu işler.
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biz transfer zamanı ekonomiden bahsederken dalga geçenler vardı sonra banane ekonomiden ben taraftarım başarıya bakarım v.s v.s diyenler şimdi çökmüş ekonomi ile alın yine 30 yaş üstü oyuncuları yüksek maaşla hayde. nasıl o zaman baskı yaptıysanız yönetime kap kap kap diye şimdide yapın.

dünyanın her alanında böyledir ekonomin kötüyse muhtaçsındır değilse kendi kararların olur. şimdi bu kulüp kimlerin cebinde olacak?.

biz ist. kulüpleri gibi değiliz önce ekonomi demeden onlar gibi yaparsak işte bu halde oluyoruz. iho ve usta kadar taraftarında suçu var.

hiç gelirlere baktınız mı ? ist. kulüplerinin nasıl bizim nasıl arada en az 2-3 katı fark var. maç günü gelirleri, yayın, sponsor v.s.

sosa ve burak son transferlerini yaptı yüksek maaşla. yarını düşünen bunu yapmaz sadece günü kurtarmak isteyenler yapar.

birde gökhan saral şahsı büyük ihtimal siyasi nedenlerle kalıyor orda eminim kulübün bir çok noktasında böyle çalışan vardır. borç varsa elin mahkum. yani sportif başarı istemekle olmuyor bu işler.
                            Bana ne ben basari isterim diyenler yarin gemi batarken ilk terk edecek kisilerdir..basari asigi bu kisiler icin yeni klup bulmak zor olmasa gerek..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Muharrem Usta'nın konuşmaları ve vizyonu beni çok ümitlendirmişti.
                              Trabzon şehrinin kolay kolay göremeyeceği bir vizyon diye düşündürmüştü beni ve destekledim.
                              Babamla bile tartıştım bu konuda.
                              Lakin tüm söyledikleri yalan dolan çıktı.
                              İHO'dan sonra gördüğümüz en kötü başkan olarak tarihe geçti.
                              Kendisinden en ufak bir umudum kalmadı. Umarım Trabzonspor gibi köklü bir kulüp kendisine daha vizyonlu bir başkan bulabilir.
                              Arbeit Macht Frei !

Yorum

• net olarak batacağız kaçarı yok
                                önümüzdeki 10-15 yıl içerisinde amatör kümeler de okursak şaşırmayın
                                hazırlıklı olun

Kocaelisporu hatırlayanınız bile yoktur
                                samiyende gs ye 5 atan Kocaelispor un
                                amatöre kadar düşeceğini o gün kim aklına getirirdi ?

bugün 20 milyona tesislerini satmış
                                geçen sezon güç bela 3. lige çıktılar
                                çama siyasetin tam olarak kucağına hiç oturmadılar
                                armalarını satmadılar
                                sefa Sirmen demeyin Türkiye de siyaset hiç bir zaman
                                akp dönemindeki gibi olmadı

usta ve iho tek kelime ile al gülüm ver gülüm olayı
                                borç 900 milyon
                                hekimoğluda yokum demiş
                                kim gelecek ?

Bu borcun Türkçesi ne demek ?
                                kulüp hoşumuza gitse de gitmese de ağırdan ağırdan birilerinin kucağına oturdu
                                siyasete mahkum olduk insaflarına kaldık

trabzonda ise Trabzonspo dan ziyade Araplardan para tırtıklamak dışında bir düşünce yok
                                trabzon insanının kulüp ile zerre alakası kalmamış bana göre

sadece menajerlere 120 milyon ödenmiş
                                bilerek ve ya bilmeyerek kulüp batırılmış

bu zihniyet ve gerçek Trabzonsporluların desteği olmadan ki olmayacak buna bende dahilim
                                sportif başarıda gelmeyecek ve çöküş neticelenecek
                                siyaset ile bu kadar içli dışlı bir kulübü desteklemem
                                sorarlarsa Trabzonsporluyum ama o kadar
                                şahsım adına fazlası yok artık
                                artık ürün almak da yok

evet artık bu raddeye geldi
                                ya siyaset gidecek gerçek Trabzonsporlular dönecek
                                ki bu da Trabzonspor'un batması demek
                                ben ona da razıyım
                                ya da siyaset gitmeyecek ve Trabzonspor yine de batacak

Trabzonspor 2 durumda da batacak

Yorum

Yükleniyor...
                                X