İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu borç mevzusunu ben sana defalarca bilale anlatır gibi anlattım. Daha hala çıkıp aynı şeyi yazıyorsan demek ki senin derdin Trabzonspor değil, bağcıyı dövmek
İki başkanın da başarılı olduğunu düşünmüyorum ancak Ustayı iho ile karşılaştırmak büyük ayıp. İho ilk geldiğinde sadri şenerin iskelet kadrosundaki olcan adrian henriqe gibi isimleri bonservis ile sattı. Muharrem usta geldiğinde ise ihonun yaptığı 60 dan fazla transferden gelir elde edebileceği sadece mbia vardı ondan gelen para da costant ın sözlşmesinin haksız feshedilmesine gitmişti. Ve ancak bu sezon o artıklardan kurtulabildik. Şuan yönetim görevi bıraksa yeni yönetimin gelip satıp para kazanabileceği birçok futbolcu var. Usta döneminde alınan futbolcularında yüzdesel olarak kötü olduğunu düşünmüyorum.
Ülkede her şey çok çabuk unutuluyor. Ortalıkta başkan adayı bile yokken taraftar seçim istiyor. Sanki yeni gelecek olan kesin başarılı olacakmış gibi. Şuan seçim yapılsa tek aday iho. O zaman gelsin de yarım bıraktığı işi tamamlasın. Muharrem Usta hep başkan kalsın demiyorum ama bilinçsizce sadece eleştirmek anlamsız. Gerçek bir çözüm planı varsa yönetim görevi şuan bırakmalıdır. Ancak Aralık a kadar yönetim görevde kalacaktır o gün geldiğinde herkes şartları değerlendirir ve isterse başka başkan seçer.
Taraftar douglas , yumlu, cavanda, sefa ,erkan ,ndoye,costant vb. gibi rezalet futbolcuların olduğu takımdan bile şampiyonluk bekledi şuan elimizde bulunan kadro eksik bölgeleri olsa da gerçekten iyi bir kadro. Maalesef bu kadroyu yönetebilecek iyi bir teknik direktör bulamadık.
Yorum
-
İstinye'yi koparmış adam kim öper Trabzonspor'u.
İHO rezildide Usta'nın onlarca yüksek maaş ve bonservisli rezil transferlerle bulunduğumuz konum ortada. Ne 2 senedir avrupa kupasına katılabildik ne Türkiye kupasında yol alabildik ne de ligde bir şey yaptığımız var. Aldırdığı adamların bir tekini bile aldığımızın yarısına elden çıkaramayız. Para eden adamlar belli Okay, Yusuf ve Abdülkadir bunlarıda aldıran Usta değil.
3. Senesi bitecek yine avrupa kupasına bile katılamayacaz gibi ve hâlâ başarı bekleyenleri var.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 18:56.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstinye'yi koparmış adam kim öper Trabzonspor'u.
İHO rezildide Usta'nın onlarca yüksek maaş ve bonservisli rezil transferlerle bulunduğumuz konum ortada. Ne 2 senedir avrupa kupasına katılabildik ne Türkiye kupasında yol alabildik ne de ligde bir şey yaptığımız var. Aldırdığı adamların bir tekini bile aldığımızın yarısına elden çıkaramayız. Para eden adamlar belli Okay, Yusuf ve Abdülkadir bunlarıda aldıran Usta değil.
3. Senesi bitecek yine avrupa kupasına bile katılamayacaz gibi ve hâlâ başarı bekleyenleri var.
Burak transferini yapmasaydık diyen bir tane Trabzonsporlu yoktur heralde.
Sosa da ortada işte Burak dahil adam takımın geri kalanından 2 gömlek üstün. O seviyeye yakın Okay ve Abdüş vardır. Oynamayınca ben de çok üzüldüm ama oynadı mı da çok özel oluyor. Özellikle dünkü maçtan sonra o transferi de kime sorsan yine yapardı.
Onlarca yüksek maaşlı filan yok yani. Olcay biraz yüksek kendi seviyesine göre ama ölücü dediğimiz Beşiktaşta da aynı parayı alıyordu. Bu sezon kötü olsa da katkı da yaptı. Maç kazandırdı.
Hubocan yüksek maaşlı diycem, yine parasını fazlasıyla hak eden bir futbolcu.
Onun dışında takımdaki herkes 1.2'nin altına oynuyor.
Nerde onlarca yüksek maaş?
Şu anda Trabzonspor kadrosunda bulunup düzenli katkı vermeyen bir tek Volkan Şen var.
Castillo ve Onazi bonservisleri yüksek ama maaşları çok düşük. Satılsalar verilen bonservis de 3 aşağı 5 yukarı geri alınır. Başka da yok Fatih kardeş. Toplam maaş gideri de geldiği dönemin 3'te 2'sine indirildi, kadro da çok daha iyi.
Şu an Muharrem Usta nefretinin tek sebebi var. Çok net söylüyorum. Cahil yerel medyanın menajer doldurması. GS açıkladı N'diaye'ye 4.5 milyon euro menajer parası ödenmiş. Twitter'da yorumları okudum bütün taraftar takımına sahip çıkmış. Bizde ortada bir şey yokken yönetim hain ilan edildi. Menajer transferi denilen transferler ortada. Burak, Sosa, Kucka, Hubocan Özkan Doğan'ın oyuncuları. Alınmasalar mıydı? Belki Kucka. O da kötü diye değil, Okay var diye. Çok mu menajer parası ödendi desek kimsenin bir fikri yok. Farazi konuşuluyor. Başkan %10'un üstünü cebimden ödedim diyor. Daha ne o zaman.. Medel'i BJK 2.5'a aldı, biz 5 veriyomuşuz diye bir şey atıldı ortaya orda ipler koptu. Ortada bir şey var mı yok ama çamur atan izini bıraktı.
Başarı gelecek, bu kaçınılmaz ama zamanı kalmadı gönderilecek Muharrem Usta. Trabzonspor adına çok büyük hata yapıyorsunuz.En son Karmam tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 19:23.
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim var ki pahalı transfer.. Burak, Sosa, Kucka. Kucka da Onazi gidecek diye alındı. Onazi'nin çalışma izni çıkmamasına ingilizler bile şaşırdı, bilemezdik. Bence de büyük oyuncu değil ama kötü de denmez Kucka'ya. Okay gerçekten insanüstü oynuyor bu sezon. Kucka'nın şanssızlığı bu oldu. Yoksa daha kıymetli bir yerlere gelirdi bu takımda.
Burak transferini yapmasaydık diyen bir tane Trabzonsporlu yoktur heralde.
Sosa da ortada işte Burak dahil adam takımın geri kalanından 2 gömlek üstün. O seviyeye yakın Okay ve Abdüş vardır. Oynamayınca ben de çok üzüldüm ama oynadı mı da çok özel oluyor. Özellikle dünkü maçtan sonra o transferi de kime sorsan yine yapardı.
Onlarca yüksek maaşlı filan yok yani. Olcay biraz yüksek kendi seviyesine göre ama ölücü dediğimiz Beşiktaşta da aynı parayı alıyordu. Bu sezon kötü olsa da katkı da yaptı. Maç kazandırdı.
Hubocan yüksek maaşlı diycem, yine parasını fazlasıyla hak eden bir futbolcu.
Onun dışında takımdaki herkes 1.2'nin altına oynuyor.
Nerde onlarca yüksek maaş?
Şu anda Trabzonspor kadrosunda bulunup düzenli katkı vermeyen bir tek Volkan Şen var.
Castillo ve Onazi bonservisleri yüksek ama maaşları çok düşük. Satılsalar verilen bonservis de 3 aşağı 5 yukarı geri alınır. Başka da yok Fatih kardeş. Toplam maaş gideri de geldiği dönemin 3'te 2'sine indirildi, kadro da çok daha iyi.
Şu an Muharrem Usta nefretinin tek sebebi var. Çok net söylüyorum. Cahil yerel medyanın menajer doldurması. GS açıkladı N'diaye'ye 4.5 milyon euro menajer parası ödenmiş. Twitter'da yorumları okudum bütün taraftar takımına sahip çıkmış. Bizde ortada bir şey yokken yönetim hain ilan edildi. Menajer transferi denilen transferler ortada. Burak, Sosa, Kucka, Hubocan Özkan Doğan'ın oyuncuları. Alınmasalar mıydı? Belki Kucka. O da kötü diye değil, Okay var diye. Çok mu menajer parası ödendi desek kimsenin bir fikri yok. Farazi konuşuluyor. Başkan %10'un üstünü cebimden ödedim diyor. Daha ne o zaman.. Medel'i BJK 2.5'a aldı, biz 5 veriyomuşuz diye bir şey atıldı ortaya orda ipler koptu. Ortada bir şey var mı yok ama çamur atan izini bıraktı.
Başarı gelecek, bu kaçınılmaz ama zamanı kalmadı gönderilecek Muharrem Usta. Trabzonspor adına çok büyük hata yapıyorsunuz.
Trabzonspor'un transfer politikası 30 yaş üzeri olursa hedefide ancak avrupa ligi olabilir.
Yorum
-
VM Medical Park reklamları dönüyo bütün kanallarda şu sıra...
Vizyon tam da budur işte.
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Trabzonspor tarihinde şamil ekinciden sonra kulübe para veren 1 tane başkan çıkmamıştor
bu borç olayı sadri şener ile başladı iho ile devam etti usta ile ustalaştı..
kötü sıralaması iho>usta>şenedir
3 de futbol cahilidir.. 3 de menajer kucağındadır..
Yorum
-
Karabükspor tek puanını trabzonspor'dan almış.
Konyaspor 1 ay içinde trabzonspor ile 3 maç yapıp hepsinde üstün futbol oynadı ve yenildi. ( Türkiye kupasından elendik + lig beraberliği )
Fenerbahçe, trabzona tarihinin en ezik kadrosu ile gelip tek kale futbol oynayarak galibiyeti kaçırdı.
ligin yarısı bile olmadan lider ile 11 puan fark var. Türkiye kupasından elendik.
Usta trabzonspor tarihinin en kötü başkanıdır.
İbrahim hacıosmanoğlu zamanında uefa da oynuyorduk.
Yorum
-
Ben bırakacağı düşüncesindeyim. Kendini tanıttı tanıtacağı kadar. Hevesli bulmuyorum eskisi gibi. Bir Fiko'ya bakıyorum bir bizim başkana. Fiko'nun gözler parlıyor resmen.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 23:51."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Mithridates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer sezon sonu Şenol Güneş Milli takıma giderse Lucescu boşta kalır.
Sizce getirir mi ? Getirirse başarılı olur mu ?Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Trabzonsporumuzun büyüklüğü kişilere bağlı değildir.....
Öyle zanneden sevgili dostlar klübümüzün tarihini bir zahmet okusunlar......
Okuyunca görecekler ki o vazgeçilmez zannettikleri kişilerden dolayı büyük olmadık...... Hepsinin elbette belirli oranda payı vardır ancak zannettiğiniz kadar değil......
Büyük olan TRABZONSPOR'dur kişilerdir.....
Vazgeçilmez olan TRABZONSPOR'dur kişiler değil.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ligin ortasi gelmeden elde ki tek hedef 5.lig kaldi , 50.yilda rezilliklerine buyuk bir fiyasko daha ekledi usta..azicik utanmasi olan kongre karari alir ama dedigim gibi utanmasi olan!!!1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum