Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fatih kardeşim nasilsin

şunu soracağim peki neden borç tespit edilemiyor

tarafsiz denetçiler inceliyor
    Teşekkür ederim kardeşim sende iyisin inşallah.
    Borç tespit edilmiyor diye bir durum yok geçmiş sayfalardada yazdım koca A.Ş. Hemde varı yoku borsada kuruşu kuruşuna bildiriliyor öyle bir borç olsa bırak göreve geldiklerinden 5.5 ay sonrasını 2 saatte kulübün tüm gelirleri haciz edilir, hesaplar bloke olur, kapıda icra arabaları kuyruğa girer.
    Şayet inceleme gibi bir durum varsa çok çok açıktan senet yada bono Imzalanmıştır onunda rakamı küçüktür diye tahmin ediyorum.

Yorum

• Edit

Yorum

• Başkan ne yazmış biri yazabilir mi, twiter yok da bende..
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Sağda solda Ziya Doğan lafları geçiyormuş şahsen fitim.En azından önümüzü net görürüz.

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne olsun istiyorsunuz siz , tebrik etmesin , onu yapmasın , bunu yapmasın o zaman kapatılsın kulüp çekip gidelim , herkes işine baksın ... Karşındaki ahlaksız ve şikeci diye sende öyle olmak mı zorundasın , Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular , biz düzgün olduğumuz , doğruları yaptığımız için bizim yanımızda , görgü ve ahlak kurallarını hiçe saydığımız veyahut sportmenliğe aykırı şeyler yaptığımız için bizim yanımızda değiller , onun için yanımızda olanlara zaten taraftar denmiyor holigan deniyor ...

Stad ve transfer konusunda ne terbiyesizlik yapmış , stadı yapan Toki ve o stad hala Trabzonspor a ait de değil Toki tarafından devlete yapılan bir stad daha tapusunu almadık , kaldıki 10 sendir bitmeyen stad gelecek sezona yetişecek , Başkan gökten stad indirip akyazıya mı konduracaktı seçilir seçilmez , başkasının eliyle yapılan stad ancak bu kadar hızlı olur ...

Transfer konusuna gelince , ne doymaz insanlarsınız siz yahu 2 yılda 60 transfer yapılmış kulübün ekonomisi yerle yeksan edilmiş elindeki oyuncuların sözleşmesini bile fesh edecek gücün yok , maaşını verecek gücün yok , hala transfer mi bekliyorsunuz, kaldıki yıllardır her transfer sezonunda Muhammet aşağa Muhammet yukarı sayfalarca alınsın diye yazılıp çizilen topçuyu aldı , diğerini geçtim hadi , ara transfer döneminde size 24 kişilik yeni takım mı kuracaktı böyle bir vaadi mi vardı başkanın ...
            Sen daha okuduğunu anlamamışsın,sakinleş bir.Aşağıdaki bağlantılardan ilerle:

Tolgay transferi--Fikret Orman-Çebi ve lafları
            Akyazı-vadofone karşılaştırması,Boğaz kıyısındaki yalı-gecekondu

Trabzonspor her hangi bir takım değildir,başkanın söylemleri çok saçma,tarihin en rezil sezonu ve en farklı yenilgisinden sonra ilk twiti bu mu olmalı?
            Dün Antalyalı Ahmet bebeğin resmini ben gördüm,içim kanadı,beyfendide hiç etki yapmamış mı?
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan ne yazmış biri yazabilir mi, twiter yok da bende..
              Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 sa.1 saat önce</small>
              Sabırla ve kenetlenmeyle geçen 3-4 yıllık zor bir süreç.Tebrikler Beşiktaş.Tebrikler Fikret Orman.Tebrikler Şenol Güneş.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor her hangi bir takım değildir,başkanın söylemleri çok saçma,tarihin en rezil sezonu ve en farklı yenilgisinden sonra ilk twiti bu mu olmalı?
                Dün Antalyalı Ahmet bebeğin resmini ben gördüm,içim kanadı,beyfendide hiç etki yapmamış mı?
                Sen başına nasıl bir bela aldın farkında değilsin he deyip geçecektin

Yorum

• Başkan'ın twitini 2 şekilde yorumlamak mümkün;

1) Ts taraftarına; bakın sabrebince, bazı şeyleri bir plan doğrultusunda yapınca iyi şeyler olabiliyor.

2) Spor kamuoyuna; Rekabet ediyor olmak centilmen olmaya engel değildir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                  Hz. Mevlana

Yorum

zaten sorunda bu ya başkanın herkese göstermek istediği başka birşey var ortada yani bunun çaptırmanında anlamı yok

Yorum

• bu adam aziz yildirim yada iho degil hem kendi camiasina mesaj hemde tebrik var mesajda

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen başına nasıl bir bela aldın farkında değilsin he deyip geçecektin
                        Allah kalbimi biliyor şu twiti İHO atmış olsa,ağza alınmayacak küfürler eder,o gidene kadar da bir daha Trabzonspor'un T'sini ağzıma almazdım,bugüne kadar sürekli olarak başarılı olmasını istediğim ve inandığım bir başkan bu takımın temel değerlerini hiçe sayıyor,böyle bir çifte standart yaptığım için kendime de kızıyorum aslında.
                        Bunu kabul etmek zorunda değiliz,kimse Trabzonspor'un hassasiyetlerini görmezden gelemez.
                        Sistemin takımlarına karşı olduğu için bu takımı tutan milyonlar var,ayıptır.
                        En son sasone tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 23:38.
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Boşver tartışıpda kendimizi kırmanın anlamı yok yani o mesajın içeriğini anlamayıp aslında iğneyi kendimize batırmamız gerektiğinin farkında deilsiniz hala.
                          biz o mesajın inceliğini anlıyoruz çok şükürde bizim başkanımızın şikeci bi klübün şampiyonluğunu kutlamasını anlayamıyoruz

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 sa.1 saat önce</small>
                            Sabırla ve kenetlenmeyle geçen 3-4 yıllık zor bir süreç.Tebrikler Beşiktaş.Tebrikler Fikret Orman.Tebrikler Şenol Güneş.
                            eyvallah kardeş.
                            tepki gösterenler bu mesajın nesine tepki vermişler? Ne var ki bu mesajda? Tövbe yarabbim ya.
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Allah kalbimi biliyor şu twiti İHO atmış olsa,ağza alınmayacak küfürler eder,o gidene kadar da bir daha Trabzonspor'un T'sini ağzıma almazdım,bugüne kadar,böyle bir çifte standart yaptığım için kendime de kızıyorum aslında.
                              Bunu kabul etmek zorunda değiliz,kimse Trabzonspor'un hassasiyetlerini görmezden gelemez.
                              Büyük olmak için büyüklerle sevişmeyeceksin savaşacaksın.

biz savaşarak kazandığımız büyüklüğümüzü sevişerek kaybediyoruz ama farkında değil bazı kesim

Yorum

Allah kalbimi biliyor şu twiti İHO atmış olsa,ağza alınmayacak küfürler eder,o gidene kadar da bir daha Trabzonspor'un T'sini ağzıma almazdım,bugüne kadar,böyle bir çifte standart yaptığım için kendime de kızıyorum aslında.
                                Hocam nedir bu kadar agressif olmayı gerektiren? BJK bu şampiyonluğu hak ederek aldığına inanmıyor musunuz? Eğer İnanıyorsanız bunu tebrik&taktir etmekte ne gibi bir yeis görüyorsunuz?

Tamam düzene karşı olalım da eğriyle doğruyu da bu kadar birbiri içine sokmayalım artık..
                                "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                                Hz. Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X