Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağdaki fotoğraf yönetim kurulu toplantısından herhalde...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Amatör şubeler masraftan başka bir şey değilmiş

Yahu arkadaş sen izlemiyorsun diye başkaları da izlemesin mi?

Biz hangi sporu izleyip izlemeyeceğimize senin zevklerine göre mi karar vereceğiz ?

Volkan şen yıllık 850 bin euro alıyor , bu paraya kaç farklı branşta takım kurulur biliyor musun. Bak takım kurulur diyorum . Volkan sen ne işe yarıyor da ona verilecek para hazır ama amatör branşlara para yok . Ve bu örnekler çokça artırılabilir.

Herkes her konuda birşeyler bilmek zorunda değil , bilmediğiniz konularda birşey yazmazsanız kimse size birşey demez emin olun

Yorum

• İlk olarak sem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Volkan şen yıllık 850 bin euro alıyor , bu paraya kaç farklı branşta takım kurulur biliyor musun.
        Sanki ben verdim o parayı. Zenginin euro su fakirin çenesini yoruyor işte.

Yorum

• Taraftarın ilgisine ve takımların başarısına (Bu da taraftarın ilgisine bağlıdır) göre yayıncı kuruluş ve sponsorlar kulüplere getiri sağlıyor. Yani o para bir manada bizden çıkıyor. Amatör kulüpler masraf yapıyor diye bakamayız, çünkü alelade ticari işletmeden farklı dinamiklerimiz var. Bu düşünceyle kapatılmışlarsa hata edilmiştir, aynı, Trabzon'daki opera binasının, İstanbul'daki tarihi binaların yol açma, çevre düzenleme gibi gerekçelerle yıkılması gibi. Yok eğer masraf oluyor nedeni ile değilse, bu da Trabzonspor gibi büyük bir kulübü yönetemediklerinin iyice ispatıdır. İki türlüsü de ayrı vahim. Ama gerekli teşvikleri alabilmek için amatör şubeler açan bir mantıktan da aynı mantığın devamı olarak bu beklenir. Böylece vizyon iddiası da yalan olur
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İsmail Alkan‏
            @ialkan
            29 dk.29 dakika önce
            Daha fazla
            Muharrem Usta (25.04.13)
            "Trabzonspor Kulübü “Futbol Kulübü” imajına bürünmüş, bu doğru değil. Basketbolu, Voleybolu, Yüzmesi ile kısaca tüm amatör branşları ile Trabzonspor’u bir dünya kulübü haline getirmeyi planlıyoruz."
            Voleybolu kapattı
            Hentbolu Kapattı
            Sırada Basketbol var!
            Ben ömrümde bu kadar söylem eylem zıtlığı olan biriyle daha da karşılaşmadım. Ama ne hikmetse düzgün diksiyon ve gerçekleştirmeyeceği şeyleri allı pullu vaad ediyor diye (yani hayal satıyor dicem bırakın hayali elimizdekinden de oluyoruz) Usta'yı el üstünde tutan/tutmaya çalışan bir kesim var ki heralde Usta kulübü kapatıyorum dese bir bildiği vardır derler.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben ömrümde bu kadar söylem eylem zıtlığı olan biriyle daha da karşılaşmadım. Ama ne hikmetse düzgün diksiyon ve gerçekleştirmeyeceği şeyleri allı pullu vaad ediyor diye (yani hayal satıyor dicem bırakın hayali elimizdekinden de oluyoruz) Usta'yı el üstünde tutan/tutmaya çalışan bir kesim var ki heralde Usta kulübü kapatıyorum dese bir bildiği vardır derler.
              ikna kabiliyeti bir sanattır bunun eğitimi bile var ama bu herifteki doğal yetenek bunu çok iyi yapıyor.

bi çok insana duymak isteyeceği şeyleri söyledi bende inandım zira istediğim bir çok şeyi söyledi tabi önceki başkanla kıyaslandığında oraya taş koysak yine kıymet görürdü oda ayrı bir mevzu.

ama futbol yönetimi konusunda bilgisiz olduğunu gördük bunun tokadını ağır yedi ekranlarda görünmeyi sesini duyurmayı seven adam ortadan kayboldu bir anda. işin kötü tarafı o tokadı bizde onunla yemiş olduk.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Muharrem Usta'dan önce Basket takımımız diye bir şey olmadığını bilmesem,onun verdiği paralar,sponsorluklarla yürütüldüğünü az çok çok burada basketbolu sevenlerden duymasam,satlık 13.sandık ile önceki seçimde İHO gibi birine kaybettirilmesine rağmen küsmeyip,baskete desteğe devam ettiğine tanık olmasam adam amatör şube düşmanı diye yaygara koparanlara kanacağım da Allah'tan hafıza ve akıl denen bir şey var.
                • Memento mori

Yorum

• Söylem eylem zıtlığına sadece bir örnekti o. Kimse adamı amatör branş düşmanı diye yaftalamıyor. Ama işte yine o kafa. Usta kulübü kapatsa bu kafa yine ortaya çıkıp sanki adam TS düşmanı der yani
                  En son My tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 23:20.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Basketbolu unutma başkan nereden geldiğini unutma
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Zamanın maarif bakanı "Şu okullar olmasa ne güzel yönetirdim" demiş ya... O, okulları kapatamamış ama burda hesap verme durumu yok tabi. Divana da katılmazsın olur biter. Nasıl olsa birileri gelir savunur

Yorum

Mevzu sadece sportif başarı değil. Bana göre planlı/programlı bir yapılanma sürecinde sporif başarı o kadar da önemli değil (rezil rüsva da olalım demiyorum yani) ama adamı götürür, isterse her gün zemzemle yıkansın. Gerçi hoş, ortada ne planlama kaldı ne de bir program ya her neyse.

Yalnız başkanın hataları bir değil iki değil çok fazla üstelik bir kaç tanesi skandal boyutunda ve de ne dediyse tam tersini yaptı.

Benim Usta'da en ayar olduğum mevzu "savaşma, seviş" politikası. Bu hem beni ayar ediyor hem de endişelendiriyor.

En büyük hayal kırıklığım kurumsallaşmada/profesyonelleşmede ki başarısızlığı.

Yöneticilik becerilerine girmiyorum bile.

Usta'yı son anda kurtaran Rıza'dır. Biraz işler sarpa sarsın homurdanmalar yine başlıcak.
                        peki dik durabilecek kitle var mı arkasında kime karşı dik duracak siyaset? tff? hepsi birbiriyle bağlantılı iktidar muhalefet hangisi trabzonsporun yanın da bu kadar gücü var mı yada onu destekleyecek taraftar topluluğu var mı ben en son cem papila olayından sonra fb şampiyon olmuştu o zaman trabzon şehir olarak gönlüm fenerin şampiyonluğundan yana diyeni sandıkta ders vermişti o günden sonra böyle dik duruş sergilenmedi kim gelirse gelsin bu şekilde olmaya mahkum ne kadar kabul etmesekte böyle
                        En son abdllh.29 tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 10:54.

Yorum

• Siayset siyaset diyorsunuzda adam bi koltuğa bile oturamamış ayakta bekliyor sıradan vatandaş gibi.

Yorum

• tam 5 gündür, klup sitesine ilettigim maillere cevap alamadıgım klubun baskanı....

onem sırasında degiliz galiba....
                            ıslak imza....

Yorum

Söylem eylem zıtlığına sadece bir örnekti o. Kimse adamı amatör branş düşmanı diye yaftalamıyor. Ama işte yine o kafa. Usta kulübü kapatsa bu kafa yine ortaya çıkıp sanki adam TS düşmanı der yani
                              Şu forumda en boş konuşan iki adamdan birisin diğeride birazdan damlar bu başlığa

Yorum

• Volkan şen verilecek olan parayı
                                Basketbol klubune ayrılsa idi
                                Bugün o para ile borç tantanasi olmaz hem de başarı da beraberinde gelirdi

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                                Beşirli/TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X