Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İho'nun yönetimsel olarak yaptıkları hesapsız hareket etmekti. Biriken hesapları Usta ödemeye çalıştı. Biri sefasını sürdü, diğeri cefasını çekti. Israrla bu ikisini karşılaştırmaya çalışmak başkana olan eleştirilere yönelik ciddiyeti ve İho'nun verdiği zararı törpülüyor
    Usta kaç para harcamış transfere ? görende 3-4 milyon euroya takım kurdu sanacak

Yorum

• Az harcadı demedim zaten
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor'da Muharrem Usta Dönemi :

Sayın Muharrem Bey göreve başlayalı yaklaşık 2 yıl oldu......

68 lig maçı oynadık....

26 galibiyet....
        15 beraberlik....
        27 mağlubiyet aldık.....

92 gol attık 100 gol yedik.....

Türkiye Kupası'nda 2.turu geçemedik....
        Avrupa Kupasına katılamadık.....

Yani 2 yılda geçer not bile alamadı Sayın Usta ve varsa yönetimi.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk yıl aldığı takım zaten Avrupa’ya gidemezdi. Geçen yıl son 6 hafta salmasaydık giderdik ama bilerek gitmedik bu da bir hata. Bu sene gidelim de şu anlamsız istatistikler son bulsun bari. İho döneminde UEFA puanı topladık da ne oldu, ekonomimiz battı. O puanlar kurtarıyor mu bizi?

Yorum

• Türkiye Kupasında 2.lig takımına neden yenilip elendik peki.....

Onuda mı İhoya atacağız...... ?

7-0,6-1 lik rezil skorları saymıyorum bile......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İho yüzünden maaş bütçemiz sınırlandı. UEFA tarafından denetim ve tehdit altına alındık. Darbenin de etkisiyle inanılmaz zor bir transfer dönemi yaşadık. Bu şartlarda o sezonun ilk yarısında 18 puan topladık. En büyük sorunumuz bu. Nerden geldiğimizi çok çabuk unutuyoruz. Bu yönetim gelirleri ikiye katladı. Sponsorluk hamleleri sayesinde ayakta duruyoruz. UEFA’nın bize sunduğu bir bütçe var. Bu bütçeyi kullandık diye niye bu kadar para harcıyor diye eleştiriyorsunuz. Bu eleştiriyi yapanlar bir de sportif başarı bekliyor. Yenen 6-7 golün faturası nasıl başkana kesiliyor anlamıyorum. Hepimizin istediği transferler yapıldı, biraz bekleyelim Allah aşkına. Takım iyi kötü bir galibiyet serisine başladı hala ısrarla şu kadar galibiyet aldık şöyle oldu böyle oldu diyorsunuz. Başkanı İho ile kıyaslamak nasıl bir düşünce yapısıdır?

Her konuda ihanete uğrayan, yalnız bırakılan bir başkan var. Hepimiz biliyoruz ki Rizespor’un küme düşmesinin faturasını ödetiyorlar başkana. Ayrıca seversiniz yada sevmezsiniz şike davasının koordinatörü olan Gökhan Saral’ın İnfantino’nun Türkiye’ye geldiği günlerde çok çirkin bir fotomontajla imajının yerle bir edilip istifaya zorlanmasına neden ses çıkarmıyorsunuz? Üstelik Fifa yöneticilerine İstanbul’da şike davası ile ilgili dosya verildi ve Gökhan saral süreçle ilgili sürekli şikecileri rahatsız eden açıklamalar yapan biri. Biraz da doğruları konuşalım.

Yorum

• Başkanın hataları çok Nevzat Aydın gönderilmemeliydi...

Yorum

• düşünüyorum da bazı konularda haksızlık etmişiz. Şu ersun yanal denen haini erkenden yollamaması en büyük hatası oldu. Şu takım çok rahat lider olurmuş görünen köy klavuz istemiyor.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yanılmıyorsam maç sonrası çıkışta tv spikeri canlı yanına davet etti ama yanıt alamadı, yakın zamana kadar destek verdiğimi düşününce böylesine camiaya duyarsızlığa çok yazık diyorum
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kulüp başkanlığını öğreniyor. 6 maçlık periyotta çıkıp konuşmaması iyi oldu. Twitter'ı kapatması da aynı şekilde... Yüzünü eskitmeden bu işleri yapmalı ki şimşekleri gereğinden fazla üstüne çekmesin.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben 2018'den sonra yok diyorum. Tüm belirtiler bunu gösteriyor. Uzun süredir saldım çayıra Mevlam kayıra modunda

Yorum

Ben 2018'den sonra yok diyorum. Tüm belirtiler bunu gösteriyor. Uzun süredir saldım çayıra Mevlam kayıra modunda
                          Bilemiyorum abi belki de ağır geldi. İzleyelim görelim.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yanılmıyorsam maç sonrası çıkışta tv spikeri canlı yanına davet etti ama yanıt alamadı, yakın zamana kadar destek verdiğimi düşününce böylesine camiaya duyarsızlığa çok yazık diyorum
                            Durmadan konuşacağına böylesi daha makul değil mi? Takım kazanmaya devam etsin hiçbir yönetinin sesini duymasakta olur bence...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Mesele konuşmaması değil ki, kendi gündeminden çıkarması

Yorum

• İho döneminde en azından avrupaya gitmiştik diyenleri görüyorum da cidden o insanların futboldan anladıklarını düşünmüyorum. İho döneminde yabancı sayısı kısıtlı olduğu için büyük takımlarla küçük takımların arasındaki fark oldukça fazlaydı. Ts yıllardır bir adı olduğu için ve belli bir kalite farkından dolayı en kötü 5. oluyordu ve iho döneminde de öyle oldu. Ardından yabancı kuralı değişti ve takımlar arasındaki kalite farkı azaldı. Üstüne iyi bir yapılanma ile gelen başakşehir zirve yarışına ortak oldu. Artık öyle Ts nin adı bile 5. olur devri kapandı. Usta dönemini keşke birde böyle değerlendirseniz.

Ayrıca geldiğinden bu yana 60 dan fazla çöp oyuncu yolladı. İyi bir alternatifli kadro kurdu. Sponsorluklarla takımın gelirini katladı. Gideri azalttı. Borcun daha hızlı yükselmesini önledi. Kendi cebinden kulübe sponsor oldu. Hataları illa ki oldu. Ama son dönemde tecrübe edinmiş ki çok fazla ekranlarda da gözükmüyor. Ayrıca iho dönemi sportif anlamda daha başarılıyız ya (!) not olarak ekliyeyim 2010-11 den bu yana bu hafta itibarıyla en fazla puan topladığımız sezonu yaşıyoruz. Yani anlayacağınız iho döneminde biz başarılı değildik diğer takımlar çok başarısızdı. İho dönemi uçurumdan aşağı sürükleniyorduk ardından dibi gördük şimdi yavaş yavaş yine tırmanmaya başladık. Ayrıca başkana çok çok fazla tepki gösterildiğini de düşünüyorum. Keşke zamanında takımı uçuruma götüren iho ya da ustaya gösterilen tepkinin en azından yarısı gösterilseydi.

2018 aralıkta da inşallah aday olur. Daha tecrübeli ,hatalarından ders çıkarmış ve daha iyi bir yönetimle başkanlığa devam eder. Eğer ben yokum derse gelecek kişi az çok belli iho

Yorum

Yükleniyor...
                                X