İlk olarak Karmam tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok, ben değil. Atalay'ın paylaşımı, feyste.
Yorum
-
Arkadaşlar birbirinize ve başkalarına hakaretler edinceye kadar varsa bir fikriniz, tespitiniz, eleştiriniz onu yazın daa.
Atalay'ın paylaşmında neye itiraz ediyorsunuz deyin de anlamayanlar da anlasın kimin ne dediğini.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor başkanının itibar görmediği yerde Altuğ Atalay denen şerefsizin sözleri itibar görüyor ya fazla söze gerek yok.En son baktığımda iho nevzat birlikte geliyor diyordu. Bir de en çok güldüğüm cacares transferinde araya girerek Ts u 6 milyon euro zarardan kurtarmış
Ve bu insanlara ciddi şekilde inanan çok fazla taraftar var. Önce taraftar tarafı halledilmeli sonra sıra başkana gelebilir.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek tek dinledim ne dediğini..
Yöneticilerin kavgalarından bıktım, istifa tehditleriyle uğraşıyorum - Yöneticiler hata yaptı !!!
“Teknik kadronun gitmesi için inanılmaz işler oldu” diyor??? - Futbolcular hainlik yaptı !!!
Trabzonspor için ölürüm diyenler canımızı yaktı - Diğer yöneticiler hata yaptı !!!
Kenetlenmeye ihtiyaç var - Camia hata yaptı !!!
Gs harici puan farkı sadece iki maçlık - Lig kalitesiz bizim takım değil !!!
Bırakan oyuncular var - Futbolcular hata yaptı !!!
Forma adaletsizliği vardı - Hoca hata yaptı !!!
Eleştirilerden çok etkilendiler - Taraftar ve basın hata yaptı !!!
Ee be Masallah Muharrem Usta harici herkes hata yapmış.
Purupak hatasız tertemiz beyimiz...
Yazık cidden yazık..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kötü gidişten yönetim ve en çok da kendinin sorumlu olduğunu, eleştirecekseniz kızacaksanız bana kızın ancak Trabzonspor'a sahip çıkalım dediğini duymamışsın ama.
Ayrıca dinledim diyorsun, istifa tehditlerini Katarlılara bağlıyorsun. Alakaya maydanoz.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek tek dinlemişsen ;
Bu kötü gidişten yönetim ve en çok da kendinin sorumlu olduğunu, eleştirecekseniz kızacaksanız bana kızın ancak Trabzonspor'a sahip çıkalım dediğini duymamışsın ama.
Ayrıca dinledim diyorsun, istifa tehditlerini Katarlılara bağlıyorsun. Alakaya maydanoz.
Bak tek tek yazdim.
Seni oraya getiren siyaset.
Kelleni alacak olan da siyaset.
Isim verip yazayim bak o zaman.
Seni oraya getiren sarayin damadi Berat Albayrak.
Katar sponsorluğunu ayarlayan Berat Albayrak.
Istifa eden yönetici kanadi da Berat Albayrak kanadı.
Seni simdi istifaya zorlayan da Berat Albayrak kanadı.
Özer Bayraktar vardi istifa eden yöneticiler icinde. Bir araştır anlarsın doğru mu yanlış mi yazdıklarım..
Simdi seni istifaya zorlayan da Berat Albayrak.
Kalan yöneticilere istifa edin diye baski yapip yönetimi düşürmeye çalışan da Berat Albayrak..
Yazdiklarima itirazin yazdiklarim üzerinden olsa tartisicaz ama hep alakasız yerlerden gelip salliyorsun hocam.
Detayli anlattim.
Anlamışsındır umarım.
Bu kulübü siyasete peskes cekenler...
Bugün aglamayacak.
Şuan kayitlarda olmayan parasını alabilse...
Yarin istifa eder Muharrem Usta.
Okumak ve araştırmak güzel sey.
Bilgi sahibi olmak güzel şey.
Dene pisman olmazsın..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 21:42.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Başkan borcun 200 milyon euro olduğunu söyledi, bu da yaklaşık 890 milyon tl yapıyor şuanki kurla.
Kur farkını bahane etmesin diyen büyük akıllılar için euro üzerinden açıkladı durumu.
190 milyon euro idi borç şuan ise 200 milyon euro.
Sadri Şener bıraktığında borç 55 milyon euro idi ve o zaman ki kur 2,45 di.
Hacıosmanoğlu bıraktığında ise 190 milyon euro ve o zaman ki kur da 2,65 - 2,70 civarında idi.
Bu borç bu dönemde kur farkı 30 kuruş olmasına karşın nasıl 140 milyon euro artıyor diye soran yok da şuan ki borç nasıl 10 milyon euro artıyor diye hesap soruyor bizim akıllı camia. Üstelik kadro kalitelerine bak.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstifa tehdidini Katarliya bağlamadım.
Bak tek tek yazdim.
Özer Bayraktar vardi istifa eden yöneticiler icinde. Bir araştır anlarsın doğru mu yanlış mi yazdıklarım..
Kalan yöneticilere istifa edin diye baski yapan da Berat Albayrak..
Yazdiklarima itirazin yazdiklarim üzerinden olsa tartisicaz ama hep alakasız yerlerden gelip salliyorsun hocam.
Detayli anlattim.
Anlamışsındır umarım.
Bugün aglamayacak.
Dene pisman olmazsın..
Şu kurduğun denklem tek hamlede çöp oluyor farkında mısın?- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan borcun 200 milyon euro olduğunu söyledi, bu da yaklaşık 890 milyon tl yapıyor şuanki kurla.
Kur farkını bahane etmesin diyen büyük akıllılar için euro üzerinden açıkladı durumu.
Hacıosmanoğlu bıraktığında ise 190 milyon euro ve o zaman ki kur da 2,65 - 2,70 civarında idi.
Bu borç bu dönemde kur farkı 30 kuruş olmasına karşın nasıl 140 milyon euro artıyor diye soran yok da şuan ki borç nasıl 10 milyon euro artıyor diye hesap soruyor bizim akıllı camia. Üstelik kadro kalitelerine bak.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat Albayrak istifa etsin diyor,Muharrem Usta'nın kayıtlı olmayan parasını versin de istifa etsin Usta?
Şu kurduğun denklem tek hamlede çöp oluyor farkında mısın?
Kendisi Kuckanin menajer parasini bile cebimden ödedim dedi.
Bunu da bilinçli söyledi.
Kibarca verin parami gideyim dedi.
Daha 18 ve 20 yaşındaki oyunculari satmak için simdiden anlasma yapmaya calismasi da bunun bir kanıtı.
Valla herkesin düşüncesine saygiliyim ama benim gorduklerim iyi seyler değil.
Yasayip görücez kim haklı, kim haksiz...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
borc 1 milyar bunun kapanması icinde altyapıya önem verilmeli yeni transfer politikiasıda oyuncu satmadan oyuncu alınmamalı en az 3 yıl feda denmeli buda taraftara uygun bir dille anlatılmalı altyapı futbol akademiside kurulmalı işadamları destegiyle yoksa kayyuma gidiyoruz kupayı alsak bile seneye avrupaya gidemeyiz.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan borcun 200 milyon euro olduğunu söyledi, bu da yaklaşık 890 milyon tl yapıyor şuanki kurla.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstifa tehdidini Katarliya bağlamadım.
Bak tek tek yazdim.
Kalan yöneticilere istifa edin diye baski yapan da Berat Albayrak..
Detayli anlattim.
Anlamışsındır umarım.
Bugün aglamayacak.
Dene pisman olmazsın..
Ayrıca konuyu yine anlamamışsın, başkan istifa tehdidi derken, şuan yönetimden istifa eden 6 kişinin seçildiği günden beri , "6+ kişi birden istifa ederiz yönetim düşer" diye devamlı tehdit ettiklerinden bahsediyor. Sence Nevzat Aydın tayfasına bu emri veren Berat Albayrak olabilir mi ?
Hem menejerlik ücreti üzerinden yönetime burda saydırdınız da saydırdınız , bu işe bi açıklama gerekli değil miydi?
Muharrem Usta nın 600 bin euro ya mı ihtiyacı var ? , Siz başkandan önce, kulübe verdiği parayı istifa edince geri koparmaya çalışan uyanıklara hesap sorun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum