Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya tamam bu oyuncular pahalı falanda bu mantık yanlış..

hiç transfer yapmadan şampiyonluğa oynar , başarılı olur , borcuda azaltırdımı demek istiyorsunuz..
    Bu transferleri yapınca Avrupa'ya katılacaksın...

En kötü ilk 3'e gireceksin.....

Yoksa borcun sürekli hızlı biçimde artar.....

Ha bu kadar maliyetli oyuncuyada gerek yoktu bence..... O ayrı konu.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eleştiri yapılır ama bu şekilde değil , başkana vurma şekli çok yanlış bir kere. insana sorarlar madem gs li olduğunu biliyordun ,neden başkana destek verdin ? o zaman da belli değilmiydi ustanın kulübe üye bile olmadığı ? eleştirilecek o kadar şey varken bu şekilde bir yaklaşım çok yersiz.
      bu açıklamalar tamamen ustanın mahmut aksunun ismini vermeden kredi kartı harcamalarını basına sunmasından kaynaklanıyor , tabi öncesinde de mahmut aksunun yine başkanla ilgili sert söylemleri olmuştu . Kulüpten ihraç edilmeli demişti 2 hafta kadar önce . karşılıklı bir dövüş sürüp gidiyor aralarında. mahmut aksu aşırı öfkeli başkana karşı , bunu da kontrol edemiyor .
      Bir de şu var , malum kredi kartı harcamalarıyla ilgili mahmut aksu tek bir kelime etmedi . ettiysede ben duymadım .

Haber61'de katıldığı programda o konu hakkında da konuştu.
      Mahmut Aksu denen şahıs gerçekten fazlası ile vasıfsız bir Trabzonspor yöneticisi imiş! Ben bunu gördüm.
      Kredi kartı konusunda da ''Ben geri zekalı mıyım da kredi kartından alkollü içecek alacağım'' diye kendini savundu.
      Fakat sosyal medyada o kredi kartı ile alkol alındığına dair dökümü en azından ben gördüm. Mahmut almış veya almamıştır bileme.
      Zira o kartı Mahmut dışında pek çok kişi de kullanmış sanırım. Kaldı ki M.Usta da isim vermeden bu iddiayı gündeme getirmişti.

Her neyse benim esasında takıldığım nokta şu: borcu ödeyecek misiniz diye sorulduğunda ''Biz ne ödeyeceğiz ya!'' diye tepki gösterdi.
      Mahmut Aksu gibiler böyle idareciler işte! Cebinden beş kuruş vermeden Trabzonspor'un parası ile başımıza yönetici kesiliyorlar.
      Ben böyle yönetici istemiyorum. Madem cebinizden para vermeyeceksiniz sizin orada işiniz yok! Öyle değil mi?
      Para vermeyecekse Mahmut Aksu'ya ne gerek var? Giderim bir profesyonel ile çalışırım, parasını da öderim.
      Bu kadar basit...

Yorum

ben gördüğüm doğruları söylemeliyim..
        videoyu izlemeden Mehmet baş gibi düşünüyordum..ama videonun çoğunu izledim o kadar kötü bi adam değil..sahtekarlık niyeti olan bi insan değil..izlenimim..kulüp kartı da iyi niyetle harcandıktan sonra sorun değil..Usta'nın bu söylemi populist söylemlerle karşısındakini suçlamak..
        yalnız aynı yöntemi bu adamda yapmış galatasaraylı , locası var falan diyerek........................sorun kimde veya nerde derseniz. en azından biri şu..
        başarı gelmedikçe harcanan paranın karşılığı gelmiyor gelmedikçe borç artıyor..

Alper Hocam,
        Mahmut Aksu'nun neredeyse bir saatlik açıklamalarını dinledim.
        Belki siz inanmadınız ama bu adam fazlasıyla kötü niyetli. Ve sinirlerine hakim olamayıp iftira atmayı tercih ediyor.
        Kredi kartı konusunda ''Ben geri zekalı mıyım kredi kartı ile alkol alacağım'' diyerek kendini savundu.
        Fakat sosyal medyada bu kredi ile alkollü içecek alındığına dair dökümleri ben gördüm. Alkol alınmış ama kim aldı bilemiyorum.
        Kaldı ki M.Usta iddiasını ortaya atarken M.Aksu ismini vermedi. M.Aksu'nun kendini bu şekilde savunmaya kalkması tuhaf(!)
        Burada bence Usta'nın yaptığı bir ayıp yok. Neyse durumu ortaya koymuş. Yalan da değil...

Benim Mahmut Aksu'nun kötü niyetli hareket ettiğini gösteren en büyük dayanağım ise loca meselesi ve Gs'li demesidir.
        Adam sponsor olduğu kulüpten bedava loca almış, Mahmut Aksu da kalkıyor adama bu sebepten Gs'lidir diyor. Pes!
        Bir de üstüne yetmez gibi Başkan olmasını destekledim, ilk üç ayında tam destek verdim diyerek kendisi ile çelişiyor.
        Böyle bir iftirayı atabilecek seviyedeki insana diyecek bir söz bulamıyorum. Cahillik desem ayıp olacak, demiyorum.
        Ama Trabzonspor'a bir dönem hizmet etmiş bir yöneticinin bu kadar ''Vasat'' olmasına ne desem bilemedim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haber61'de katıldığı programda o konu hakkında da konuştu.
          Mahmut Aksu denen şahıs gerçekten fazlası ile vasıfsız bir Trabzonspor yöneticisi imiş! Ben bunu gördüm.
          Kredi kartı konusunda da ''Ben geri zekalı mıyım da kredi kartından alkollü içecek alacağım'' diye kendini savundu.
          Fakat sosyal medyada o kredi kartı ile alkol alındığına dair dökümü en azından ben gördüm. Mahmut almış veya almamıştır bileme.
          Zira o kartı Mahmut dışında pek çok kişi de kullanmış sanırım. Kaldı ki M.Usta da isim vermeden bu iddiayı gündeme getirmişti.

Her neyse benim esasında takıldığım nokta şu: borcu ödeyecek misiniz diye sorulduğunda ''Biz ne ödeyeceğiz ya!'' diye tepki gösterdi.
          Mahmut Aksu gibiler böyle idareciler işte! Cebinden beş kuruş vermeden Trabzonspor'un parası ile başımıza yönetici kesiliyorlar.
          Ben böyle yönetici istemiyorum. Madem cebinizden para vermeyeceksiniz sizin orada işiniz yok! Öyle değil mi?
          Para vermeyecekse Mahmut Aksu'ya ne gerek var? Giderim bir profesyonel ile çalışırım, parasını da öderim.
          Bu kadar basit...
          günümüzde para vermek gerek ve yeter şart gibi algılıyoruz yönetici olabilmek için . aslında bunun altında yatan temel sebep de kulübün aşırı borçlu bir yapısının olması . bugün başakşehir gibi yönetilen bir kulüp olsak paralı yönetici pek de aramıcaz belkide. profesyonellerin olduğu bir yönetim anlayışı ile kulübün yönetilmesi şart oğlu şart artık .
          işi bilen , sportif olarak kulübü hakkıyla yöneten biri olduktan sonra cebinden para vermemesini benim açımdan bir önemi yok .
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

gerçekleri sen yaz öğrenelim..

Kap bildirimleri falan var oraları incele dökümanları ortaya koy..

sen bu kulüple ilgili herkese ve herşeye olumsuz bakıyorsun..haklıysan ispatla takdir edelim..

Kap bildirimine inanmıyacaz ,matematiğe inanmıyacaz , bilime inanmıyacaz o zaman neye inanıcaz..
            kongrede görürsün.

Yorum

• ERHAN ESASPEHLIVAN

@Medya61

Demişlerdi ki Muharrem Usta kulübü bilerek abartılı borçlandırıyor. Kimsenin altına giremeyeceği bir borç yükü yapacak. Başardı mı? Başardı. Şimdi diyorlar ki çıkıp ahkam kesip Nerede Trabzonspor sevdalıları kimse kulübe sahip çıkmıyor deyip devam edecek. Eder mi? Eder
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kongrede görürsün.
                tamam görelim..

ama bi uğraş ya , iki kelime ile hemen cevabı buluyorsun..

bir önceki kongrede sunulan matematiksel verileri dök ortayada , bilimsel konuşuyor diyelim..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Çekil kalfa, AĞAN geldi!!
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çekil kalfa, AĞAN geldi!!
                    1-2 yıla kalmaz ağaoğlu'na da söveceksin ibo. unutma bu laflarını.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1-2 yıla kalmaz ağaoğlu'na da söveceksin ibo. unutma bu laflarını.
                      basarisiz olursa sövülür ama kimseye yalanci dedirtecek islere girmez en azindan

ikide bir yapamayacagi isleri reklam yapabilmek icin, tv lere cikmak icin deklare etmez

zaten digerlerine oranla reklamada ihtiyaci yok, golf federasyonu baskanligi ve yorumculugu sayesinde kimisi futbolcumuzdan daha ünlü
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        basarisiz olursa sövülür ama kimseye yalanci dedirtecek islere girmez en azindan

ikide bir yapamayacagi isleri reklam yapabilmek icin, tv lere cikmak icin deklare etmez

zaten digerlerine oranla reklamada ihtiyaci yok, golf federasyonu baskanligi ve yorumculugu sayesinde kimisi futbolcumuzdan daha ünlü
                        yahu çok gözünüzü boyadılar selçuk. şu seviyede herkesin milyon tane yalanını bulursun hiç endişe etme. çıkarırım ben bütün seçim vaatlerini sorarım sana 1 yıl sonra kaçını yapmış. çıksın desin bakalım trabzonspor'un hedefi ilk 8'dir diye göreyim yiğidimi. sonra dolaşırsınız burada peşin peşin söyledi ilk 8 diye çok dürüst adam helal olsunuz dersiniz göztepeyle sivasın altında kalıp saraçoğlunda 3-4 yiyince.

reklama ihtiyacı yok dediğin kişiyi tanımak bir kenara, türkiye'de toplam kaç kişi nerede golf sahası olduğunu bilir acaba.. öbürü avrupa'nın en büyük hastane zincirlerinden birinin sahibi. güldürme lütfen. bilen de ali ağaoğlu'yla karıştırdığından bildiğini zanneder. gayet de hatırlıyorum 2001'de küme düşürüyorlardı. o sezon ben istanbul'da bir yerde denk gelmiştim ahmet ağaoğlu'na. ciddi bir eleştiri yapmıştım kendisine. transferlerle uğraşıyoruz işte filan demişti. 10 gömlek altında bir adam ağaoğlu usta'nın.

reklammış yalanmış siyasetmiş menajermiş sizi iyi yediler selçuk. iyi gözünüzü boyadılar adamın düşmanları. muharrem usta'nın yakın arkadaşlarına istifa et de yönetim düşsün diye para teklif edenler, usta'nın sürekli eleştirdiği ifşa ettiği iholar sadriler kimlere ne haberler yaptırmıştır. sen sanıyorsun ki kendi görüşlerin. halbuki 1-2 yıldır zorla beynine soktukları şeyler. büyük fırsat teptiniz usta'yla. zamanla daha iyi anlayacaksınız. takım iyiye gidiyordu yükseliş vardı hop baştan yönetim değiştir. kadro boz yap. geleceğe yatırım yok özevlat filan gelemez trabzon böyle şeylere. o devirler kapandı öyle bir dünya yok. başarı aramayan takımın çarkı dönmez, futbolcuyu ikametgahından beğenen dinazorların devri 20 yıl önce kapandı. zamanla göreceğiz hepimiz.

Yorum

yahu çok gözünüzü boyadılar selçuk. şu seviyede herkesin milyon tane yalanını bulursun hiç endişe etme. çıkarırım ben bütün seçim vaatlerini sorarım sana 1 yıl sonra kaçını yapmış. çıksın desin bakalım trabzonspor'un hedefi ilk 8'dir diye göreyim yiğidimi. sonra dolaşırsınız burada peşin peşin söyledi ilk 8 diye çok dürüst adam helal olsunuz dersiniz göztepeyle sivasın altında kalıp saraçoğlunda 3-4 yiyince.

reklama ihtiyacı yok dediğin kişiyi tanımak bir kenara, türkiye'de toplam kaç kişi nerede golf sahası olduğunu bilir acaba.. öbürü avrupa'nın en büyük hastane zincirlerinden birinin sahibi. güldürme lütfen. bilen de ali ağaoğlu'yla karıştırdığından bildiğini zanneder. gayet de hatırlıyorum 2001'de küme düşürüyorlardı. o sezon ben istanbul'da bir yerde denk gelmiştim ahmet ağaoğlu'na. ciddi bir eleştiri yapmıştım kendisine. transferlerle uğraşıyoruz işte filan demişti. 10 gömlek altında bir adam ağaoğlu usta'nın.

reklammış yalanmış siyasetmiş menajermiş sizi iyi yediler selçuk. iyi gözünüzü boyadılar adamın düşmanları. muharrem usta'nın yakın arkadaşlarına istifa et de yönetim düşsün diye para teklif edenler, usta'nın sürekli eleştirdiği ifşa ettiği iholar sadriler kimlere ne haberler yaptırmıştır. sen sanıyorsun ki kendi görüşlerin. halbuki 1-2 yıldır zorla beynine soktukları şeyler. büyük fırsat teptiniz usta'yla. zamanla daha iyi anlayacaksınız. takım iyiye gidiyordu yükseliş vardı hop baştan yönetim değiştir. kadro boz yap. geleceğe yatırım yok özevlat filan gelemez trabzon böyle şeylere. o devirler kapandı öyle bir dünya yok. başarı aramayan takımın çarkı dönmez, futbolcuyu ikametgahından beğenen dinazorların devri 20 yıl önce kapandı. zamanla göreceğiz hepimiz.
                          evet takim iyiye gidiyor ama sebebi 2008 de sadri senerin attigi altyapi atilimi

usta takimda 4 tane 10 numara varken gidip sosaya milyonlar dökmesi kalibresinin son göstergesiydi ve bu yetmezmis gibi volkan senlen bu beceriksizligini taclandirdi

iho ve albayraktan sonra tarihe en kara yazilmis baskan oldu

2002 yi elestiriyorsun ama o yoklukta 2003 ve 2004 ün nasil insaa edildigini anlatmiyorsun

mayin cekleri alip kulübü donuna kadar davalar actigi bir dönemde o yönetim geldi ve inanilmaz basarili olmustu o sürecte

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan ısrarla eksik bilgi veriyor...... Israrla dostları yanıltmaya çalışıyor.....

Yazıkki bazı dostlarda bunu tabiri caizse yiyor...

1-Sosa Transferi :

-1350.000 euro başta verildi. 3.400.000 euro daha verilip bonservisi alındı..... toplam 4.750.000 euro.....

2017-2018 sezonu için 1.620.000 euro....
                            2018-2019 sezonu için 3.320.000 euro....
                            2019-2020 sezonu için 3.340.000 euro verilecek..... toplam 8.280.000 euro.....

Toplam maliyet : 13.030.000 euro..... menejer hariç.....
                            --------------------------------------
                            2-Burak Transferi :
                            bonservis : 3.500.000 euro....

3 yıllık sözleşme bedeli her yıl için 3.550.000 euro.... toplam 10.650.000 euro....

Toplam maliyet : 14.150.000 euro..... menejer hariç.....
                            -------------------
                            3-Kuçka transferi :

- bonservisi 5 milyon euro.....
                            her yıl için 2.250.000 eurodan 3 yıl : 6.750.000 euro....

toplam maliyet : 11.750.000 euro menejer hariç.....
                            --------------------------------------
                            3 oyuncuya ortalama 1 milyon euroda menejer parası verdiğimizi sayarsak 3 milyon euroda menejer parası.....

Genel Toplam : 41.930.000 euro......

Bugünkü kurla : 4,94* 41.930.000 = 207.134.000 türk lirası....

Trabzonspor sadece bu 3 oyuncuyu 3 yıl oynatabilmek için 207 milyon tl borca girdi.....

Borç neden artıyormuş ? Eurodan....

Yerseniz....

Ibanez, Suk, Bongonda , Muhammet demir gibi fiyaskolarını hiç saymıyorum......

Not : Bilgiler Kap'tan yani borsaya açık Trabzonspor 'un Kamuoyun Aydınlatma Platformuna gönderdiği resmi bilgilerden derlenerek hazırlanmıştır.....
                            Verilmemiş paranın hesabı yapılmaz çünkü hizmeti alınmamıştır, sözleşme şartları karşı tarafça henüz sağlanmamıştır. Böyle bir ekonomi anlayışı olamaz. Şu senin yaptığın hesaba çoluk çocuk güler. Al eline bir muhasebeye giriş, mikroekonomiye giriş kitabı oku da biraz öğren akıl mantık katili seni. Ben senelik 10 milyon eurodan 10 yıllık bir iş anlaşması yaparsam bu benim bu iş anlaşmasından 100 milyon euro zararlı çıktığım anlamına gelmez.

Bak sana futbolun nasıl işlediğini anlatayım:

-Bir futbol takımı genellikle en aşağı 3 yıldan başlayan ve euro üzerinden ödeme şartları olan sözleşmelerle futbolcuları kadrosuna katar.

-Bu futbolcular sözleşme imzaladıkları takımlarla maçlara çıkar.

-Futbol kulübü başarısına ve taraftarının ilgisine bağlı olarak bir gelir akışı sağlar. Örneğin gol atarlar galibiyet primi kazandırırlar, 30 gol atarlar sıralaman yükselir, yayın hakkı gelirin artar, Avrupa kupalarından para alırsın, forma satarsın, daha fazla taraftar maça gelir.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet takim iyiye gidiyor ama sebebi 2008 de sadri senerin attigi altyapi atilimi

usta takimda 4 tane 10 numara varken gidip sosaya milyonlar dökmesi kalibresinin son göstergesiydi ve bu yetmezmis gibi volkan senlen bu beceriksizligini taclandirdi

iho ve albayraktan sonra tarihe en kara yazilmis baskan oldu

2002 yi elestiriyorsun ama o yoklukta 2003 ve 2004 ün nasil insaa edildigini anlatmiyorsun

mayin cekleri alip kulübü donuna kadar davalar actigi bir dönemde o yönetim geldi ve inanilmaz basarili olmustu o sürecte
                              yav sadri şener dediğin adamın 5 yıl yönetimi sonunda takımı getirdiği nokta 46 puanla 9.luk, +50 milyon euro borç, kadronda bir tane ederi olan topçu olmaması ve samet aybaba. altyapı atılımı diyorsun son 10 yılda altyapıdan çıkan futbolcu sayısı 2 şu anda. birini de bütün stad yuhalıyorsun. takımın iyiye gitmesiyle bunun ne alakası var?

neyi inşa etmişler allah mushaf aşkına hikaye anlatma ya.. göreve gelmişler 23 yaşındaki fatih tekke'yi 500 bin liraya gaziantepe satmışlar. başka bir futbolcuyu izlemeye gitmişken tamamen tesadüf yattara'ya denk gelmiş. aman ne inşa. bir de altyapıdan gökdeniz çıkmış. şu 3 adamı çıkar 2003 2004te küme düşerdin.

Yorum

yav sadri şener dediğin adamın 5 yıl yönetimi sonunda takımı getirdiği nokta 46 puanla 9.luk, +50 milyon euro borç, kadronda bir tane ederi olan topçu olmaması ve samet aybaba. altyapı atılımı diyorsun son 10 yılda altyapıdan çıkan futbolcu sayısı 2 şu anda. birini de bütün stad yuhalıyorsun. takımın iyiye gitmesiyle bunun ne alakası var?

neyi inşa etmişler allah mushaf aşkına hikaye anlatma ya.. göreve gelmişler 23 yaşındaki fatih tekke'yi 500 bin liraya gaziantepe satmışlar. başka bir futbolcuyu izlemeye gitmişken tamamen tesadüf yattara'ya denk gelmiş. aman ne inşa. bir de altyapıdan gökdeniz çıkmış. şu 3 adamı çıkar 2003 2004te küme düşerdin.
                                altyapi dedigin sey bir agac gibidir, fidani ekersin meyveyi 10 yil sonra verir, zaten millet bunu anlamadigi icin bugünlere geldik...

yazinin 2. kitasi senden okudugum en sacma sey

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X