Eğer bir başkan transferlerden cebine para atmıyor kulüpten para yemiyorsa o başkan görev süresi boyunca desteklenmelidir. Muharrem Usta nın da kulübe para yemek için gelmediği kesin. O zaman art niyetli olmayan taraftar görev süresi boyunca başkanına destek vermeli. Kongre zamanı geldiğinde ise durumu değerlendirip tabi ki isterse başka adayı destekleyebilir. Ama tüm iyi niyetiyle uğraşan kendi şirketini sponsor yapıp kulübe ciddi bir katkı veren başkana görev süresi boyunca destek olmamak, en azından sevmese bile sessiz kalmak yerine iftira atıp durmak hainliktir. Tabi ki eleştirilmelidir ancak hala kupa muhabbetiyle , siyasetle başkanı kötülemek tek derdi Ts olanlara yakışmaz.
tesisleri sattık diyelim 200 milyon geldi abdulkadir yusuf dan söylenildigi gibi 40 gelse borc 600 civarına iner ondan sonrası yogurdu üfleyerekmi yerler tekrr aynı seviyeyemi gelir orası tartısılır isimiz cok cok zor.
190 milyon euroya alınan borç 200 milyon euroya frenlenmiş. Demek ki işi bilince oluyormuş.
Gürkancım Usta göreve geldiğinde 397 milyon tl borçla devraldığını basın toplantısında açıklamıştı.
Yani kulüp neresinden tutsan elinde kalıyor.
Yahu madem borcu 600 milyon tl'den aldın ne fuşki yemeye seçildikten bir kaç ay sonra mali kongrede ibra ettin şunları.
Kim, neyin peşinde bu nasıl yöneticilik.
tesisleri sattık diyelim 200 milyon geldi abdulkadir yusuf dan söylenildigi gibi 40 gelse borc 600 civarına iner ondan sonrası yogurdu üfleyerekmi yerler tekrr aynı seviyeyemi gelir orası tartısılır isimiz cok cok zor.
Hocam 55 milyon euro dan 2-3 sene içerisinde 190 milyon euroya çıkmış borç 2 yılda sadece 10 milyon euro artmış. Bazı arkadaşlar kestiremiyor durumu ama bu büyük başarıdır ve tebrik edilmesi gerekir.
Camia bin parça.
Yönetimin takim içinde olanlardan haberi yok.
Savrulup gidiyoruz.
Ne acidir ki, buna çagre olabilecek insan, suan baska bir takimin hocaligini yapiyor.
Gürkancım Usta göreve geldiğinde 397 milyon tl borçla devraldığını basın toplantısında açıklamıştı.
Yani kulüp neresinden tutsan elinde kalıyor.
Yahu madem borcu 600 milyon tl'den aldın ne fuşki yemeye seçildikten bir kaç ay sonra mali kongrede ibra ettin şunları.
Kim, neyin peşinde bu nasıl yöneticilik.
Evet açıkladı, çünkü mali kongrede iho yönetimi borcu 397 milyon tl olarak açıklamıştı. Daha sonra Usta gerçek borcu hesaplayınca 600 milyon tl olduğunu açıkladı 1 ay sonra falan.
1 - Neden ibra edildi ?
2 - Iho yönetiminden kimse neden hesap sormadı ? Bunları ben de bilmiyorum. Asıl sorulması gereken soru bu ancak spiker sormadı.
Gerçi binlerce kişiyi kongre üyesi yapıp seçime giren ihoya yine gerekli tepki verilmemişti. O konularda değişik şeyler dönüyor.
Eğer bir başkan transferlerden cebine para atmıyor kulüpten para yemiyorsa o başkan görev süresi boyunca desteklenmelidir. Muharrem Usta nın da kulübe para yemek için gelmediği kesin. O zaman art niyetli olmayan taraftar görev süresi boyunca başkanına destek vermeli. Kongre zamanı geldiğinde ise durumu değerlendirip tabi ki isterse başka adayı destekleyebilir. Ama tüm iyi niyetiyle uğraşan kendi şirketini sponsor yapıp kulübe ciddi bir katkı veren başkana görev süresi boyunca destek olmamak, en azından sevmese bile sessiz kalmak yerine iftira atıp durmak hainliktir. Tabi ki eleştirilmelidir ancak hala kupa muhabbetiyle , siyasetle başkanı kötülemek tek derdi Ts olanlara yakışmaz.
Allah akli basinda taraftarlarimizdan razi olsun. Bu kadar herseyi bilen bir taraftar grubu baska bir takimda yok! Adamin aldigi kadro belli, klubu aldigindaki borc belli, kurdugu kadro belli, cebinden verdigi para belli. Vallahi baskana cok uzuluyorum, elestirileri haketmiyor. Baska hicbir klup bir antrenore bu kadar sabretmezdi, istikrar dedi sabretti basina gelmeyen kalmadi. Simdi yamyamlar etrafta dort donuyor basini yemek icin.
Evet açıkladı, çünkü mali kongrede iho yönetimi borcu 397 milyon tl olarak açıklamıştı. Daha sonra Usta gerçek borcu hesaplayınca 600 milyon tl olduğunu açıkladı 1 ay sonra falan.
1 - Neden ibra edildi ?
2 - Iho yönetiminden kimse neden hesap sormadı ? Bunları ben de bilmiyorum. Asıl sorulması gereken soru bu ancak spiker sormadı.
Gerçi binlerce kişiyi kongre üyesi yapıp seçime giren ihoya yine gerekli tepki verilmemişti. O konularda değişik şeyler dönüyor.
Ya kardeşim 200 milyondan fazla borç Trabzonspor gibi halka açık şirketten saklanabilirmi kaldı ki kulübü düzenli şekilde bağımsız denetmenler denetliyor, önceki yönetimin kulüp müdürü Burak bey diye biriydi galiba bu yönetimde de görev aldı yani demek istediğim danışıklı yalancılık oynuyor birileri ama kim?
Benim derdim başından beri bu borcu bu duruma getiren iho denen adi adamın ibra edilip incelettirilmeden hala daha sokak ağızıyla kendini bir b.k sanıp konuşturulması.
Buna çanak tutan ustadır.. Hala daha inceletememiştir. İnşallah şimdi kendiside incelenir..
Yorum