İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep birlikte yaşayıp görücez.
Kendisi Kuckanin menajer parasini bile cebimden ödedim dedi.
Bunu da bilinçli söyledi.
Kibarca verin parami gideyim dedi.
Daha 18 ve 20 yaşındaki oyunculari satmak için simdiden anlasma yapmaya calismasi da bunun bir kanıtı.
Valla herkesin düşüncesine saygiliyim ama benim gorduklerim iyi seyler değil.
Yasayip görücez kim haklı, kim haksiz...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berat Albayrak,Usta'nın istifasını istiyor ve Usta da bunun için gayrı resmi alacağını öne sürüyorsa bu iş çocuk oyuncağı.
Ben Muharrem Usta ve Berat Albayrak gibi kişileri bu tür yoz kişiler olduğunu düşünmüyorum,öyle algılar yapıyor olabilirler ama bu haksızlık.
Genç çocukları satacak,kacaçak?
Ne kadar garip,o çocuklar ilk çıktığı günden beri kaça gider diye hesap yapan camianın bir üyesi bunu diyor.
Bana inanmıyorsanız bu forumda ilgili çocukların başlıklarına ve sosyal medyaya bakabilirsiniz.
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan borcun 200 milyon euro olduğunu söyledi, bu da yaklaşık 890 milyon tl yapıyor şuanki kurla.
Kur farkını bahane etmesin diyen büyük akıllılar için euro üzerinden açıkladı durumu.
190 milyon euro idi borç şuan ise 200 milyon euro.
Sadri Şener bıraktığında borç 55 milyon euro idi ve o zaman ki kur 2,45 di.
Hacıosmanoğlu bıraktığında ise 190 milyon euro ve o zaman ki kur da 2,65 - 2,70 civarında idi.
Bu borç bu dönemde kur farkı 30 kuruş olmasına karşın nasıl 140 milyon euro artıyor diye soran yok da şuan ki borç nasıl 10 milyon euro artıyor diye hesap soruyor bizim akıllı camia. Üstelik kadro kalitelerine bak.
Allah razı olsun Kırşehirli Şamil Ekinci çıkmış da toparlanmışlar etrafında,yoksa bunlar da olmazdı belki.
Bir de beğenmeyip,gönderdiğimiz çocuklar ilçe takımı ile sahamızda plaka yazıp,gittiler.Orada bile kaderin bize anlatmak istediğini anlayan olmamıştır.
Neyse kısaca biz kalbimizi doğrultmadıkça ve bizi biz yapan değerlere saygı duymadıkça Allah da yüzümüzü güldürmeyecek,ben öyle yorumluyorum.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter da beyni olmayıp fikri olan kişileri kaynak olarak görüyorsan yanlış yoldasın hemen dön
Ayrıca konuyu yine anlamamışsın, başkan istifa tehdidi derken, şuan yönetimden istifa eden 6 kişinin seçildiği günden beri , "6+ kişi birden istifa ederiz yönetim düşer" diye devamlı tehdit ettiklerinden bahsediyor. Sence Nevzat Aydın tayfasına bu emri veren Berat Albayrak olabilir mi ?
Hem menejerlik ücreti üzerinden yönetime burda saydırdınız da saydırdınız , bu işe bi açıklama gerekli değil miydi?
Muharrem Usta nın 600 bin euro ya mı ihtiyacı var ? , Siz başkandan önce, kulübe verdiği parayı istifa edince geri koparmaya çalışan uyanıklara hesap sorun.
Yonetim düşsün diye.
Anlar ve görürsün yakin zamanda.
Nevzat Aydinin ismini vermedim ben.
Istifa eden yöneticileri tek tek yaz google amcana.
Oku gecmislerini.
Anlarsin neyin ne olduğunu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep birlikte yaşayıp görücez.
Kendisi Kuckanin menajer parasini bile cebimden ödedim dedi.
Bunu da bilinçli söyledi.
Kibarca verin parami gideyim dedi.
Daha 18 ve 20 yaşındaki oyunculari satmak için simdiden anlasma yapmaya calismasi da bunun bir kanıtı.
Valla herkesin düşüncesine saygiliyim ama benim gorduklerim iyi seyler değil.
Yasayip görücez kim haklı, kim haksiz...
Kucka'nın menajer parasını verdim derken şunu kastetti. %10 standart menajerlik ücretidir. Biz bunun üzerine çıkmıyoruz. Kucka'nın özel bir durumu oldu transferi tamamlamak için üzerine çıkmamız gerekiyordu, üzerine çıktığımızı cebimden karşıladım dedi. Bunun asla ve asla uzaktan yakından "paramı verin" tarzı bir anlamı olamaz. Kulüp M.Usta'ya da kesinlikle para filan veremez. FFP kulüplerin başkanlara borçlanmasını engellemek için geldi. Kesinlikle hukuka aykırıdır, sen de tamamen yanlış algılamışsın o lafı.
Futbolcu değerlerinin zirve yaptığı yaşlar bunlardır. Adam alıp yetiştirecek çünkü kendine göre. 23-24 yaşlarından sonra asla ve asla böyle paralar dönmez trabzonspor'un bir oyuncusu için. şu an bu kadar para etmelerinin tek sebebi bu yaşlarıdır zaten. Özellikle Yusuf'un bundan sonra bir yükselişi olacağına kesinlikle inanmıyorum. Abdülkadir'in de beklentileri karşılayabileceğinden büyük şüphelerim var. Bak Dordmund 20 yaşındaki Emre Mor'u "Olmadı bu" diye elinden çıkardı. O bile geç bir yaş sayılıyor. Kariyeri Yusuf ve Abdülkadir'in çok daha ilerisinde olan Emre Mor 20 yaşına yeni girmişken 13 milyon euro'ya Dordmund'dan gitti.
Şimdiden anlaşma dediği onu da konuştuk, diğer ihtimalleri de hepsini görüşmelerimiz oldu diyor. Anlaştık filan demedi. Ne zararı var transfer görüşmesi yapmasının? Hatta böyle diyerek çocuklara piyasa yapıyor. Millet biliyor ki şimdi bunların ciddi talipleri var görüşmeler yapılıyor. Sattım mı dedi, gidecek mi dedi? Hayır. Görüştük dedi. Görüşsün, görüşmeye de devam etsin. Hayır zaten bunların bir yerde satılacağı her zaman biliniyordu, ne oldu ki şimdi?
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Herkes süt liman anasını satayım. Vatandaş amatör küme kulüp bakanlığından ne kabiliyeti varsa koca Trabzonspor'a yönetici olabiliyor.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan borcun 200 milyon euro olduğunu söyledi, bu da yaklaşık 890 milyon tl yapıyor şuanki kurla.
Kur farkını bahane etmesin diyen büyük akıllılar için euro üzerinden açıkladı durumu.
Hacıosmanoğlu bıraktığında ise 190 milyon euro ve o zaman ki kur da 2,65 - 2,70 civarında idi.
Bu borç bu dönemde kur farkı 30 kuruş olmasına karşın nasıl 140 milyon euro artıyor diye soran yok da şuan ki borç nasıl 10 milyon euro artıyor diye hesap soruyor bizim akıllı camia. Üstelik kadro kalitelerine bak.
Yorum
-
Burada yüzlerce mesajim vardir.
Muharrem Usta ve Ersun Yanal ile 3 yil içinde sabredebilirse kupa gelecek diye.
Isteyen bakar görür gecmis zamanlarda yazilarima.
Ve suanda savunulacak bir tane doğrusu yok bu adamın.
Yine de anlarsınız yakın zamanda.
Camia bütün değil.
Olan bize olacak bu cekismeler içinde.
Ve korkarim ki kisisel çıkarlar uğruna bu takimi mafedecekler.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 22:05.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstifa baskisi var kalan yöneticilere.
Yonetim düşsün diye.
Anlar ve görürsün yakin zamanda.
Nevzat Aydinin ismini vermedim ben.
Istifa eden yöneticileri tek tek yaz google amcana.
Oku gecmislerini.
Anlarsin neyin ne olduğunu.
Peki bu istifa edenlerin (Nevzat aydın , M. Yiğit alp) gibi isimlerin siyasi görüşleri belli , sence bunlara istifa baskısını yaptıran şuanki hükümetten biri olabilir mi?
Şu iddiandaki saçmalığı anlatmaya çalışıyorum da farkına varmışsındır inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada yüzlerce mesajim vardir.
Muharrem Usta ve Ersun Yanal ile 3 yil içinde sabredilurse kupa gelecek diye.
Isteyen bakar görür gecmis zamanlarda.
Ve suanda savunulacak bir tane doğrusu yok bu adamın.
Yine de anlarsınız yakın zamanda.
Camia bütün değil.
Olan bize olacak bu cekismeler içinde.
Ve korkarim ki kisisel çıkarlar uğruna bu takimi mafedecekler.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalan yöneticilere baskıyı yapan zaten istifa eden 6 yönetici, bunu başkan söyledi az önce tv de. Amaç yönetimi sayı olarak düşürüp kongreye götürmek.
Peki bu istifa edenlerin (Nevzat aydın , M. Yiğit alp) gibi isimlerin siyasi görüşleri belli , sence bunlara istifa baskısını yaptıran şuanki hükümetten biri olabilir mi?
Şu iddiandaki saçmalığı anlatmaya çalışıyorum da farkına varmışsındır inşallah.
Diğerlerini de ac araştır.
Olasi kötü 1-2 sonucta Ahmet Çubukçu ve Ali Riza Egemen harici 4 yönetici daha istifa ederse yönetimin düşeceğini biliyor bunlar.
Kaos yakin.
Olan bize olacak.
Ne için kisisel çıkarlar için.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
baskan bastan sona her hareketin hata ekici gibi sakat ve 6 ay sonra serbest kalacak adama teklif edilen rakam 3 milyon euro idi 6 aylık ücretinide say edilen zarar ortada sen hala fiko nun pesinden gidip iyice batır bizi.istanbul takımlarından ne fayda gördük biz biri acıklasın.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu lafı diyen sensin. Ama bir buçuk senede bu adamları göndermeye çalışan da sensin. E hani sabır.
Bana göre cok fazla hata yapildi bu dönemde.
Isteyerek ya da istemeyerek.
Ve camia bu yönetime karşı suan.
Erken seçim belki iyi değil ama 2 kötü sonuç sonrasinda isler buna doğru gidecek gibi.
Ben Muharrem Usta düşmanı da değilim.
Onu demek için yazdim.
Yani adamci degilim.
Benim degil camianin sabri bitti.
Insallah güzel seyler olur bu saatten sonra ne diyelim.
Ama benim umidim yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum