Transfer manyağı olmamak lazım. Bu konuda kulübü de sıkıştırmamak lazım.
AMA!
Sen insanları beklentiye sokarsan...
"Kucka'yı aldık Junuzovic'i uçağa yetiştirmeye çalışıyoruz, yetişmezse iki gün sonra burada" haberleri ile insanları beklentiye sokarsan.
"Burak ile beraber yöneticimiz de Çin'e gitti" dersen ve 3-4 gündür ses çıkmazsa...
İnsanlar da bu beklenti sonrası kontrolden çıkarlar. Doğru demiyorum ama normal.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yaptığı en büyük hata durduk yere beklentiyi yükseltip milleti gaza getirmek sonrasında da hiç bir şey yokmuş gibi davranmak. Bu saçmalık en sonunda başını yiyecek.
Oysa milleti gaza getirmeye çalışmak yerine reailist hareket edip taraftara durumu anlatıp destek istese hem bu itibar kaybını yaşamayacak hem de millet kendini keriz gibi hissetmeyecek dolaysıyla kimse de bu kadar Usta'ya sarmayacak.
Bir adam bir hata yapar, iki hata yapar... 3, 4, 5 diye devam ediyorsa bu artık beceriksizlik/yetersizlik demektir.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Adam iki senedir kulübün durumunu anlatıyor. İmkanlarımız kısıtlı diyor.
Bunları deyince "enkaz edebiyatı yapmayı kes" dediniz.
Şimdi de niye öyle yapmıyor diyorsunuz. Alemsiniz
İho'nun kravatlısı,mürekkep yalamışı ...ben aralarında bi fark göremiyorum halbuki senden çok ümitliydim be usta,bunu yapmayacaktın dünyanın en güzel taraftarına.
Yorum