Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kredisini bu kadar çabuk tüketmemeli

Yorum

• Çok ders alır hatalarda . Hamiyi kovsa da çağırır geri. Örnek erkan zengin..

Geçmiş olsun tüm krediniz bitti. Vizyon zamanı şimdi başkan.. Hadi hamiyi kov sadiyi getir.

lucescuvari hocalarda neyse...

Yorum

• Elbette bu hezimette başkanın da hataları var ama ağır olun biraz. En başta edepli olun. Afkurmayin diyen arkadaş...

Yorum

• Acı çekmeden,bedel ödemeden son 3 yıllık İHO denen harekete geçmiş cehaletin yaptığı ihanetlerin kolayca çıkacağını sananlar,hayatta bedel ödemeden bir şeyler elde edileceğini sananlar bugün görmüşsünüzdür.
          Yazı transfer başlıklarında geçirecek olanlar için yazıyorum bunu,çok uyardık çok,bu takımın kimliğini ve kişiliğini bozuyorlar,bizler bunu kaldırmayız,futbolu para için oynayan adamlar bize uymaz,bunları biz kime anlattık?

• Memento mori

• Memento mori

Yorum

• Yav seçildiğinde o kadar sevindik de Hami nedir be adam anasını ağlattınız takımın beraber tebrikler.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk defa Muharrem Usta ile ilgili şüphelerim başladı...
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Tekrar etmekten bıktım gerçek sorunları görmeyen taraftarlarımzın bu durumunu gördükce takıma o ruhsuzlara ve camia ya kızamıyorum.

Yorum

• bu sonuçla usta da kredisini baya bi tüketti
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ucakta Hocaya ve Takima üzülmeyin , sizin yüzünüz gülsün gibi seyleride bidaha söylemeyi unutma .

Yorum

• "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Muharrem usta! Varsa vizyonun göstermenin tam zamanı. Bu takım illa 7-0 yenilince mi birşeyler yapacaksınız. Bu fark Trabzonspor'un aldığı en farklı yenilgi olarak tarihe geçti. Başkan da böylece tarihe geçen bir Başkan oldu!

Yorum

• Yonetimin kredisi bitti cunku yonetimin en buyuk vadi bu sene sampiyonluktu. Sene başından beri sampiyon olcaz diyorlar olamadık bence de istifa etmeliler.

Haftaya yeni yonetim gelsin acil sene baslayana kadar onlar da istifa eder yeni yonetimle yeni sezona gireriz.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor Başkanı'na destek vermek bu takımın taraftarı olduğunu beyan eden herkesin görevi olmalıdır. İyi yönlerinde tebrik edilmelidir, yanlış olanı eleştirmek gereklidir. Ancak zamansız çıkışlar, dikkat çekme çabası, popülarite sevdası gibi uğraşlar yüzünden kendine her şeyi hak gören bir güruh oluştu Muharrem Usta ile birlikte. Bu takım İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bir silindirin altından kalkmaya çalışıyor. Yeri gelecek yanlış yapacak yeri gelecek panik olacak. Bakkaldan patates almıyor kimse. Ki onları bile aldığında hepsi aynı lezzeti vermiyor. Her gün değişen hayat ve piyasa şartları zorlayabilir. Yapmamız gereken bu sezonda itibaren gerektiği yere kadar bu yönetimin arkasında durmaktır. Geçen gün borç patlağından sonra ben de eleştirdim yönetimi ama sonra katkı olsun diye gittim TS Club'dan alışveriş yaptım. Yeterki bu dar boğazı kendimize fırsat şeklinde değil topyekün bir mücadele olarak görelim. O zaman düzeliriz ama bu imkansızın da ötesinde.

Yerel siteler muhalefetten besleniyor, karşılıklı alışveriş var. Sevdiğimiz insanlar var tabiki ama genel yapı böyle. Çoğuna itibar etmeyin. Yönetimin beş ayda her şeyi silbaştan yapıp değiştireceğine inanmak hayalciliğin ötesinde olur. Sadece sabır ve sükunet gerek.

Bu arada Celil Hekimoğlu da başkan seçilseydi tavrım aynı olurdu. Benim için adaylar değil Trabzonspor Başkanı makamı önemlidir. Orada oturan kimse ben onu, kulübümü ve takımımı korumak, sahiplenmek zorundayım. Size de tavsiye ederim.
                            İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eleştirmek adına eleştirmeyin.

2 yerli aldı facia, Güray'ın alarak takasta verdiklerinin maaş yükünden kurtuldu, nerdeyse yarı yarıya.

Muhammet Demir ise Cenk Tosun ile birlikte geleceği olan tek Türk golcüler ligde, neresi facia?

Hoca kararı yanlış olabilir, eleştirelim. Seçilirken vaat ettiklerinin tamamını yapamıyor, yapamayacak, eleştirelim. Eyvallah.

Ama mevcut dönemi bir ele alın, destek olmak mı lazım yönetime, eleştirmek mi? Kararı versin herkes. Yoksa seçim döneminde vaatlerini en çok ben eleştiriyordum zaten.
                            İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senin görmek istemiyor olman somut gerçekleri değiştirmiyor.
                            İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevinmezsiniz hemşerim,yemin ediyorum sevinmezsiniz,
                            başka kulplar bulursunuz,
                            kulübün içinde bulunduğu durumu görmeyip,giden başkanın Trabzonspora verdiği yıkımı görmeyip 3 günlük başkan için yaygara koparanlar iyi giden hiç bir şeye sevinemez,sürekli eleştirecek,sürekli bel altı vuracak bişiler bulursunuz.
                            İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gardaşım inan yazarken de üzülüyorum aslında,
                            tam anlamıyla tanımıyorum acaba haksızlık mı ediyorum diye,
                            ama yazdıklarına bakıyorum inan ki yerel medya gibisin,
                            niyet eleştirmek olunca insan bin tane eleştirecek şey bulur,sen de öyle yapıyorsun,
                            ve en önemlisi eleştirdin diye öyle yazmadım ben,eleştirmek ayrı şey girdabın içinden çıkmaya çalışan bir kulübe ve başkanına sahip çıkmak ayrı şey,
                            şu uçurumun kenarından uzaklaşana kadar destek olalım,yapamazsa eleştirilerimize başlayalım,
                            ve tekrar en önemlisi diyorum ya bunu yolladık diyelim kim başkan olacak ta her şet süt liman olacak,
                            az sabır arkadaş,bir de TS nin gerçeklerini bi görün gayri,her platformda haksızlığa uğramış,ülkenin siyaseti,spor camiası ve kendi iç dinamikleri tarafından harçerlenmiş bir kulübüz,bizler samimiyetle destek olacağız,fedakarlık yapacağız,bağrımıza taş basacağız ki tüm karşımızda olan şerefszilere fırsat vermeyelim,hep bu lig de olalım,hep başa bela olmaya devam edelim.
                            Evet fikirleriniz degisti mi benimkiler hala ayni tipki bir kac ay oncesinde oldugu gibi sizlerinde ayniysa sizler iyi niyetli degilsiniz bence

Yorum

• valla ne yalan diyeyim her gelen beni kandırıyor bildiğin akıl fukarısıymışım sayelerinde bunu anladım .

Yorum

• İnşallah şu yenilgiden sonra fevri davranmazlar. Aklı selime en çok ihtiyaç duyduğumuz an. 7-1 bjkye yenilen takım bir sene sonra 95deki puanları toplayan takımdı. Planladıkları şeylerden vaz geçmesinler. Ben en başından beri Hami hataydı diyen birisi olarak bu hatayı başka bir hata ile telafi etme yanlışına girmelerini istemem. Daha yola yeni çıktık. Kurulacak takım, girilecek sezonlar var. Hele onlar bi gelsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X