İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle deplasmanda dirençli takımlar arkasına böyle hakemleri alırsa kırılan bizim seri olur.
o dalgayi kiracaksin, saha disina girersen artci depremler olabilir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 dede böyleydi
o dalgayi kiracaksin, saha disina girersen artci depremler olabilirBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yüzden eskisehir gibi kayıplar yaşadık ya zaten."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesike tesvik....
Neyse umarım yaşamayız yine böyle hak ihlallerini.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem desteği almasalar o bile yetmeyecekti belki de.
Neyse umarım yaşamayız yine böyle hak ihlallerini.
Biz simdilik böyle gidelim bakalim, ama bizim sene basi Konya maçi sonrasi açiklama yapmamiz gerekiyordu, hatâ lehine de olsa açiklama yapacaksin ki samimi gözükesin...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence hic bisey yapmasin, devam sahada kazanalim, isi sahada bitirelim
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
başkan konuşmasın hatta mümkünse uzun süre konuşmasın toparlanmamızda bununda etkisi vardır belki kaç aydır ortalıkta yok böyle iyi ama yöneticilerden biri veya kulübün bir dinamiği bir iki laf etmeli dün yusuf'un muazzam golü olmasaydı puan kaybetmiştik öyle tartışmalı pozisyonlar değil net penaltıları es geçti.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu OPET'e ödenecek 17milyon€ luk ceza nerden çıktı? Gerçek mi?Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum