Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon başında scout ekibi ve Ersun Hoca ile beraber oyuncu izlerken fotoğraflar atılıyordu, hatta tahtada sezon hedefi olarak "65 puan" yazıyordu. O görüntüler, o birliktelik, o takımdaşlık ne kadar da hoşumuza gitmişti.

Her ne kadar başarısız da olunsa başkanın bu açıklamaları gerçekten çok yanlış. Hiç yakışmadı ikisine de.
    İki insan sorun yaşayabilir bu normal. Ama umarım istifasız bir şekilde hallolur.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir soru!

Muharrem Usta, Ali Rıza bey değil de Nevzat beyden yana tavır almış olsaydı, Nevzat bey bu açıklamayı yapar mıydı?
      Başkanın kimseden yana tavır almasına gerek yok. Tam aksine yönetimdeki sorunları çözen kişi olmalı bence. Zamanında bu ikisini barıştırmamış mıydı zaten?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanın kimseden yana tavır almasına gerek yok. Tam aksine yönetimdeki sorunları çözen kişi olmalı bence. Zamanında bu ikisini barıştırmamış mıydı zaten?
        Taşıma suyla değirmen dönmüyor işte...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

Bir soru!

Muharrem Usta, Ali Rıza bey değil de Nevzat beyden yana tavır almış olsaydı, Nevzat bey bu açıklamayı yapar mıydı?
          başkanın konuşma tarzınına hiç benzemiyor sözleri çarpıtılmış olmalı
          sakin olun...

Yorum

• egolar egolar egolar , iş yapmayan defolsun gitsin yeter bu kadar burası kişilik yatıştırma yeri değil madem adamsın uygulamaları beğenmiyorsun cekilirsin yönetimden laf cambazlığı niye . sözde eğitimli insanlar.neyse hayırlısı olsun ama taraftar olarak bıktık her gördüğümüz yerde yüzlerine söylemeliyiz.

O ruh geri gelecek
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben halil sanliya güvenmiyorum...laflari carptismistir..muharem usta Boyle konusmaz
              Muharrem Usta tarzına benzemiyor bu konuşma tarzı
              sakin olun...

Yorum

Taşıma suyla değirmen dönmüyor işte...
                Sence çarpıtılmış olma ihtimali var mı?
                Bu arada Tuncay Bekiroğlu da Nevzat Aydın'ı savunan bir tweet attı.

Yorum

• Çok lüzumsuz bir ropörtaj bence, şampiyon olsan anlatırsın bunları belki de bu ne Allah aşkına, ne alaka şu an?
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sence çarpıtılmış olma ihtimali var mı?
                    Bu arada Tuncay Bekiroğlu da Nevzat Aydın'ı savunan bir tweet attı.
                    nerede? yanli; hesabi takip ediyor olabilirmisiniz
                    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nevzat aydın Twitter da yaptığı açıklamanin aslı nedir
                      Başkan nerede ne aciklamasi yapmış
                      Açıklama bu.

“Niyetlerinden asla şüphem yok ama tecrübesizdiler!” “ Göreve ilk geldiğimizde yükümüz çok ağırdı. Bunu bildiğim için arkadaşlar arasında görev paylaşımı yaptık. İlk günler ben de işin özellikle ekonomik tarafına baktım. Futbol işlerini devrettiğim arkadaşlar(teknik) aslında iyi niyetliydiler. Bundan hiç şüphem olmadı. Ama tecrübesiz olduklarından, başarılı olamadılar. Sahada tehlikeli noktaya doğru gittiğimizi görünce, mecburen işleyişte bazı değişiklikler yaptık.Sezon başında bile bir çok transferi başkan olarak ben yapmak zorunda kaldım.” “El atmak zorunda kaldım ve dördünü ben aldım!” “Castillo, Durica, Bero ve Onazi konusunda tüm transferleri ben bitirdim. O günkü transferden sorumlu olan arkadaşlar ise İbanez, Suk ve Ramil’i almışlardı. Sezon iyice yaklaşınca, baktım olacak gibi değil hemen transfere el atıp adını verdiğim oyuncuların transferlerini bitirdim. Bizzat bu 4 oyuncunun transferini kendim gerçekleştirdim. Özellikle Castillo konusunda yönetimdeki bazı arkadaşlar, büyük paralara risk almamamız gerektiği konusunda bana ‘almayalım başkanım’ diye direttiler. Çünkü UEFA’ya verdiğimiz mali tablo sözü vardı. Fakat her şeye rağmen, ‘ben bu riske gireceğim’ dedim ve bu oyuncunun transferini bizzat kendim bitirdim.”

trabzonhaber.com.trhttp://www.trabzonhaber.com.tr/trabz...ar-h76442.html

trabzonhaber

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nerede? yanli; hesabi takip ediyor olabilirmisiniz
                        TB‏ [MENTION=23357]Bekir[/MENTION]oglutuncay <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134);"> 18 dk.18 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(170, 184, 194); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; position: relative;">Daha fazla
                        </button>

@zagortenay76 adlı kullanıcıya yanıt olarak
                        Röportaji ben de üzülerek okudum. gerceklerden uzak bu açıklamaların hangi amacla yapıldığını anlayamadım. Gercekten yazik.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkanın konuşma tarzınına hiç benzemiyor sözleri çarpıtılmış olmalı
                          Önemli olan o açıklamanın gerçek olup olmaması değil ki? Nevzat Aydın'ın, duyduğu rahatsızlığı dile getirmek için bu ortamın oluştuğuna inanması.

Sen benim hakkımda basına böyle açıklama yapsan; ben sana telefon mu açarım, benzer yöntemle cevap mı veririm?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Nevzata da hak verin . adam transferler için emek versin . takım kötüyken kapı dışarı edilsin . takım iyi gidince başkan çıksın transferler benim sayemde oldu desin . adamın kanına dokanır .

Yorum

• * Evetçi arkadaşları piste davet ediyoruz
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Muharrem Usta yanlış konuşmuş, bu tür şeyleri ortalığa saçmak kulübe zarar veriyor.

Nevzat Aydın başarılı veya başarısızdır yalnız siteminde çok haklı.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X