İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Iho geldigi donemde futboldan sogumaya baslamistim.
Muharrem ustayla beraber eski heyacan yavas yavas olusuyor.
Muharrem usta en az bir donem daha baskanimiz olmalidir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bein sports ile yapılan yayın ihalesi şaibeli gibi.
İlerleyen zamanlarda 1 dolar'ın 5-6 TL'ye zıplayacağı söz konusu edilirken.
Dolar kurunun 3.36'ya sabitlenerek ödeme yapılması akıl alır değil.
Bu işten kulüplerin zararı 2 milyar doları falan bulabilir.
Halihazır şikeci Aziz Yıldırım da meselenin takipçisi olacağını, ihaleye fesat karıştırılmışsa yavru şikeci Göksel Gümüşdağ'a dava açacağını söylüyor.
Yayın ihalesi ile ilgili şartname hazırlamışlar. Buna imza atmayan bir FB varmış.
Sanırım bizim başkan siyasi iktidar ve katar ile olan yakınlığı yüzünden TS menfaatleri bertaraf edilmiş.
Biz de futbolcularla anlaşırken yayın kuru ile, 3.36 üstünden hesaplama yapılmalı.
Aksi halde kulüp ekonomik olarak batma riskine girebilir ? Bu mesele daha çok su kaldıracak gibi gözüküyor.
Muharrem Usta'nın siyaseti bir kenara bırakıp şeffaflık ve saydamlıktan yana olmalı.
Aziz Yıldırım gibi kulübün çıkarlarını savunmalı.
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe bence en önemlisi: Lütfen Türk lirası üzerinden sözleşme yapalım artık. Dolar euro yükselir zararı biz görürüz futbolda büyük paralar dönüyor.
ayrica sorun dolar ve euronun yükselisi degil
liranin düsüsü
dogru teshis konulmaliki dogru hamleler yapilsin
aylardir Türkiyede hikaye anlatildigindan bu düsüs durdurulamadi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe bence en önemlisi: Lütfen Türk lirası üzerinden sözleşme yapalım artık. Dolar euro yükselir zararı biz görürüz futbolda büyük paralar dönüyor.En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 02.02.2017, 01:30.
Yorum
-
Ayrıca; takım ardarda mağlubiyet aldığında camianın üzerinde karabulutlar dolaştığında, kulübe destek olmak yerine sinsice eleştiren " ben burdayım " minvalinde pusuda bekleyen zatlar( sanırım hepiniz anladınız) sizlerde unutulmayacaksınız.
Yorum
-
Şikeciye şikeci dedik diye federasyonun atanmış godoşları yüzümüze tükürüp tokadı yapıştırıyor, başkan da yüzünü silip bize dönüp (açıklama bize çünkü federasyona tık yok) son derece kibar bir şekilde güzel oyun kesinyiye uğratılamazlmkmknk... diyor. Midesi kaldırana afiyet olsun...
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsi Trabzonspor'dan itaatkar, kafası okşanan Yeni Trabzonspor'a... hepimize hayırlı olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum