Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkananın başarılı olduğuna inanan ve onu her türlü duruma karşı destekleyen arkadaşlar bile sadece İho ile kıyaslayıp ondan ne kadar iyi başkan olduğunu anlatıyorlar. Bu aslında durumun özeti İho gibi kötü bir yönetim gelmeseydi usta tartışmasız en kötü başkan ilan edilebilirdi. Tabi burada bazı enteresan noktalar var iho zamanında avrupa kupalarında gruptan çıkma hesapları yaparken usta zamanında Türkiye kupasında gruptan çıkabilmek için kızılcabölük diye bir takımı destekledik, tarihin en ağır yenilgilerini aldık, her ne kadar arkadaşlar aksini iddia etsede seneyede bu hoca ile ne olacağı meçhul.

Şimdi tek tutar dal ekonomik veriler deniyor toplamda 20 milyon euro bonservis ödemiş takım ve futbol olarak iho döneminden daha geride buna karşılık ekonomik başarı elde edildi deniyor. Yok kur farkı vs. bilemem ama borç cidden artış göstermiş ve bu artan borca karşılık takımın elde ettiği hiç birşey yok. Vizyon dediler koca takımın topçuları resmi hesaplardan başkanın universitesinin reklamını yapıyor para bile vermiş olsa bunun için bu etik bir durum değil. İpini kopartan camia için ağzına geleni sallıyor başkan sadece tv lerde parmak hareketleri yapıyor peşinede kendi universitesinin reklamını yapıyor. Ben anlamadım şimdi Trabzonsporu kurtaracak tek kişiler bunlar ise bize geçmiş olsun
    En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 11.06.2017, 13:10.

Yorum

• Futbolcuların maaşlarının düşürülmesi, ödenmemiş borçların, tonla icranın ödenmesi bence ekonomide başarıdır, ama belirttiğiniz yanlışları da yok değil
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "Rizeli kardeşlerimizin üzüntüsü karşısında gerçekten bizler de üzgünüz."

Böyle birşeyi umarım dememiştir...yok dediyse de çok yanlış ifadeler bunlar.
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkananın başarılı olduğuna inanan ve onu her türlü duruma karşı destekleyen arkadaşlar bile sadece İho ile kıyaslayıp ondan ne kadar iyi başkan olduğunu anlatıyorlar. Bu aslında durumun özeti İho gibi kötü bir yönetim gelmeseydi usta tartışmasız en kötü başkan ilan edilebilirdi. Tabi burada bazı enteresan noktalar var iho zamanında avrupa kupalarında gruptan çıkma hesapları yaparken usta zamanında Türkiye kupasında gruptan çıkabilmek için kızılcabölük diye bir takımı destekledik, tarihin en ağır yenilgilerini aldık, her ne kadar arkadaşlar aksini iddia etsede seneyede bu hoca ile ne olacağı meçhul.

Şimdi tek tutar dal ekonomik veriler deniyor toplamda 20 milyon euro bonservis ödemiş takım ve futbol olarak iho döneminden daha geride buna karşılık ekonomik başarı elde edildi deniyor. Yok kur farkı vs. bilemem ama borç cidden artış göstermiş ve bu artan borca karşılık takımın elde ettiği hiç birşey yok. Vizyon dediler koca takımın topçuları resmi hesaplardan başkanın universitesinin reklamını yapıyor para bile vermiş olsa bunun için bu etik bir durum değil. İpini kopartan camia için ağzına geleni sallıyor başkan sadece tv lerde parmak hareketleri yapıyor peşinede kendi universitesinin reklamını yapıyor. Ben anlamadım şimdi Trabzonsporu kurtaracak tek kişiler bunlar ise bize geçmiş olsun
          Başkan'ı çokça desteklemiş olsam da bu dediklerinde haklısın bence.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bize hep kaos bize hep isyan. demek biz buyuz sıradan olamıyoruz.

istifa hoşuma gitmedi arka planda bazı sorunların olduğu net ve kimse nedenlerini söylemiyor ortaya bırakıp gidiyor.

sen sabır ver Allah'ım
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Usta'nın üniversitesinin reklamını yapmasını ben de çok doğru bulmasam da bazılarının bilmeden söylediği Trabzonspor'lu oyunculardan nemalanıyor ifadesi doğru değil. Bahsi geçen videolarda BJK ve GS'li oyuncular hatta Eto da var...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tek yumruk olacağımız zamanda sürekli darbe yiyoruz. Yazık valla yazık. Bizden bir halt olmayacak herhalde. Boşuna umut kasıyoruz

Yorum

• Bir Trabzonspor klasigi.
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• kimse kusura bakmasın ama usta iho'dan iyi değil ikisi de o kadar kötü başkanlık yaptılar ki inanın hangisi daha kötü karar veremiyorum

Yorum

• Başkanlığı zor kazandı ama kolay kaybetmek istiyor gibi bir havası var. Taraftar takımdan mutlu değil, yöneticiler güven vermiyor ve resmen alttan alttan kaos sinyalleri gelmeye başladı. Bu kadar olumsuzluğun üstüne insan geleceğe umutla bakamıyor. İki yıldız transferiyle en azından taraftarı gaza getirip sonra yönetiminle ilgilensen, kaşınan yöneticiler varsa o arada bir güzel kaşıyıp kulüpten uzaklaştırsan ne olurdu ? Ne oyuncu aldığın var ne de oyuncu sattığın var, yaza hiç mi hazırlık yapmadınız ?

Kim istifa ediyorsa etsin, vaktini TS için harcayacak 2 tane adam al yanına gerisi önemli değil. Vaktimizden çalmayın ben gelecek sene yine elalemin ''Trabzon kaçıncı yeaaa, kupa var mı kupa ehehehe'' tarzı saçma salak sözlerini dinlemek istemiyorum. Bıktım artık, dosta düşmana rezil etmeyin bizi, birbirinizi yiyeceğinize transfer yapın.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben anlamıyorum. Futbolcular Coca Cola veya herhangi bir reklamda oynayınca sıkıntı yok ama başkanın şirketinin reklamında oynayınca herkes yanlış diyor. Neresi yanlış?

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Rıza Egemen istifa etti.
                          Başkan ikna etmiş, istifadan vazgeçmiş.

Bizim kadar dinamik camia yok ülkede.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben anlamıyorum. Futbolcular Coca Cola veya herhangi bir reklamda oynayınca sıkıntı yok ama başkanın şirketinin reklamında oynayınca herkes yanlış diyor. Neresi yanlış?
                            Reklam yapılan firma sponsorumuzsa, takım o firmadan gelir elde ediyorsa yanlış yok. Ama bildiğimiz bir sponsorluk yok. Hem klübün sayfası kullanılıyor hemde futbolcular reklamda oynatiliyor, karşılığı nedir bunların?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Reklam yapılan firma sponsorumuzsa, takım o firmadan gelir elde ediyorsa yanlış yok. Ama bildiğimiz bir sponsorluk yok. Hem klübün sayfası kullanılıyor hemde futbolcular reklamda oynatiliyor, karşılığı nedir bunların?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Bu futbolcuların sözleşmelerinde reklamlarda oynayamazlar diye bir madde mi var? Tamam bizim futbolcularımız ama bunlar da birer insan. Para karşılığında kulübün de izniyle reklamlarda oynayabilirler. Abartmayalım.
                              En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 11.06.2017, 20:40.

Yorum

• Sanki cocuk oyuncagi. Önemli bir neden den istifa etmemis. Ozaman hic etmesin, bu nasil bir mantik, nasil bir anlayis.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X