Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat Aydın'ı Halil Şanlı'ya Mehmet Ayan'a Özkan Doğan'a ve daha nice Trabzon düşmanına sattığın gün bittin sen.
    Ya düşündükçe sinir boğuyor beni Allah'ından bul...
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• anjiyo dan sonra kendine gelememiş

Yorum

• Hayal kirikliginin dibi. Pazartesi televizyona cikip da daha da batirma

Yorum

• Yönetimi,hocası Olcay kadar olamayan klüp.

Yorum

• Yalanın Batsın Yalancısın...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Ne olursa olsun Nevzat Aydın vazgeçilecek bir adam değildi Usta.

Yorum

• yönetim kurulunu komple degiştirmeli yeniden aday olacaksa.

Yorum

• Nevzat Aydın dediginiz internette ağzının ayari olmayan, ortalikta sortla dolasan ve tasarim harikasi(!) formalari bize iteleyen şahıs mı? Trabzonsporuma yakışmıyor.

Yorum

• Sayın başkan size iyi niyetinize emeğinize saygım sonsuz.
                    Vizyon dışarıya çevreye evrene bakmak demektir.kendi duvarlarının sınırlarının bahçenin dışına bakmak ve gördüğün şeyi iyisiyle kötüsüyle kabul edip bunu baş tacı yapıp kendini geliştirmek amacıyla önüne bakman için bir yordam edinmektir.
                    Ben kısaca bir vizyon değerlendirmesi yapmak istiyorum açıkça iyisiyle kötüsüyle;
                    Trabzonspor un hep içine bakıyoruz.Transferler,hoca,takım oyun ..vb..
                    kendi sınırlarımız dışına baktığımda ben;
                    başakşehir in bugün artık benim yerime şampiyonlar ligi ön elemesi maçına çıktığını son dakika topunun direkten dönüp uefa grubuna kaldığını görüyorum sürekli
                    konyanın da benim yerime uefa gruplarına kaldığını görüyorum artık.
                    gümüşhane benim yerime kupa grubundan çıkıyor.
                    başkaları benim yerime kupa finalleri oynuyor kupayı kaldırıyor.
                    antalya nın da benim rakibim olarak gösterilmesini görüyorum.

bunları geçtim salla bunları bjk benim yerime şampiyon olup şampiyonlar liginde oynuyor.Trabzonspor un vizyonu budur.Rakibim bjk hedefim şampiyonluklar finaller ve şampiyonlar ligi olmalıdır
                    eğer Trabzonspor dan bahsediyorsak vizyon bu olmalıdır.Trabzonspor ''iddialı'' olmalıdır.
                    Siz de artık yeni değilsiniz.Acemilik bitti.Artık takım silkelenmeli ve transfer oyun maliyet...vb değil profesyonelce liderlik vasfı kokan temel öz müdahalelerle güçlü yönlendirici iyileştirici tedavi edici yüceltici manevi bir yordam belirlemelidir.gerisi zaten gelir.transfer olur oyun düzelir ekonomi yükselir..vb.bunlar birbiriyle bağlantılı şeyler zaten çorap söküğü gibi..Önemli olan o ana dokunuşu yapmaktır.
                    En son TS FAN tarafından düzenlendi; 27.08.2017, 13:00.
                    ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Hadi bjk.yı da geçtik artık, bari şu başakşehire bir bak yaptıkları transferler ve takıma katkıları ile harcadıkları toplam paraya bak da gör biraz nasıl takım yönetilir, nasıl transfer yapılır? gökselden, fikodan ders al birkaç hafta. Kaç transfer dönemi oldu yaşadığın deneyimler hala USTA olmana yetmedi.

Demek televizyona çıkman da saha sonuçlarına bağlıydı heh. Peki bu takımın neyine güvenip p.tesiye randevu verdin de şimdi iptal ediyorsun programı?
                      En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.08.2017, 13:45.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Menajer bozuntusu sizden aldığı hava ile Trabzonspor yöneticisine laf sokmaya çalışıyor. Ve bunu sosyal medya üzerinden yapıyor.
                        Buna sessiz kaldığın sürece destek falan Yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Nevzat Aydın falan umurumda değil 2 sene olacak neredeyse seçileli geldiği günden beri ne yaptık 2 senede tarihimizin en farklı mağlubiyetleri, 3. lig takımlarının olduğu TR kupasında gruptan çıkamama, avrupa kupalarına katılamama, 4 transfer döneminde alınan oyuncuların katkısı harcanan paralar göz önüne alındığında başarısız olduğu çok net evet İHO enkaz bırakmış olabilir ama İHO varken en azından sahada bişeyler yapıyorduk avrupaya falan gidiyorduk.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bazen doğruyu yapmak istemek te yetmeyebiliyor.

Nokta atışı transfer yapmak istemek, mümkün olduğunca az paraya transferi kapamayı istemek doğru ama zamanında bu hamleleri yapmak ta en az bunlar kadar önemli.

İyi yönetici bunların hepsini gerçekleştirebilen demektir.

Bizde ise hala bir sistem yok. Üstelik başkan yeni de değil artık. Bunca zaman içinde bir sistem oturtulamadıysa sıkıntı var/devam ediyor demektir.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nevzat Aydın dediginiz internette ağzının ayari olmayan, ortalikta sortla dolasan ve tasarim harikasi(!) formalari bize iteleyen şahıs mı? Trabzonsporuma yakışmıyor.
                              Atladığınız bir nokta var. Bu adam Trabzonspor yöneticisi.
                              Yavşak bir menajer Twitter üzerinden benim yöneticime laf sokamaz.

Trabzonspor'a size göre yakışmıyor olabilir. Bana göre camiada her zaman aktif olmalı.

Özkan Doğan menajer. Bugün bize topçu getirir yarın başkasına. Ama Nevzat Aydın bizim. Ne kadar kötü olursa olsun Bizim abi bizim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tribun Dergi‏Onaylanmış hesap [MENTION=10397]Tribun[/MENTION]dergi <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134);"> 24 dk.24 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
                                </button>

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Ntvspor'da katılacağı %100 Futbol programının iptal edildiği açıklandı.

Dünkü rezillikten sonra şaşırmadım..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X