Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• muharrem usta Boyle konusmaz...su halil sanli yalanci sahtekar gazeteci degil mi..hep olumsuz Haber yapan?

nevzat aydin yanlis yapmistir..baskani arayip sormaliydi dogru mu diye..öyle Twitter den sallamak bize zarar verior..demek aralari zaten bozuk
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta tarzına benzemiyor bu konuşma tarzı
      biraz carpitmis olabilir, ama baskanin adina yalan yazamaz

ustada, aydinda bu konuyu yanlis platforma tasidi

tuncay bekirogluda nevzata aydinla hareket ediyor

yazik, bukadar egitimli insanlarin egolarina kaybetmemeleri gerekirdi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Muharrem Usta'nın ropörtajı İnşallah çarpıtılmıştır. İşler iyi giderken böyle açıklamalara gerek yok. Ben ben ben yüklü ifadeler. Olmadı. Yakışmadı. Muhatap aldığın adam da Halil Şanlı.
        Ne diyelim. Geçmiş olsun. Bu iş böyle devam etmez. Sarı öküzü vermeyecekti başkan. Çok yazık oldu.

Yorum

• Bu konuşma cidden başkanın tarzına hiç benzemiyor..Okurken şaşırmıştım dün.
          Ama Nevzat Aydının yaptığı da çok yanlış.Bizim külupte moda oldu sosyal medyadan laf sokmak.Gidin sorunlarınızı yüzyüze çözün arkadaş..Kaosa sürüklemeye,iyi gidişe çelme takmaya ne gerek var.
          Aynısını Ali Rıza Egemende yapmıştı..Nevzat Aydın da çok yanlış yaptı.Tuncay Bekiroglu da destek çıkmış.
          Anlaşılan Trabzon kanadı diğer yönetcilermize nazaran ağır bastı.
          Başkan kongre kararı alıp,yönetimi yenilemesi herkesin yararına olur yeni sezon öncesi..
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biraz carpitmis olabilir, ama baskanin adina yalan yazamaz

ustada, aydinda bu konuyu yanlis platforma tasidi

tuncay bekirogluda nevzata aydinla hareket ediyor

yazik, bukadar egitimli insanlarin egolarina kaybetmemeleri gerekirdi
            Hepimiz insanız. Nevzat Bey eğitimli de Muharrem Usta eğitimsiz mi?

Yanlışın yüzde 90'ı Muharrem Ustada. Eğer bu ropörtaj doğru ise. Ben ilk okuduğumda uydurma diye düşündüm. Hala da öyle bir açıklama bekliyorum.

Yorum

• Muharrem Usta tarzı bence de değil ama bu kadar açık isim verilen röportajı ne kadar çarpıtabilirsin? Üslup belki farklı olmuştur ama söylenenler bunlardır yani.

Yanlış, zamansız, yersiz bir röportaj olmuş, hatta biraz da işin içine egolar, yalanlar karışmış gibi duruyor. "Castillo,Durica,Bero,Onazi'yi ben aldım, Ramil,Ibanez,Suk'u onlar aldı" gibi bir ifadenin gerçeklikle uzaktan yakından alakası olamaz. Oh be ne güzel iş, iyi çıkan transferleri ben yaptım, kötüleri onlar aldı! Buna inanmak mümkün değil. Kaldı ki o zamanlar kendisi diyordu, transferleri Nevzat ve Ersun'la birlikte yapıyoruz diye. Şimdi bir anda söylem değiştirdi. Amaçları ne bilemiyorum. Belli ki yönetimde bir gruplaşma olmuş ve Muharrem Usta da artık bu gruplaşmayı engellemek yerine bir tarafta yer almayı seçiyor.

İyi yöneticidir kötü yöneticidir bilemem ama Nevzat Aydın'ın samimiyetinden şüphem yok. Hiç hoşuma gitmedi bu röportaj, yakışmadı yani. Başarı ve güç zehirlenmesini Muharrem Usta hemen yaşamaya başlamış. Bir de şampiyonluğa oynasak ne olacak kim bilir.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu konuşma cidden başkanın tarzına hiç benzemiyor..Okurken şaşırmıştım dün.
                Ama Nevzat Aydının yaptığı da çok yanlış.Bizim külupte moda oldu sosyal medyadan laf sokmak.Gidin sorunlarınızı yüzyüze çözün arkadaş..Kaosa sürüklemeye,iyi gidişe çelme takmaya ne gerek var.
                Aynısını Ali Rıza Egemende yapmıştı..Nevzat Aydın da çok yanlış yaptı.Tuncay Bekiroglu da destek çıkmış.
                Anlaşılan Trabzon kanadı diğer yönetcilermize nazaran ağır bastı.
                Başkan kongre kararı alıp,yönetimi yenilemesi herkesin yararına olur yeni sezon öncesi..
                Muharrem Usta medyaya açıklama yapıyor, Nevzat Aydın da medyaya açıklama yapıyor, ne fark var arada? Yüzüne söylese yüzüne cevap verir, ne yapacaktı adam?
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Hata önce Muharrem Usta'nın sonra da Nevzat Aydın'ın ama bunları bir köşeye bırakıyorum. Ben Ali Rıza Egemen ve Gökhan Saral'dan hiç memnun değilim her şeye burunlarını sokuyorlar. Geçenlerde Rize'yi yendiğimizde Nevzat Aydın kendisinin ve kendisi gibi düşünenlerin fikirlerini belirten bir tweet atıyor bu ikisi Nevzat Aydın'a laf sokmaya çalışıp Karadeniz takımlarını övüyor. Ya kardeşim size ne? Siz de kendi fikrinizi yazın işinize bakın. Nevzat Aydın sizinle aynı düşünmediği konularda size laf mı sokuyor? Adam kendisini ve kendisi gibi düşünenleri temsil ediyor size ne yani? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Siz de sizin gibi düşünenleri temsil edin. Nedir bu çekememezlik?
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• * Son bölüm harika yalnız bakanlarla büyük işler başaracağız diyor onlar varken senin sütten tertemiz hakkını fenere verdiler gerçi bu camia bunu hakediyor oda yemliyor hakkıdır
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

Bu işi başaracaksa bunlar başarır diye düşünüyordum malum röportaja kadar. Ama artık sanırım o defter de kapandı. Bu anlayış ile bir-iki defa şampiyon olur, istediğini alır, sonra çöküşe geçersin yine. Ben Bursaspor gibi tek atımlık şampiyonluk değil, sürekli bir mücadele görmek isterdim. Ama 10 maç kazanınca "Ben yaptım ben ben ben" diyen insanlarla bu iş mümkün değil.

Yorum

• Sayın Usta da gitmiş Trabzon'un en sinsi gazetecisine mülakat vermiş.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ayiran kim ki?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayiran kim ki?
                            Bu kadar eğitimli bir insanın böyle cevap vermesi yanlış sözüne binaen dedim.

Mesele eğitimle alakalı olsaydı Muharrem Usta bu röportajı vermezdi.

Çok üzüldüm Trabzonspor adına. "Tamam, işte bu" dediğimiz 2 gün yaşamıyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanlışın yüzde 90'ı Muharrem Ustada. Eğer bu ropörtaj doğru ise. Ben ilk okuduğumda uydurma diye düşündüm. Hala da öyle bir açıklama bekliyorum.
                              ben ikisinede diyorum zaten renktas nedir bu yaptıkları adama gibi yanyana gelin konuşun çözüm yok cozemiyorsanizda bir karar alın yolları ayırın . nedir bu yani ayrıca ustaya da yakışmadı ilk mesajimda belirtmeyi unuttum başarıyı tek basina üstlenmek hiç hoş değil neyse hayırlısı olsun bir önce ya akillansinlar yada kongre yapip tazelensinler

O ruh geri gelecek
                              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• bakanımız sayın Berat Albayrak ve sayın Süleyman Soylu bizim için çok büyük güç. Onların da büyük destekleri var. Onlar da ‘Trabzonspor’a ne yapabilirim’ derdinde! sözlerini gördükten sonra kesinlikle çarpıtılma falan yok direk muharrem ustanın lafları bunlar . hala nevzat aydına giydiriyorsunuz muharrem başkanın ne dediklerini okumadan . parti futbolu yapıyor takımı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X