iho'nun yaptigi ortadayken hala onu destekliyen cok hainler var. Iho birde Büyük baskan diyorlar neye göre büyük oluyor 1-2 köpek gibi havlamakla büyük olunuyorsa sokakda bos gezen köpekler hepsi büyük olmali la Iho bize sampiyonluk mu kazandir di da büyük oldu. Bu ihosporcular Trabzonspor basarisiz icin dua ediyor bunlarin feto dan varki yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 26.09.2016, 08:33.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKara cahil at hırsızı, köy köy dolaşıyor bu arada. Bizim köye de gitmiş geçenlerde.
Usta için 'fedöşçü' diye propaganda yapıyor. Utanmaz iğrenç herif! Bu herifin kongre salonuna sokulmaması gerekirken başkan olabiliyor. Kulübü soyup soğana çevirdiği halde hala başkanlık hayalleri kurabiliyor.
O kadar absürd bir memleket.
Yorum
-
Hay Allah kahretsin ya.
Bu cezada nedir simdi?
6 Milyon Euro ya adam aliyorsun, 600 bin Euro luk faydasi olmuyor yavsagin.
Kac sene gecmis simdi bir 8 milyon daha.
Yok böyle bir sey ya. Bu kulüp ayakta duruyorsa demekki büyük kulüp.
Sonraki gelecek yönetimleri düsünmeden hareket edilince malesef sonucu bu oluyor.
Muharrem Usta öyle sanssiz bir insanki............Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
25.09.2016 tarihli Trt Spor'da yayınlanan Stadyum programında konuşan Giray Bulak denen çapsıza birisi haddini bildirsin.Bu seviyesiz adam kendi çapında devletin kanalında güya Trabznspor'u savunuyormuş gibi yaparak kendini ön plana çıkarmak için olduk olmadık iddialarla Trabzonspor'un marka değerine zarar veriyor.İşte Trabzonspor'a asıl zarar verenler kendi kulübün içinde yer alamayınca resmen canavarlaşan zihniyetler.Aman dikkat edelim şu çapsızlara prim vermeyelim.Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
Muharrem Bey'i eleştirecek bi çok konu olabilir belki ama açık gerçek şu ki kendisini Allah göndermiş resmen.
Kulübün geleceği kararmak üzereymiş, bir adım kenarına gelmişiz uçurumum...
Geçmiş olsun yalnız ve güzel camiam..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKara cahil at hırsızı, köy köy dolaşıyor bu arada. Bizim köye de gitmiş geçenlerde.
Usta için 'fedöşçü' diye propaganda yapıyor. Utanmaz iğrenç herif! Bu herifin kongre salonuna sokulmaması gerekirken başkan olabiliyor. Kulübü soyup soğana çevirdiği halde hala başkanlık hayalleri kurabiliyor.
O kadar absürd bir memleket.
Aynı şeyi seçim gecesi Fatih Tezcan denilen tetikçiyi kullanarak yaptırdı. Ancak gün gelecek bu zevatı Trabzonspor taraftarı takımın yanından geçirmeyecek.
Bu iddiaları kanıtlamayan şerefsizdir.
Trabzonspor başkanının ne fetö ne de hiçbir terör örgütü ile yakından uzaktan alakası yoktur!
Takım olarak fetöye tek tepki koyan kulüp biziz.
Yorum
-
MAY ve İHO kulüpten ihraç edilmeli.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAY ve İHO kulüpten ihraç edilmeli.
Tesislerden ismi de silinmeli MAY'ın2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Klübü olağanüstü kötü yönetip İho'ya bile muhtaç edenleri de unutmalayalım....
Sadri Bey klübü şampiyon yaptı şampiyonlar ligine çıkarıp 100 milyon tlden fazla gelir kazandırdı.....Buna rağmen borcumu 30-40 milyon liralardan 180 milyon liralar seviyesine çıktı..Sportif başarı filanda yoktu üstelik.... 1 . dönemi ne kadar iyi ise 2. dönemi o kadar kötü oldu Sadri Bey'in...
2.bir hususta Muharrem Usta ile ilgili... Muharrem Bey klübe çok daha önce üye olup en azından aday olduğu seçimde oy kullanma hakkı olsaydı yinede kazanabilirdi..... Kendisine Başkan seçildiği kongreden öncede bunu söyledim.. Trabzon kamuoyunda tanınmıyorsunuz dedim... Öncelikle kendinizi insanlara tanıtın dedim..... Tabi benim söylediğimi kaale alır almaz bilmiyorum ama bunu yaptı...
Muharrem Usta ilk seçimde başkalarından dolayı değil kendinden dolayı kaybetti.... Çünkü tanınmıyordu ve bilinmiyordu.. Kendini anlatamadı.... Siyasi baskı ile başkanlığı kazanmaya çalıştı... Sonucu hepimiz biliyoruz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum