Muharrem baskanimla aramda sadece 5-6 metre vardi gidemedim yanina, resmi bir hava vardi, yanlarina gidip baskanim bi foto bide Karabuk u yensek? diyecektim olmadi. Derse girmem lazimdi, ciktim dersten ama gitmis Muharrem bey. Mustafa Aydin in samimi dostu, sık sık geliyor buraya ama hep kaciriyorum yaw.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Vizyon balonu patladi dedik kizdiniz patlamayi birak yerle bir etti Trabzonspor u iho dan kotusu gelir mi diye ihtimal vermezken ciddi ciddi yarisir hale geldi kendileri
Başkanım Mustafa, Zeki ile başladı hatalar zinciri. Finansal açıdan iyi işler yapılmıştır doğrudur eyvallah. Destekliyoruz da zaten. Ancak sportif açıdan çok kötü işler yapıldı. Burası şirket değil, kulüp. Sportif bir şeyler de bekliyoruz taraftarız en nihayetinde. Toplam 7.5m euro civarı transfer ücreti ödediğimiz 3 oyuncunun yedek başlıyor olmasını ne ile izah edeceğiz? Hani bu adamlar nokta transferlerdi? Castillo ve Onazi özellikle bu takımın ilk 11ine nasıl giremiyor? Elde daha iyileri vardı da biz mi göremiyoruz? Paramız yok transfer yapamayacağız dedik birkaç bonservisli oyuncu alınacak dedik alındı da ama para verdiğimiz adamlar oynatılmıyor. Eleştiriler haklı değil mi sayın başkan? Sorarlar adama madem paramız yoktu da oynatmayacağımız oyunculara bu paraları neden verdik diye? Sahi 15-20 dk top oynayan Luis ibanez'in maliyeti 2.5m euro bu sene bize niye aldık onu başkanım? Valla ne dediyseniz yapmaya çalışıyorum ilk günden beri, formadır kombinedir kendi çapımızda yapmaya çalışıyoruz bugünden sonra da yapıcam küsmek yok ancak biz de yüzümüz gülsün istiyoruz artık. Siz de taraftarın sesine biraz kulak verin artık. Sene başında vermediniz Mustafa ve Zeki'yi adeta taraftarla inatlaşırcasına ödüllendirdiniz. Finansal açıdan yaptığınız işler iyi ancak sportif olarak iyi futbol iyi sonuç istiyoruz. Bu halde 50. yılda 5.lik bile hayal.
Hain Sadri Seneri bu kulüpte görmek istemiyorum. Gitsin kankasi tüpcüye oy vermekle mesgul olsun
onu iyi hatırlattın. ben bi an üst üste malubiyetler sonrası yazdım yorumu. ozaman adam kalmadı bize. Ahmet Ağaoğlu kaldı bitek o da gelmiyor, getirmiyolar.
Yorum