34 maçta 36 puan toplamış. her şeyi yalan bunun yok kartal arazisi yok lucescu yok 50.yıl felan filan istifa et.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
yönetim istifa ersun istifa yönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifayönetim istifa ersun istifa
TEKKEBALL
Yorum
-
İyi de arkadaşlar Usta'nın siyasete yakınlığını blmiyor muydunuz? Yok bilmiyordum diyorsanız amenna da biliyordum da bu kadarını tahmin etmiyordum felan diyorsanız bir arkadaş vardı seçim öncesi, [MENTION=359]kurt61[/MENTION] , adamı burada linç ettiğiniz için bir özür borçlusunuz o zaman ona.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
başkan; şayet bu taraftarın tekrar gönlünü kazanmak istiyorsan sen ve yönetim kurulu arkadaşların cebinizden bulduğunu yazacak bir golcüyü alıp takıma hediye edeceksiniz. yav 1 senedir görevdesiniz sadece utanç yaşadık, bunun için mi bu kadar yaygara kopardınız.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de arkadaşlar Usta'nın siyasete yakınlığını blmiyor muydunuz? Yok bilmiyordum diyorsanız amenna da biliyordum da bu kadarını tahmin etmiyordum felan diyorsanız bir arkadaş vardı seçim öncesi, [MENTION=359]kurt61[/MENTION] , adamı burada linç ettiğiniz için bir özür borçlusunuz o zaman ona.
Ama Hekimoglu baskan olsaydi çok mu farkli olurdu iste orasi da soru isaretiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Baskan, insallah buralari okursun bos bir vaktinde.
Gecen yildan beri okadar cok rezillik yasadikki ve halen daha bugun bile yasamaya devam ederken, sahadaki basaririzliklar hic umrumda olmadi baskan.
Transferdeki basarisizliklar vs de umrunde degil.
Sabir dedin ve sabir ediyoruz etmeye devam edecegiz Sn. Baskan.
Herseye varim da,bu stad veya kompleksin hatta ve hatta stadyumun tuvaletinin adinin dahi bahsi gecen hakikatten sevdigim insanin adi olmamali.
Adam btasin t.d si aga.
Neyin kafasindasiniz Allah inizi severseniz.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen özür diliyorum... bugün yazdigi bir yoruma puan verdigimde de yazdim bir kaç sey..
Ama Hekimoglu baskan olsaydi çok mu farkli olurdu iste orasi da soru isaretiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum