Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• su firtina grubundaki ihosporcu e akrabasi ercan bak ne diyor bmn icin bunlar alayi serefsiz Trabzonspor ve usta basarisiz olmasi icin dua ediyor

Mustafa Sahin Bordomavi.net mi hain hadi ortan
    bordomavi.net Trabzonsporlular Birligi 1999
    bordomavi.net|Von Turkuaznet Grafik Tasarım Group
    Gefällt mir · Antworten · Vorschau entfernen · 14 Std.
    Mustafa Eren Tonoğlu
    Mustafa Eren Tonoğlu Futbol Gazetesi sayfasından bahsediyor
    Gefällt mir · Antworten · 14 Std.
    Mustafa Sahin
    Mustafa Sahin altinda da Bordomavi.net var ama umarim öyledir
    Kenan Danişmaz
    Kenan Danişmaz Yalan haber
    Gefällt mir · Antworten · 10 Std.
    Ercan Hacıosmanoğlu
    Ercan Hacıosmanoğlu Mustafa Sahin oda haindir sen onun kim olduğunu biliyormusun satılmışın en önde gidenidir aytekin akay dır oranın sorumlusu
    Gefällt mir · Antworten · 9 Std. · Bearbeitet
    Mustafa Sahin
    Mustafa Sahin hadi ordan BMN yillarca üyeyim orada takime sahip cikiliyor orada Trabzonspor baskanina ana avrat küfür ettirilmiyor iho zamaninda da ama burada Trabzonspor baskanina küfür serbest. Ile bir hain aranacaksa o senin gibi ihoculardir sisin derdiniz tek iho baska birsey degil

Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Klübü olağanüstü kötü yönetip İho'ya bile muhtaç edenleri de unutmalayalım....

Sadri Bey klübü şampiyon yaptı şampiyonlar ligine çıkarıp 100 milyon tlden fazla gelir kazandırdı.....Buna rağmen borcumu 30-40 milyon liralardan 180 milyon liralar seviyesine çıktı..Sportif başarı filanda yoktu üstelik.... 1 . dönemi ne kadar iyi ise 2. dönemi o kadar kötü oldu Sadri Bey'in...

2.bir hususta Muharrem Usta ile ilgili... Muharrem Bey klübe çok daha önce üye olup en azından aday olduğu seçimde oy kullanma hakkı olsaydı yinede kazanabilirdi..... Kendisine Başkan seçildiği kongreden öncede bunu söyledim.. Trabzon kamuoyunda tanınmıyorsunuz dedim... Öncelikle kendinizi insanlara tanıtın dedim..... Tabi benim söylediğimi kaale alır almaz bilmiyorum ama bunu yaptı...

Muharrem Usta ilk seçimde başkalarından dolayı değil kendinden dolayı kaybetti.... Çünkü tanınmıyordu ve bilinmiyordu.. Kendini anlatamadı.... Siyasi baskı ile başkanlığı kazanmaya çalıştı... Sonucu hepimiz biliyoruz....
      Tamam Abi.
      İHO'ya oy verdiğin için suçlu değilsin.
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        su firtina grubundaki ihosporcu e akrabasi ercan bak ne diyor bmn icin bunlar alayi serefsiz Trabzonspor ve usta basarisiz olmasi icin dua ediyor

Mustafa Sahin Bordomavi.net mi hain hadi ortan
        Mustafa Eren Tonoğlu
        Mustafa Eren Tonoğlu Futbol Gazetesi sayfasından bahsediyor
        Gefällt mir · Antworten · 14 Std.
        Mustafa Sahin
        Mustafa Sahin altinda da Bordomavi.net var ama umarim öyledir
        Kenan Danişmaz
        Kenan Danişmaz Yalan haber
        Gefällt mir · Antworten · 10 Std.
        Ercan Hacıosmanoğlu
        Ercan Hacıosmanoğlu Mustafa Sahin oda haindir sen onun kim olduğunu biliyormusun satılmışın en önde gidenidir aytekin akay dır oranın sorumlusu
        Gefällt mir · Antworten · 9 Std. · Bearbeitet
        Mustafa Sahin
        Mustafa Sahin hadi ordan BMN yillarca üyeyim orada takime sahip cikiliyor orada Trabzonspor baskanina ana avrat küfür ettirilmiyor iho zamaninda da ama burada Trabzonspor baskanina küfür serbest. Ile bir hain aranacaksa o senin gibi ihoculardir sisin derdiniz tek iho baska birsey degil

https://www.facebook.com/groups/firt...74850234581572
        Şu mevzu her neyse bir ekran görüntüsü alabilir misin abi?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu mevzu her neyse bir ekran görüntüsü alabilir misin abi?
          vallah yapa bilsem yapacaktim onun icin yapamadigimdan linki verdim adamlarin derdi tek Iho ercan haciosmanoglu serefsizin önde gidenlerinden
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vallah yapa bilsem yapacaktim onun icin yapamadigimdan linki verdim adamlarin derdi tek Iho ercan haciosmanoglu serefsizin önde gidenlerinden
            Cevap hakkının olmadığı yerde arkasından konuşmuş olmamak için susuyorum. Ama BMN'nin kim ve ne olduğunu bilmediği aşikar. İstediği zaman gelip karşımıza oturabilir. Sıkılmadan anlatırız. Tabi dinlemeye niyeti ve kapasitesi varsa.

Ayrıca, Aytekin Akay ADAMDIR! HERİFTİR!
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

Yalnız Dostlar birde şu var...

Kadro kuruldu filan deniliyor ama 290 günde becerip 1 sağ bek alamadı bu yönetim.....

Buda bir gerçek...

En azından çekirdek kadro kurmak için ve futbgolun basit gereklerini yerine getirebilmek için 290 günlük süre yeter de artar bana göre...

geçen yıl yarım sezon boyunca sabrettik zaman istediler kadro kuracaklar diye ama bence kadronun hala en az 3-4 tane eksiği var....

Kadro konusunda yönetim çok yavaş kaldı...

Gelenlerin uyumu diyoruz ama Alanyasporda bir ton trtansfer yaptı 3 tane salladı gitti bize...

Yeni kadro kurulması demek illa ligin en kıytırık takımlarına yenilmek mi demek Allah aşkına...

Antep kim ligin en kötü futbol oynayan 2-3 takımından biri...

Alanya kim ilçe takımı daha lige yeni çıkmışlar...

Osmanlı neyse oturmuş kadrosu ve bizden çok önce form tutmaları nedeniyle yenilmemiz mazur görülebilir ama diğer iki takıma yenilmeyeceksin arkadaş...

Yenilirsende eleştirilmeye hazır olacaksın...

Geçen yıl ki 7-0 ları 6-0 ları görmezden geldik içimiz acısada ama bu müsamaha sonsuza dek sürmez...

25 lig maçında 15 mağlubiyet alındı Usta döneminde.... Bu şu demek %60 mağlubiyet yüzdesiyle oynuyor bu takım....

Tabiki eleştirilecek....

Biz eleştireceğiz yönetimde gereğini yapacak.....

Ve de Yapmalı....
              De ayrı......

Ayrıca.......

Yönetim ilk transfer sezonundan sonra 5 maçta 3 mağlubiyet-2 galibiyet aldı.....................

Yine %60 ediyor yalnız, helal olsun.....

İstatistiki tespitler yerinde........

Ki ayrı....

Gösterdiğiniz müsamaha için çok teşekkürler.......
              Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                De ayrı......

Ayrıca.......

Yönetim ilk transfer sezonundan sonra 5 maçta 3 mağlubiyet-2 galibiyet aldı.....................

Yine %60 ediyor yalnız, helal olsun.....

İstatistiki tespitler yerinde........

Ki ayrı....

Gösterdiğiniz müsamaha için çok teşekkürler.......
                de ile ki yi 100 sene de yazsam yanlış yazıcağım....

onun için akışına artık bırakıyorum.....

yönetime destek vermekle birlikte gerekli dost uyarılarını ve eleştirilerini de zaman zaman değil her zaman yapacağım şahsen...

çünkü benim önceliğim usta , kalfa , çırak değil Trabzonspor.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Muharrem Usta diye değil

MUHARREM BEY diyeceksiniz
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

de ile ki yi 100 sene de yazsam yanlış yazıcağım....

onun için akışına artık bırakıyorum.....

yönetime destek vermekle birlikte gerekli dost uyarılarını ve eleştirilerini de zaman zaman değil her zaman yapacağım şahsen...

çünkü benim önceliğim usta , kalfa , çırak değil Trabzonspor.....
                    Şakayı kenara bırakırsak şöyle de bir durum var: Şu an herkes yönetime bela okuyor yerel medyada. Yöneticilerin psikolojileri çok kötü durumda, ben öyle hissediyorum. Takıma da aksetmiş olacak ki İho döneminde rezil olduğumuz maçtan sonra bile gevşek gevşek gezinen topçu cemaati, vasat hocanın katenaçyocu uyduruk Konya'sından alınan 3 puan sonrası tribüne çıktı, kendini paraladı, hatta ağladı bile. Şehrin hainliği en azından bir kenetlenme yaratmış takımda.

Olağanüstü halin yaşandığı anlarda, dostane bile olsa kimseyi eleştirmemek lazım. Bazen can sıksa da, bezdirse de "lan canın sağ olsun" diyebilmek lazım. Burayı eminim ki hiçbiri okumuyordur ama yönetimdekileri eleştirmekten kendi adıma imtina ediyorum. Çünkü hakikaten emek veriyorlar bu takıma. Yoksa ben de her maç karşıya 1 gol yazdıran Yumlu'dan, hiçbir zaman futbolu öğrenemeyecek olan Akbaş'tan, dandun Zeki'den, bataklık kuşu gibi dala çıka, düşe kalka top oynamaya çalışan M. Demir'den, kütüklerin efendisi Aytaç'tan zerre hazzetmiyorum; e ama ne yapalım yani bahar da hemen gelmiyor.

Evet transferde bazı mevkiler eksik kaldı, evet saha patates tarlası gibi, evet stadımızın dışı kırmızı, evet sponsorluklar yağmıyor henüz damlama şamasında, evet de evet.. Fakat değil devre arasına kadar gelecek sezon başına kadar canları sağ olsun. Ben 30 sene ağladıysam bu takım için adamların her biri 40 senedir acı çekiyordur. Bugün olmazsa yarın hallederler. Enerjimizi küfürden para kazanan gazeteci tayfaya ve kulübü batıran cahil herife yöneltmemiz lazım.
                    Naber?

Yorum

• ALLAH seni başımızdan eksiltmesin muharrem bey başkanım
                      ALLAH iho ve onun düşüncesindeki kalleş insanları trabzonsporumuzdan uzaklaştırsın
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Iho tam bir mafya.. biraz pislik biraz sahtekar biraz yiyici biraz koyun biraz kabadayi.. Allah in istemedigi her karakter Ihoda var.. Allah bize boyle bir dusman nasip etmesin bir daha. Bela okumayac, Allah seni bildigi gibi yapsin Iho!
                        Muharrem baskanin kiymetini bilelim, en azindan ona buna yalaka degil, ve en azindan ticaret, ve isletmecilik
                        nedir cok iyi biliyor.
                        u will need justice at the end..

Yorum

• FIFA'nın son cezasından sonra yorum yazamıyorum. Yazıp yazıp siliyorum başıma iş almayayım diye....İHO Allah seni bildiği gibi yapsın...
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Vicdansız İHO

İyi ki varsın Muharrem Bey başkanım
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FIFA'nın son cezasından sonra yorum yazamıyorum. Yazıp yazıp siliyorum başıma iş almayayım diye....İHO Allah seni bildiği gibi yapsın...
                              aynı durum bende de var. Transferde bu adamın zamanında yapmadığı ödemeleri kulüpler gösterip birçok oyuncunun alınmasına takoz koydular.

Adam harbiden Trabzonsporun geleceğinden yedi ,olmaz böyle şey!
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• scout ekibi doğru iş yaptı mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X