Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öyle kendi başına düşünmeyle olmuyor. kalmasının nedeni sportif, ersun hoca istedi.
    Ersunu günahım kadar sevmem ama o bile yumlu kalsın demez sportif olarak yumlunun trabzonda kalmasını sağlayacak hiç bir veri hiç bir oyuncu özelliği hiç bir şey yok yönetim burda da bizi kandıracağını mı sandı ne yapptı artık bilmiyorum sözleşmesini açıklamak için yabancı transferleri bekledi taraftardan çekinmiyorsa ne diye bekledi çekiniyorsa ne diye yaptı

Yorum

• Spor Toto Süper Lig ‏@TFFSuperLig <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> Vor 10 Sekunden</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 12px; font-family: inherit; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Übersetzung anzeigen</button>
      Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bugün saat 20:00 - 20:30 arasında A Spor'da canlı yayında olacak.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Başkan açıklama yapıyor kimse bu seneden birşey beklemesin diyor net şekilde yani şampiyonluk

Yorum

• Fenerbahçe ile feto arasında bir durum var birde bizim fenerle aramızda şike durumu var.. Fenerin feto ile bir durumu var sa eğer haksızlığa uğramışsa arkasında dururum fenerin.. Ama fener ile şike konusu nu kimse kenara atmasın o ayrı mesele sonuna kadar hakkımızı arayacaz

Yorum

• iho olsa gaza gelmiş birlik çağrısı yapmıştı. biz de bu adama karşı klübü siyasetten koruduk diye ortalarda gezindik.

Yorum

• Facebook listemde 1000 küsür kişi var......

% 90 ı Trabzonsporlu....

Ve bunların sadece 400 küsürü Trabzonsporyu beğenmiş....

Yani yarısından azı...

Defalrca mesaj attım umurlarında değil insanların...

Oysa Trabzonsporun Facebooktaki taraftar sayısı 937.000 yerine 2.000.000 olsa marka gücümüz 2 kat daha fazla artar...

1 beğen tuşuna basacaksın yahu.... Çok mu zor Allah aşkına....

Takımımızı sosyal medyada destekleyelim arkadaşlarımızıda desteklemeleri yönünde teşvik edelim.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Vizyon Reyiz asporda.
                Bu olumsuzluk yayanlara artık taraftar bi cevap versin diyor. Hemen hazırlansın liste. Şu adamları twitterda bi spamlayalım.

Yorum

• Başkanın forma alana pasolig vereceğiz dediği kampanyayı yapmayı başarırlarsa süper olur.

Afyonda yaşadığım için maçlara gidemiyorum bu nedenle pasolig de almadım. Bu bahaneyle almış olurum.

Yorum

• Patron çıldırdı.

Karadeniz bölgesinden otobüslü kombine

Yorum

• Takimdan ümidini kestiginde bu ADAMI dinleyin...
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Şike sürecine ne güzel açıklık getirdi büyük Başkan.
                        FETÖ olayı ayrı, şike ayrı dedi
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Yine çok güzel konuştu, sabaha kadar devam etse sıkılmadan dinlerdim herhalde.

Yorum

• Başkan açık açık tehdit etti.
                            You Will Never Walk Alone
                            Liverpool F.C

Yorum

• Vizyonlu adamın hali başka oluyor. Umutla ve gururla seyrettim başkanımızı. Artık top gerçekten biz taraftarlarda.

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Yorum

• Başkan konuşurken bulutların üstüne çıkıyorum. Hiç bitmesin lütfen!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X