Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kara delik klubun gelecegini yutuyor ogutuyorsa birak git beceremiyorum de ..sende suc yok ama, suc seni son sans diye bizim onumuze sisirip koyan kamuoyunda ve seni secen biz ahmaklarda..karnimiz tok bu laflara 3 ay oncesinde 50.yilda sampiyonluga oynayacak takimin iskeletini kurduk 50.yilda sampiyonluk diyordun o zaman o delik pembeydi de bugun mu kara oldu ya kendini cok zeki saniyorsun ya bizi cok aptal..bizim sucumuz herkesi kendimiz gibi gormemiz verilen sozlere vaadlere inanmamiz ..adam olanin agzindan laf bir kere cikar baskan oyle siyasiler gibi atip tutarsan boyle kendinde madara olursun klubude madara edersin..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu klübün düzlüğe çıkmak için son şansı bu stadyumdu.ama bu yönetim öyle bir takım kurdu ki stadyumu bile açamıyoruz.locaları da kombineleri de eline yüzüne bulaştırdı.ve ağam dün akşam itibarı ile sene başında bir süre düzelmeyecek dediği ekonomik sorunları çook uzun süre düzelmeyecek açıklamasıyla güncelledi.ve ağam yine dün akşam yaptığı açıklama ile klübün geleceğini tehdit ettiğini belirttiği kara delik için klübün geleceğini acımasızca yutuyor ve öğütüyor diyerek güncelledi.

Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem
      2-Malesef ekonomik sorunlar daha çook uzun süre yoluna girecek gibi durmuyor.
      Kara delik;
      kulübün geleceğini acımasızca yutuyor ve öğütüyor.

not:sen 12 haftada 12 puan almış futbolculara bu açıklamalarla yaklaşırsan bir 12 haftayı daha gevşek geçirirler.taraftarda bıraktığın yıkımdan söz bile etmiyorum.muharrem usta iyi bir işadamı olabilir ancak kesinlikle berbat bir klüp başkanı ve psikolog
      Ben maddi sorunların anlatılmasını ve taraftarın bu bilinçle davranmasını önemsiyorum,her sezon yaptığım katkıların daha fazlasını yapmak için sorumlu hissediyorum,bunda kötü bir şey yok,Muharrem Usta da üzerine düşeni yapmış,hacizler ve FIFA başvuruları olmuyor,futbolcular düzenli olarak parasını aldıkları için de kendilerini mahcup hissediyorlar,bu kendi açıklamaları.
      Sorunu bizle paylaşmasındaki amaç sürecin ne getirip,götüreceğini insanlara aktarmak.
      Stadın açılması ise Loca satışlarından istediklerini alıyorlar,yakından takip edenler bilir,Muharrem Usta'yı zora düşüren güvenip,tam destek verdikleri başta Ersun Yanal olmak üzere sahada iş yapması gerekenlerin bu gerçeği kavrayamamış olmaları.
      Bu başarısızlığa rağmen,doğru bildiği yönetim tarzından ve profesyonellere destek vermesinden rahatsız olsam da,işin psiliğini başkan çektiğine göre kararı da o verecek.
      Utanması gerekenler belli,yaptıkları ortada.
      • Memento mori

Yorum

• Kaybolan itibarimizi yeniden kazandirmak yerine olayi ekonomiye baglayip bu durumun yani diplerde surunmemizin uzun sure boyle devam etcegini ima etmesi bu takima camiaya ihanettir..insanlarin beklentileri dusuk tutmak aldigimiz sonuclardan da anlasilacagi uzere siradanlasmak ve orda cakili kalmaktir..usta bu klup trabzonspor aklini basina devsir su koyu verdiysen birak git bu camia elbet senin gibi iho gibi basarisizlarin ardindan kullerinden yeniden dogcak enerji ve gucte atay aktuglarida cikarir samil ekincileride digerlerinide..bu kadar aciz bir camia degil bu klup..siyasilere guvenerek yola cikarsan boyle yari yolda yaya kalirsin ki ihonunda ustanin yaptigi en buyuk hatalar bunlar oldu..oyle bir baskan gelmeli ki siyasilerin elinde oyuncak olan klubu bunlardan temizlemeli birakin siyasileri siyasetin s sini klupten iceri sokmamali..trabzonun futbol anlaminda ki dinamik ve devrimci ruhu yeniden ortaya cikmali siyasilerin uyutup uyusturdugu sehirde camiada klupte ancak boyle ayaga kalkabilir yeniden..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 17:32.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ekonomiden dem vuracaksa Yumlu ve Zekiyle sözleşme yapmayacaktın. Suk ve MLS liginden gelip buradaki tempoda boğulup sakatlanan Castillo gibilere paraları verene kadar BJK hangi adamları kaça almış baksınlar. 2-3 sayfa önde vardı o 11 başka söze gerek yok bıktık artık.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kulüp burası hastane değil takım iyiyse ekonominde iyidir

Öyle saçma salak adamlara para verirsen daha çok batarsın

Kara delik hangi kulübü yutmuş da bizi yutacakmış

O imrenerek baktıgın bjknin kaç lira borcu var bi söyle bakalım

Valla bu hafta da kaybedersek yönetim mönetim kalmaz

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oze donus mu ))
              Hadi Trabzonspor'u ve camiasini bilmeyenler Trabzon oze donmelidir kliseleri yapar ve biz de yav he he der geceriz de , icimizden birilerinin gercekten boyle bir oze donus olacagini sanmasi ve bunun hayalini kurmasi biraz komik oluyor bence. Oze donus demek dinazorlarin akan cesmelerin basina coreklenmesi demek.. Oze donus demek torpil adam kayirma demek...klonlanmis zekiler,yumlular demek...
              O formayi giymenin kriteri yetenekle haketmek olmali.
              Olay budur

Yorum

• Yalanı peynir ekmekle birlikte yiyorsun Muharrem. Büyük camiaların başkanları söylediğini verdiği tarihte gerçekleştirir. Başlarda sana çok güveniyordum kredini tükettin, imajın gözümde dibe vurdu.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekonomiden dem vuracaksa Yumlu ve Zekiyle sözleşme yapmayacaktın. Suk ve MLS liginden gelip buradaki tempoda boğulup sakatlanan Castillo gibilere paraları verene kadar BJK hangi adamları kaça almış baksınlar. 2-3 sayfa önde vardı o 11 başka söze gerek yok bıktık artık.
                  Biktik artik diyosun profil resmine bizde paralari cuklayipta giden Cardozo'nun resmini koyuyosun. Ki Trabzonspor tarihinin en hatali ve maliyetli transferlerden biridir.
                  Senin asil yasinin daha ufak oldugunu biliyorum. Bu takim daha kotu yonetimleri de gordu. Merak etme. Usta iyi bir insandir. Keske [MENTION=21714]arifberkay[/MENTION] abi burada olsada nasil iyi niyetli ve bu sorunlardan kurtarabilecek bi baskana sahip oldugumuzu dile getirse. Evet hatalari var ama ders cikaracak zamani da var.

Yorum

• ustanın en büyük hatası ekonomiyi ön plana alıp sportif anlamda takımı 2. palna atmak oldu size ben newcastle unıted örneğini vermek istiyorum ingiltere nin en zengin takımlarından biri maddi olarak ama şuan chanpionschip te oynuyor emek oluyorki herşey maddiyat değil taraftar klübün mali yapısından çok saha sonuçlarına bakar usta nın en büyük hatası budur ayrıca bu maddi olanaksızlılarda harcanan 14 milyon euro gibi büyük bir mebla var yapılan bu yönetimsel hatalar takımı bu hale getirdi ama gerçek olan şu varki 14 milyon euraya kurulabilecek en kötü kadro kuruldu ne olduğu belli olmayan castillo ya 4.5 onaziye 3,5 bero ya 2.5 ibaneze 1,5 hun jun suka 1 milyon eura paralar verildi buna ramil de eklenebilir yani transferlerin hepsi karavana.

Yorum

• bjk 1.5 milyar tl ile şampiyon oluyor bizimkisini 500 milyon borçla kara delik yutuyor.Be şaşkın sen koca Trabzonspora zekiyi,yumluyu,akbası ilk 11 oyuncu olarak layık görürsen.Nerde ıskarta bir herif bulup takıma sokarsan.Seni bermuda şeytan üçgenide yutar.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Castillo iyi oyuncu kimse laf edemez adam sakatlandı pozisyona giremiyor takim onazi de fena degil bero da iyi durica iyi geriye kalanlar rezalet

Yorum

• 5 senede 1 bir gökdeniz veya tekke ayarında bir tane topçu çıksın altyapıda kafidir fazlada uçmamak lazım eskisi gibi komple altyapıdan adam çıkarma işi bitti barcelona porto falan komple dünyayı alt yapı yapmış senin 20 den sonra aradığın adamı 13 14 yaşında keşfedip bünyesine katıyor bu 40 sene öncekinin hayalini kurmaktan vazgeçmek lazım artık

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bjk 1.5 milyar tl ile şampiyon oluyor bizimkisini 500 milyon borçla kara delik yutuyor.Be şaşkın sen koca Trabzonspora zekiyi,yumluyu,akbası ilk 11 oyuncu olarak layık görürsen.Nerde ıskarta bir herif bulup takıma sokarsan.Seni bermuda şeytan üçgenide yutar.
                            Boş muhabbet.bu kadar zayıf kadro kurulması ekonomiden çok futboldan anlamamak ile alakalı.Takim küme düşerse böyle rahat rahat ekonomimi konusacaklar çok merak ediyorum
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bakın sürekli başkan hoca değişimiyle hiçbir yere varamayız. Adam bir plan yapmış o plana uygun olarak ilerlemeye çalışıyor.

Yanlışlar yapılmadı mı yapıldı. yumlu başlı başına hata zaten. Transferlerden beklenen verim alınamadı.

Geçen sene İHO da bir planlama yaptı. Takım kurdu yüksek meblalar ödedik. Hakemler biçmeseydi o takım olurdu işte maç kazanılacak gelen gelirler takımın ödemeleri yapılacaktı. Gel gör ki cüneyt denilen adam ve yandaşları resmen biçtiler bizi. Bizim o tarzda bir kadro kurmamız için en az 10 senemiz var.

İHO yu savunmuyorum yanlışları çoktu ve itibarımızı yerle bir etti ama şunu unutmayın o takım 2011 den sonra ki en iyi kadromuzdu.

İHO nun planı hakem çetesi tarafından çökertildi saha da kaybedince ekonomik olarak da çöküş kaçınılmaz oldu.

Şimdi Muharrem Başkan la yeni bir yol çıkıldı. Bir sefer olsun susalım ve sadece destekleyelim. Hepimizin içi yanıyor biliyorum ama tek çıkış yolu destek olmak. Ne hoca ne de başkanın gitmesini istemiyorum. Başkanın dediğim dedik bir adam olmadığını fikirlere açık olduğunu düşünüyorum. Sabırla gerçekten sabırla bu iş çözülecektir.

Son bir şey herşey transfer değildir. Jurgen Klopp un bir röportajını buraya atıyorum bir zahmet okuyuverin;

Alman teknik adam, takımının salı günü Burton Albion ile oynayacağı Lig Kupası maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Klopp bir kez daha maçtan çok takıma yeni isimlerin katılıp katılmayacağına dair sorularla muhataptı. Bundan çok sıkıldığını dile getiren Liverpool'un teknik patronu, basın mensuplarına sitem etti: "Transferin kapanmasını iple çekiyorum çünkü hepiniz bu konuda saplantılısınız."
                              Antrenmanda gelişmeye inanmıyorsunuz
                              Saha içinde yapılan hataların ya da takımdaki eksikliklerin çalışarak giderilebileceğini söyleyen Klopp, "Antrenmandaki gelişmeye bir saniye bile inanmıyorsunuz. Arsenal maçında mükemmel değildik. Size göre dört gol attıysak, hücumda iyiyiz demektir ancak üç gol yedik ve savunmada problemlerimiz var. Sonra Burnley ile karşılaşıyoruz, %81'le topa sahip olup bir gol bile atamıyoruz. O zaman yeni bir santrafor almamız mı gerekiyor? Bu tip şeyleri skordan bağımsız düşünmeniz gerekir. Transfer 31 ağustosa kadar devam ediyor ve o zamana kadar her şey olabilir. Çok dikkatli ve profesyonelce çalışıyoruz. Öncelik verdiğimiz bir pozisyon yok. Bu konuyla alakalı başka söylenebilecek bir şey de yok." şeklinde konuştu.
                              .
                              Ne planı yahu bu kadar ucuz numaraları yemeyin.gecen sene küme düşmekten zor kurtuldu,enkaz edebiyatı yapıldı,bu sene ciddi ciddi potadayiz hala ekonomi konuşuyoruz.Bu arada şampiyonluk söylemi yönetimden çıktı.taraftar şampiyonluk değil sadece sahada mücadele eden takım görmek istiyordu.O da olmadı.Simdi söylem değişti.Bakti 50.yilda şampiyonluk imkansız,kivirmaya başladı ekonomi kötü diye.Ortada plan falan yok,o seçimi kazanmak için uydurulmustu
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Begoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biktik artik diyosun profil resmine bizde paralari cuklayipta giden Cardozo'nun resmini koyuyosun. Ki Trabzonspor tarihinin en hatali ve maliyetli transferlerden biridir.
                                Senin asil yasinin daha ufak oldugunu biliyorum. Bu takim daha kotu yonetimleri de gordu. Merak etme. Usta iyi bir insandir. Keske [MENTION=21714]arifberkay[/MENTION] abi burada olsada nasil iyi niyetli ve bu sorunlardan kurtarabilecek bi baskana sahip oldugumuzu dile getirse. Evet hatalari var ama ders cikaracak zamani da var.
                                Sen hayatında kaç tane Cardozo gibi golcü gördün bu takımda.
                                Hatalı transfermiş.
                                50 lig maçında 26 gol attı takıma ve camiaya getirdiği hava cabası.
                                Suk gibi kalenin yerini bile bilmeyen adama 2 milyon bayıldı vizyonist Usta.
                                Takım ligde kalırsa vizyonist Usta ders alacak baksana 2-3 transfer dönemi daha istiyor 50.yılıda yalan etti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X