Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlıkla alakalı değil gibi kusura bakmayın,

Günlük hayatta TS adına az biraz umut yeşerecek oluyor zihnimde foruma girdim mi acayip bi karamsarlık çöküyor üstüme,hiç bir şeyin artık düzelmeyeceği hissi uyanıyor,bunu derken eleştiri anlamında değil yanlış anlamayın,bir nevi gerçeklerle yüzleşmek gibi bişi,
    yani demem o ki uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli aslında ama yapamıyoruz,
    hangi başlık olursa olsun işin içine girip her şeyi gördükçe bi umutsuzluk gark oluyor bünyeye,
    hele hele son zamanlarda BMN ye cenaze evine girer gibi giriyorum valla,
    Başkanın girişteki mesajını okuyup az biraz yüzüm gülecek gibi oldu,
    forum a tıklar tıklamaz hiç bir heyecan kalmadı

Hayırlısı diyelim bakalım.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• [MENTION=11958]Ertan 51[/MENTION] abi sen gönlünü ferah tut güzel günler de yakındır inşallah, Allah'ın izniyle.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avrupa ligine katılmak için yani ligi 4-5.bitirebilmek için çok ekstra işler olması lazım.
        Mesela Başakşehir,Osmanlı gibi bizden çok daha güçlü takımların seri mağlubiyetler alması bizimde seri galibiyetler almamız lazım buda imkânsız.
        Gerçekci hedef ligi ilk onda bitirmek olmalı.yapılan fahiş transfer hatalarını tekrar etmemek için çalışmalara şimdiden başlanmalı.
        belkide 2. yarı transferlerle kupaya asılacaklar o puanlara çıkmak gerçekten çok zor rezil bir ilk yarıdan sonra onu hesaba katmadık muhtemelen hedef kupa

Yorum

• [MENTION=47842]SixtyOne_61[/MENTION] inşallah gardaşım inşallah.
          Hep bir umut var zaten,
          ''ya umutlar biterse'' diyor ya henüz bitmedi,
          ama son zamanlarda foruma girince öyle hisseder oldum,
          sesli düşündüm
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            belkide 2. yarı transferlerle kupaya asılacaklar o puanlara çıkmak gerçekten çok zor rezil bir ilk yarıdan sonra onu hesaba katmadık muhtemelen hedef kupa
            Iyide kardeşim Türkiye Kupasıda artık boş beleş takımlara gitmiyor, belki çok karamsarım ama bu benim öngörümdür Çorum bld takımını bile eleyeceğimize inanmıyorum.

Yorum

Iyide kardeşim Türkiye Kupasıda artık boş beleş takımlara gitmiyor, belki çok karamsarım ama bu benim öngörümdür Çorum bld takımını bile eleyeceğimize inanmıyorum.
              işte bakalım devre arası ne kadar para harcayacaklar ersun bey başarılı olsun diye

Yorum

işte bakalım devre arası ne kadar para harcayacaklar ersun bey başarılı olsun diye
                Bu kadroya devre arasında takviyede yapsak yazık olur paralara.

Yorum

Devre arasi ne aldilar, aldilar zaten.. seneye uefa anlasmasi geregi en fazla 1 yada 2 isim alabiliyoruz bonservisiyle laflari dolaniyor etrafda..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devre arasi ne aldilar, aldilar zaten.. seneye uefa anlasmasi geregi en fazla 1 yada 2 isim alabiliyoruz bonservisiyle laflari dolaniyor etrafda..
                    2 devre arası alalım (Sağ bek-Sağ forvet)
                    2 de sezon sonu alalım (orta saha-orta saha )
                    yeter zaten.
                    Yeter ki aldıklarımız en azından Durica kadar gönül kazansın.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yeter zaten.
                      abi stoper de lazım

Yorum

devre arasıda meşhur devre arası transfer yapmak zor lafını duymayız inş. Eğer illaki ersunla devam diyorsalar para harcamalılar ersun bu kadroyla küme düşer

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanımız bence Nevzat Aydın'a gereksiz yere çok güvendi ve sanıyorum bir çok alanı onun sorumluluğuna verdi. Nevzat Aydın'ın iş hayatındaki yemeksepeti başarısının Trabzonspor'a da yansıyacağını düşündü. Aslında Nevzat Aydın, başarılı Sadri Şener döneminde bile beklentileri karşılayamamışken Hacıosmanoğlu'nun ertesinde başarılı işlere imza atması bugün itibariyle zorlaştı.

Bu anlamda bir fiyasko söz konusu...
                          Şu an ki Trabzonsporun durumu anca bu kadar net bir şekilde anlatılabilirdi.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yeter zaten.
                            Stoperde lazim.duricanin yanina..bu sene gecti de seneye ugur yumlu olmaz duricanin yanina onun kadar kaliteli bir isim olmali.. yildiz olmasina gerek yok glo ayarinda birini bulup getirmek lazim..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İnan kardeşim şu aşamada bunlara güvenmekten başka çaremiz yok.Kaybolan bunca senelerin hatırına 1 sene daha şimdiki yönetime sabredelim bakalım.
                              Ben hiç sabretmek taraftarı değilim.
                              Biz yıllar evvel burada, Umut Bulut'u, Mehmet Yılmaz'ı yetersiz forvet diye eleştirirken, düştüğümüz duruma bak!
                              O yıllardaki Umut Bulut, Mehmet Yılmaz ayarında forvetlerimizi mumla arar hale geldiysek, orta sahada Ayman Abdelaziz'i bile arar hale geldiysek, o beğenmediğimiz solbek Cale'yi bile arar hale geldiysek, Ersan Martin'i, Drago Gabriç'i arıyorsak, hem İHO yönetimi hem de Usta yönetimi ağır bir şekilde çuvallamış demektir!

Ben hayata realistik bakıyorum. Sadece, Din,Vatan ve Trabzonspor olunca gönlüme sözüm geçmez! Bunlardan başka da kimseyi tanımam!
                              Benim hayat görüşümde başarısız olan çeker gider kardeşim.
                              2009'daki kadro'yu Ersun Yanal kurdu diye buralarda millet birşeyler yazıyor. Bir kere o kadroyu Sadri Şener kurdu! O kadro Ersun'un kadrosu olsa idi, 2010'da istifa etmez ve yerine Şenol Güneş getirilmezdi.
                              Ben Ersun Yanal'ın bu saatten sonra başarılı olacağını sanmıyorum. Ayrıca, bu kadronun sabır gösterilecek bir yanının olduğunu da sanmıyorum! Bu kadro geçen seneden beridir gelen beş, gidenden yedi yiyen kadro değil mi?
                              SUK'u aldınız diye kadro mu değişti?

Gençleri tutup, tecrübe kazandıracağınız yerde hepsini yolladınız!
                              Siz kim, vizyon kim?

Dahasını da yazacağım. Ama bekliyorum! Bjk maçı sonrasında şayet durumlar kötü olursa burda ayrı bir başlık açacağım!
                              En son mete61bordomavi tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 20:34.
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

Stoperde lazim.duricanin yanina..bu sene gecti de seneye ugur yumlu olmaz duricanin yanina onun kadar kaliteli bir isim olmali.. yildiz olmasina gerek yok glo ayarinda birini bulup getirmek lazim..
                                Aynen ha! Vallahi, Glowacki bize gelmeden evvel Glowacki'yi kaç kişi tanıyordu? Şu adamın ayarında bir topçu transfer edemedik!
                                Ya gittik 30+ topçulara klübü ipotek ettirerek transfer ettik. Ya da ekseriyetle küme düşmüş takımın topçusunu satın aldık!
                                Ne vizyon ama!
                                Trabzonspor'a futbolcu olacak topçu lazım bize. Trabzonspor futbolcu transfer ederek bir yere gelemez! Önce kendi Hami'ni, Ünal'ını,Soner'ini çıkarabileceksin.

Altyapıdan oyuncu çıkarabileceksin ki, ben sana yönetim diyeyim. Bu adamlar işi biliyor diyeyim. Ama torpil de olmayacak. Ahlakıyla, yeteneğiyle, Bordo-Mavi sevdasıyla oynayacak bizim topçumuz!
                                Yenildiğinin ertesi günü, İstanbul'a gidip barda stres atmayacak, teknik adamın tatile çıkmayacak!
                                Trabzonspor devlet dairesi midir ki, mesai bitince gidebilesin?

Ezcümle, Trabzonspor ya kendisini var edip,büyüten o amatör ruha geri dönecek! Ya da futbolunun zirvesinde, Avrupa'da isim yapmış topçulara çuvalla para ödeyerek -+30'ları kastetmiyorum- transfer edecek! Bu sonuncusunu yapamayız,İHO yapmaya kalkıştı biraz düştüğümüz durum ortada!

Fatih Tekke'yi nerden transfer ettik? Gökdeniz'i? Hami'yi? Abdullah'ı?

Ama altyapıdan gelenler ya birilerinin yakini! Ya da bir yerden torpili olanlar olursa, kötü de oynasa kadroda daima yeri olur, parasını da garanti alır!
                                Birileri de gelir bize sabır edebiyatı yapar, taraftarlığımızı,Trabzonspor'a olan aşkımızı sorgular!
                                Nasılsa taraftarın sahibi yok ya! Vurun anasını satayım!
                                30 yıldan aşkın bir süredir o taraftar bu rezilliğinize rağmen hala maça geliyorsa, taraftara suç bulmayacaksınız efendiler!
                                Şoven davranmayacaksınız!
                                96'da o taraftarın kendisini karayemiş ağacına astığını da unutmayacaksınız!
                                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X