Arkadaşlar belki kimilerine göre küçük birşey bu söyleyeceklerim ancak sezon öncesi hazırlık kampımızdan gelen görüntülere bakın hepsi profesyonel çekim... Cep telefonu kamerasıyla çekim yapılan zamanları hatırlayın vizyon önemli o da başkan da mevcut
Trabzonspor Bşkanı Muharrem Usta takımı ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyor elinden geleni yapıyor....
Taraftarda elinden geleni yapmalı.....
Passolig sayımız sadece 94.502..... Bu rakam en kısa zamanda 100 bin olmalı..... 150 bini geçmeli...
Facebookta takımı takip eden kişi sayısı 937 binlerde dolanıyor... Sanal alemdeki Trabzonsporluların yarısı bile takımı takip etmiyor..en kısa zamanda 1 milyon olmalı bana kalırsa 2 milyonu bile geçmeli..gerçek rakam bu çünkü...
Twitter facebook kadar yayagın kullanılmıyor ama burada da önemli bir potansiyel olduğunu ve 1 milyon rakamının rahatlıkla yakalanabileceğini düşünüyorum
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Trabzonspor Bşkanı Muharrem Usta takımı ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyor elinden geleni yapıyor....
Taraftarda elinden geleni yapmalı.....
Passolig sayımız sadece 94.502..... Bu rakam en kısa zamanda 100 bin olmalı..... 150 bini geçmeli...
Facebookta takımı takip eden kişi sayısı 937 binlerde dolanıyor... Sanal alemdeki Trabzonsporluların yarısı bile takımı takip etmiyor..en kısa zamanda 1 milyon olmalı bana kalırsa 2 milyonu bile geçmeli..gerçek rakam bu çünkü...
Twitter facebook kadar yayagın kullanılmıyor ama burada da önemli bir potansiyel olduğunu ve 1 milyon rakamının rahatlıkla yakalanabileceğini düşünüyorum
Aktif Passolig 50bin civarındaymış. Süresini uzatmayı da ihmal etmeyelim.
Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Başkan taraftar profilini değiştirmeyi hedefliyor. Ki bence de kurtuluş yeni gelenlerin düzgün olmasında. Şu etrafımızı kıran kabuğu kırmak ancak böyle mümkün. O yüzden öğrenciler ile ilgili projelerine büyük ehemmiyet veriyorum.
Trabzonspor taraftarı yaş dağılımı çıkartılırsa sanırım çok çok büyük bir ağırlık 35 yaş üstü olur. Hatta 40 yaş.
Başkandan çok memnunum ama Bursapor maç organizasyonu felaketti programa uyulmadı beklentiye sokulduk birşey göremedik bu konuda sınıfta kaldık malasef
Muharrem Usta sanırım bilerek bekletiyor sponsor firmaları. Özellikle transferleri yaptıktan sonra ve lig başladıktan sonra takım da yeni transferleri ile havaya girerse Usta'nın eli baya güçlenecek sponsor görüşmeleri için. Başkanın özellikle ticari zekasına çok güveniyorum.
Yorum