Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son çıkan dayı trolldü galiba bunun başka izahı olamaz
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Yani şu adam çıkmış, Maltepe diyor, kanuna karşı hile diyor. Sonra gelin bize sorun diyor.

Yazık ki ne yazık.

Yorum

• Ulan adam daha geleli 5 ay olmuş salla babam salla başkana ne yaptı da bu adam bir durun hele bir görün yok abi yaa böyle devam ederse bizim klupte hicbirsey düzelmez...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Kanuna karşı hile yapalım lafını açık açık dedi adam
          Kimdir necidir ki bu şahıs?
          Bu kulüp profesyonel yapı falan kazanamaz.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Baskan cıktı mı ne zaman cıkcak

Yorum

• yine en mantıklı konuşan, pratikte önemli kulüp muhasebesiyle ve yatırımlarıyla ilgili bir şeyler söyleyen bu son dayı oldu. ondan öncesi külliyen boş muhabbet

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                borç 569 milyon tl diyorlar. yahu bu borç durduk yere nasıl artıyor? seçimden önce 400 milyon tl den bahsediyorlardı. şimdi ne oldu da bu kadar arttı? bu borcun nereye, kime ve zamanı hakkında bilgisi olan var mı?
                Usta seçilmeden önce buna değinmişti kim seçilirse seçilsin borç otomatik olarak artacak. Söylendiği gibi hem faiz giderleri fazla hem de geçmiş döneme kadar gider gelirin iki katıydı. Gelir gider oranı dengelenirse borç zamanla azalacaktır, Diğer türlü artmaya mahkum....
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kendimizi kucumseneyi ne kadar seviyoruz gecen fikret orman konusmasina sinirlenip kendi taraftarına saldirmadi mi hatta uyeligini de sildiricekti olur boyle seyler

Yorum

• Çıkan tartışmaya bak Necati de vardı şu da valla şaka gibi
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ben kendisine Facebook'tan cevap yazdım diyor ya ha ha
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Her konuşmacının ortak sıkıntısı, "BİZE DANIŞIN".
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Allahtan 5 dakika he.

Adamın Facebook hesabı neymiş takip edelim

Yorum

• Borç olmuş 569 milyon TL.

Adam 80 lerde kulüp 13 kişiye ceza verdi, sen kaptan Onur a niye ceza vermiyorsun, Facebook tan onu yazdım şunu yazdım bilmem ne. Çok şey yazasım var, orada olup konuşmayı çok isterdim. Şöyle 10 dakika verseler yeterdi. Cehalet cehalet cehalet...
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Serdar bali zaten başkanlığa oynuyor geçen canlı yayında başkanlıga aday oldugum zaman şenol güneşe beni destekliceksin dime dedi.Bu klup bukadar basit işte gerçekler bu para için bizim millet adamı asar öldürür klubup umurlarında deil,1461 düştü niye isyan ediyolar sanıyorsunuz para gitti para değirmenleri gitti.

Yorum

• Şuan konuşan dayı facebook olmasa bitmişti
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X