Trabzonspor "Trabzon ağırlıklı yönetilmedikçe başarının zor olduğunu ben değil, tarih söylüyor.
..
Trabzondan yönetmek mi ? Taraftarın %99 u bile istanbulda yaşarken nasıl olacak o iş. Trabzonsporun sadece stadı Trabzonda o kadar. Onun dışında trabzonspor artık bir istanbul takımı olmuştur.
Trabzonspor'a Trabzon kanadı, İstanbul kanadı lazım değil, üstün bir futbol aklı ve para edecek bir yatırım lazım, borcu çevirip azaltmak için. Ha bir de bunu yapacak kişilerin samimi olması lazım
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Gençlerbirliği maçı öncesi diğer yöneticilerle birlkte Yüce İnsan; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ziyaret etmeleri çok olumlu bir hareket.tebrik ediyorum.
yanlız başkana,Mozole önünde eller cepte poz verilmeyeceğini hatırlatması gerekiyor.
Abi aday olacak mı olmayacak mı millet tartışıyor ama herkes sırasını bekler, sırası geldiğinde başkan olur. Cüneyt Çakır'ı Fetöcü diye mahkemeye veren, 9 aylık ceza yeyip ülkeye rezil olan ama hala ortalarda başkan adayıyım diye dolanan, fetöcüler benim yönetimime darbe yaptı diyen adamı başkan yapmazlar. TS mahalle takımı değil, 2 adaylı seçimde İho nun karşısına ben geçsem beni başkan yaparlar.
Turgut, Anıl vs.. 1 haftada 10 transfer yapıp tek maçı geçtim antrenmana çıkarmadan serbest bırakan ve Vahid öncesi transferlere harcanan 10 milyon euro ne oldu sorularına cevap veremeyen adam başkan olamaz. Başkan olur olmaz ne alakaysa kulüpteki viskileri çöpe attım mescit yaptırdım dedi, kutsal topraklara gitti poz verdi, döndü geldi kumar masasında yakalandı. Bundan büyük utanç olamaz ama adam utanmıyor işte. Bunun peşinden giden dinden de çıkar.
Bizim başkan belli işte, son kongreyi kim kıl payı kaybetmişse o kişi başkan olur. Sıra ona geldi. Akıllı adammış, 2008 de Sadri Şener'in uyguladığı taktiği uyguluyor zaten onun yöneticisiydi.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Abi aday olacak mı olmayacak mı millet tartışıyor ama herkes sırasını bekler, sırası geldiğinde başkan olur. Cüneyt Çakır'ı Fetöcü diye mahkemeye veren, 9 aylık ceza yeyip ülkeye rezil olan ama hala ortalarda başkan adayıyım diye dolanan, fetöcüler benim yönetimime darbe yaptı diyen adamı başkan yapmazlar. TS mahalle takımı değil, 2 adaylı seçimde İho nun karşısına ben geçsem beni başkan yaparlar.
Turgut, Anıl vs.. 1 haftada 10 transfer yapıp tek maçı geçtim antrenmana çıkarmadan serbest bırakan ve Vahid öncesi transferlere harcanan 10 milyon euro ne oldu sorularına cevap veremeyen adam başkan olamaz. Başkan olur olmaz ne alakaysa kulüpteki viskileri çöpe attım mescit yaptırdım dedi, kutsal topraklara gitti poz verdi, döndü geldi kumar masasında yakalandı. Bundan büyük utanç olamaz ama adam utanmıyor işte. Bunun peşinden giden dinden de çıkar.
Bizim başkan belli işte, son kongreyi kim kıl payı kaybetmişse o kişi başkan olur. Sıra ona geldi. Akıllı adammış, 2008 de Sadri Şener'in uyguladığı taktiği uyguluyor zaten onun yöneticisiydi.
Son kongreyi Hekimoglu kil payi ile kaybetti iho degil.
1-Trabzonspor'a ilkönce Trabzpnspor yenildiğinde ya da berabere kaldığında bunun acısını yüreğinde hissedecek birisi lazım....
2-Tamam Profesyonelde olsun ama yenilgileri profesyonelce karşılamamalı..... Yenildiğimiz hafta başı önde olmalı.....
3-Sözcük oyunları ile borcumuzu düşük göstermemeli.... Yok gelirken şu kadar uganda dünürü idi şimdi şu kadar suudi arabistan riyaline indi dememeli.... Başkalarının yaptığını eleştirirken kendi borçlarınıda sahiplenmeli....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
[MENTION=30538]Mert Oğuzlu61[/MENTION] gardaşım sağolasın cevap için,
Hekimoğlu başkan olacak senin tahminine göre,
ben de aynısını düşünüyorum aslında,
fakat Alone 6161 renktaş ile Selçuğun cevapları okuyunca acaba mı ki diyorum
Neyse,
aslında boşuna hesap kitap tahmin yapıyoruz,
gelen gideni aratacağı için vay bizim halimize
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Son kongreyi Hekimoglu kil payi ile kaybetti iho degil.
Tamam işte ben de kıl payı kaybeden kişi başkan olur diyorum, arkada sadece birkaç oyla seçim kaybetmiş hazır yönetim olduğunu ve Usta'nın buna göre kulübü yönetmesi gerektiğini ta o zamanlar belirtmiştim. Şu an Nuri Albayrak ve İho gibi gün sayıyor ama yanlış hatırlamıyorsam Albayrak istifa edip kongre kararı almıştı, Usta istifa da etmiyor devam edip etmeyeceği konusunda bilgilendirme de yapmıyor. Sabah akşam bakan ve vekil gönderilerini twitleyen 5 tane yöneticisi var, kulüple ilişkileri kalmamış tamamen kendilerini pazarlıyorlar. Ben bu şekilde yorumluyorum. Fifa konusunda taraftarı enayi yerine koyduklarını da dün görmüş olduk, resmen tiyatro döndürüyorlar.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Ali Koç fener için neyse Nevzat Aydın da bizim için odur. Böyle vizyonlu iş bilen adamlar kulübü ileriye taşır ama kongreler bu adamları seçmez. Fener'de aziz varken Ali Koç seçilmez, adam gs'lileri bile üye yapıyor kulübe. Bizde durum farklı mı ? Bizde de İHO tüm akrabalarını (eminim içlerinde fenerli bile vardır) kulübe üye yapıyor. Muhtemelen de bir sonraki seçimde İHO kazanacak, bu sefer yarım bıraktığı işi bitirip kulübü tamamen batırmak için herhalde.
Kongreler malesef böyle. BMN gibi platformlar kongrelerde söz sahibi olacak seçmen sayısına ulaşamadıkları sürece ne aziz gider ne de iho gibi başkanlardan kurtaramayız. Kimse hayal görmesin. Net yazıyorum buraya, bir sonraki seçimde Usta, İHO ve Nevzat Aydın aday olur, İHO kazanır. Şu anda izlediğimiz şey uçuruma ve batmaya doğru hızla ilerleyen bir kulüpten başka birşey değil. Hocasından yönetimine kadar, kongresinden başkan adaylarına kadar hiçbiri çıkış için bir ışık vermiyor.
Nevzat Aydın kendisini kulüp için perişan eder mi? Ahmet Ağaoğlu eder mi? Muharrem Usta etti mi? Bence bize off-road lazım (Ama tabi İho değil, bilgili ve çatır çatır mücadele eden)
En son Travelair tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 17:00.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum