Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sözleşmesi bitmiş adamı yolladınız ne demek ya

Bi de "Usta benden rahatsızlık duyuyordu" diye şikayet etmiş. Bu Usta ligin ikinci yarısında takımın başında kal diye kaç kere yalvardı sana. Sen ne yaptın? Israrla alt yapıya dönmek istediğini söyleyip kaçtın.

Allah razı olsun yönetimden. Sözleşmeyi yenilemeyerek çok doğru bir iş yaptıklarını düşünüyorum.
    aynen öyle

benide 1 kez yari yolda birakan birisinlen devam etmem bir daha

baskanda bunu yapti
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kendisinin illa altyapıya döneceğim feryatlarını görevdeki yetersizliği gün yüzüne çıkacak diye kenarda kalmak istediği şeklinde yorumladığımı yazmıştım. Yönetim de sağolsun sözleşmeyi uzatmamış. Bir kişiden daha kurtulduk.

Yorum

• Açıklamasını paylaşırmısıbız?

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• 1.JPG

Dinozorlara ölüm!

-sidi hıcıyı yıllıdınız midimizi bılındırdınız..

Siz kimsiniz ya?
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• sadi hoca 5 yıldır süregelen altyapı çıkışından bahsetmiş de, ortada 5 yıldır altyapıdan çıkan bir futbolcu yok. bu takımın altyapısından son çıkan futbolcu gökdeniz. belli ki süregelen düzende bir sıkıntı var.

muharrem usta yönetimi bir yola çıktı. başarnın övgüsü de onlara, başarısızlığın yergisi de. bildikleri gibi yönetsinler.

rahatsız olanlara göre takım yönetecek olunsa zaten en baştan rahatsız olanlar yönetime seçilirdi ama bu rahatsız olanlar çok yönetti bu kulübü, çok da başarısız ettiler. o yüzden bu serdar balilerden rica ediyorum, bir müsaade etsinler, gidişata göre değil sonuca göre yapalım değerlendirmelerimizi zamanı gelince.

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Açıklamasını paylaşırmısıbız?

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Turkiyede alt yapi falan yok. Nerdeyse tum yerli oyuncular avrupadan geliyor. Sadi hoca istedigini desin son 10 yilda alt yapidan milli takima ya da avrupaya giden basarili olan kim var?
                Imkanimiz yoktu da mi gelistiremedik? Lisemiz dunya sampiyonu oluyor. 13 yas alti sampiyon oluyor yillar geciyor yerli oyuncuyu gidip manisadan antalyadan bursadan aliyoruz.

Bakin bursa demisken adamlara helal olsun. Alt yapi isini cok iyi hallettiler surekli alttan genc oyuncu yetistiriyorlar.
                Biz neden yapamiyoruz? Sorumlu Sadi hocadir ve ayrilmasi dogrudur.

Alt yapi hocasini yonetimin sevmesi sart degil. Sen 10 senede bitane adam cikaramadiktan sonra istersen baskanin kardesi ol yine de gonderilirsin.

Yorum

• yerinde bir karar.. olmuyordu değişiklik elzemdi.. yapması gerekeni yaptı başkan.. sonuna kadar git başkan sonuna kadar yanındayız..

Yorum

• Bu camiayı,bu forumdaki kişileri gördükçe, işin cidden çok zor diyorum Başkanım.Allah yar ve yardımcın olsun.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Cidden tartışma konusu Sadi Tekelioğlu mu
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Teşekkürler

"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Sadi Tekelioğlu ile sözleşme yenilenmemesi ve bir kan değişikliği yönetimsel bir karardır.
                          Fakat uslup yanlıştır.
                          keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadi Tekelioğlu ile sözleşme yenilenmemesi ve bir kan değişikliği yönetimsel bir karardır.
                            Fakat uslup yanlıştır.
                            Katılıyorum. Yıllar boyu değişik yaş kategorilerinde defalarca şampiyonluklar yaşanmış. Verir plaketini, teşekkürünü de eder "onore" ederek gönderirsin. Neyse...

Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadi Tekelioğlu ile sözleşme yenilenmemesi ve bir kan değişikliği yönetimsel bir karardır.
                              Fakat uslup yanlıştır.
                              Tabi haklısınız....

Ama Sadi Tekelioğlu'nunda ayrıldıktan sonraki uslubü da yanlıştır......

herkes yanlış yapmış bu konuda.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tabi haklısınız....

Ama Sadi Tekelioğlu'nunda ayrıldıktan sonraki uslubü da yanlıştır......

herkes yanlış yapmış bu konuda.....
                                Her bireyden aynı ağırlığı ve olgunluğu bekleyemeyiz ama kulübün standart bir kurumsal tavrı vardır/olmalıdır. O yüzden eleştirinin odağında başkan ya da kulüp var.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X