Büyük projemiz 1461'in yetiştirdiği oyuncular ortada. Lige bu senen çıkan bir ekibin sezon başı olan planlamayla düşmesi gayet normal. O takımın en iyisi Emrullah Kokoç daha ne denebilir? Ben seçim zamanı "Bu sezon bitti artık düşmeyelim de ne olursa olsun" "Sadi Hoca gitmek istiyor. Bizi sezon sonuna kadar ancak Hami idare eder. Hem daha önce fena oynatmadı takımı" "Lucescu zaten olmaz ben Ersun'a da razıyım" yazan yüzlerce mesaj okudum. Usta da bu sezon için bir vaatte bulundu mu? Bulunmadı. Gerekli tasarruflar yapıldı mı? Yapıldı. Arkadaşlar bu sezonun planlaması transferleri mali düzenlemeleri Hacıosmanoğlu tarafından yapıldı unutuyorsunuz herhalde. Bu yönetim Ocak ayının başında geldi başa ve geldiği 5 ay bile olmadı. Eylül'e kadar atılan adımlara bakalım sonra söyleriz söyleyeceklerimizi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleıhoyu koru korune savunanlardan sonra ustayı aynı sekılde savunanlar turemısler forumda ..ustelık alenen bela okuyorlar ustayı elestırenlere hemde yonetıcı olmasına ragmen forum kurallarını hıce sayarak..elestırıye tahamulunuz yoksa bela okumak yerıne foruma gırmezsınız yonetıcılıgı bırakırsınız olur bıter..yanlıs varsa elbette elestırı olcak kımse usta bırakıp gıtsın demıyor hataları tartısılıyor burada..terbıyesızlıgın luzumu yok herkes haddını bılsın..o bela gun gelır dolasır okuyanı bulur..And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer gerçekten böyle bi' durum varsa, bahsettiğiniz mesajları raporlayabilir misiniz ?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegonderdım kardesım raporladım mehmet gayretlının dıkkatıne dıye
İyi forumlarAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler. Bu arada, ilk adım Mustafa
İyi forumlar1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
arkadaşlar takımın bu denli ekonomik anlamda kötü olduğunu ilk defa gördüm
ts başında başkan olarak bu kadar bilgili teknik çalışan adam da ilk defa gördüm
biz malesef eli sopalı bağırıp çağırarak iş yapan adamlara (vasıfsız ) külübü teslim ettik
külübün hali ortada ya diyorum bir sene daha iho kalsaydı
geri dönüşü olmazdı bence
BENCE ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIZ
BU DURUMDAN BİZİ ÇIKARABİLECEK BECERİYE SAHİP TEK ADAM USTA ONUN İÇİN ONA BENCE
3 SENE DEĞİL 10 SENE KALMASINI SAĞLAMALIYIZ.
USTA YALAKASI YAZMAYIN ESKİ YAZILARIMA BAKARSANIZ SEÇİMLER OLLURKEN CELİL USTA İKİSİNDENDE HABERİM YOKTU.
KONUŞMASINDAN ADAMA NOT VERDİM BAŞTA
BENDE YÖNETİCİYİM KİM OLURSA TS BAŞKAN OLMAK ZOR İŞ
AMA KONUŞMALARI İCRAATLERİ BAKIYORSUNUZ İŞİN TEKNİĞİNE ÖNEM VEREN BİR HAREKET SİSTEMİ VAR ADAMDA
SİZ DİYECEKSİNİZ BOŞ KONUŞMA SAHAYA BAKARIM BEN
BENDE DERİMKİ TS BU HALE 1 AYA GELMEDİ Kİ 2 AYDA DÜZELSİN BU BİR SÜREÇ
EN ÖNEMLİSİ DAHA ÖNCE PROGRAM YAPAN BİR BAŞKANIMIZ OLDU MU 3 YILLIK PROGRAM SUNDU UEFA YA
BİZE DÜŞEN SABIR VE HER ŞEYDEN ÖNCE HAKKIMIZ YENİLİYOR EYVALLAH AMA ÖNCE SAHADA HERŞEYDEN ÖNCE SORUMSUZ DEĞİL DİSİPLİNLİ BİR TAKIM İSTEYECEĞİZ
ÖYLE AYKUT GİBİ KAFASINA GÖRE KART GÖRENLER İLE BAŞARI GELMEZ ARKADAŞ
SAHADA HAKSIZLIK VAR BUNU HALLEDECEK NE TARAFTARDIR NEDEN TOPÇUDUR BU YÖNETİMİN İŞİ TOPÇU O TAKIMIN HAKKINI KORUMA GÖREVİ YOK ALDIĞI PARA KARŞILIĞINDA TERİNİN SON DAMLASINA KADAR TAKIMINI İÇİN SAVAŞACAK. ÖYLE KIRMIZI GÖRÜP TAKIMI SABOTE ETMİYECEK
Yorum
-
İlk olarak gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda size seneler önce sadri şeneri cok arayacaksınız demiştim.. Buyrun.
ancak yiğidi öldür hakkini yeme başarida onun zamaninda geldi
ama diyorum ya borçlnarak külüp büyümez gelişmez sonuç ortada
onla başlayan borçlarin artik tespiti yapilamiyor
Yorum
-
Avrupada spor ile çok haşir neşir olan arkadaş var
onun ile sohpet ediyoruz bazen futbol hakkinda bildiğim bazi şeyleri kökten değiştiriyor resmen.
Geçen usta ile ilgili konu oldu.
Dediği şu en başta bizde şu sikinti var bu türk futbolunun sorunu ancak bizim ts tavan yapmiş durumda
herşeyden önce bir başkanin denetlenmesi sikintili yaptiği faaliyetler için denetleme çok vasat durumda
bunu bir işletmenin emniyet düğmesi olarak görün diyor.
Yapilacak icraatlar için risk ortaya koyulur külübün durumuna göre bu risk faktörü belirlenir. Külüp yöneticileri de bu risk faktörüne göre icraatlar oluşturur.
Iho ya desen risk desen o ne deraldiği oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu dönüş yolunda farkeden adam
sonra bir külüp başkani seçerken neye bakilir önce parasi var mi külüp başkani parasi olan adam değil futbolu ve futbolun ekonomik borasini iyi bilen adam olmali önce
yani parasi olan adam değil parayi yöneten adam olacak hakkaten dedim. Devam etti
sonra başkan ne yapar transfer yapar. Bir külübün alt yapi ve futbol izleme bu işler ile ilgili ekibi olacak
sonra başkan para bulur. Başkan para bulmaz finansman ekibi vardir. Parayi sponsorluklari onlar ayarlar.
Bizde iho vardi. Ağaoğlundan borç ister külüb rezil ederdi
ha usta bu şartlarda mi yapilandirdi. Yok tam değil bence ama şartlar uygun olmasi lazim bu tip yapilanmalar için ancak usta inaniyorum ki bu kapasiteye vizyona sahip zamanla bunlari oluşturacak külüpte
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleıhoyu koru korune savunanlardan sonra ustayı aynı sekılde savunanlar turemısler forumda ..ustelık alenen bela okuyorlar ustayı elestırenlere hemde yonetıcı olmasına ragmen forum kurallarını hıce sayarak..elestırıye tahamulunuz yoksa bela okumak yerıne foruma gırmezsınız yonetıcılıgı bırakırsınız olur bıter..yanlıs varsa elbette elestırı olcak kımse usta bırakıp gıtsın demıyor hataları tartısılıyor burada..terbıyesızlıgın luzumu yok herkes haddını bılsın..o bela gun gelır dolasır okuyanı bulur..
benim yönetimi eleştirenlere bela okumak gibi bir hakkım yok. Öyle bir şey yaptığımda yok.
Bana Usta Fun Club etiketini yapıştıran zihniyet için kullandım o cümleyi. Eleştiriyse eleştiriyi ben de yapıyorum. Mbia konusu, Hami konusu, 1461 konusu ile ilgili mesajlarım ortada. Görmek isteyen görür
Tekrar söyleyeyim. Eleştiri yaptı diye kimseye bela okumadım, okumam. Öyle anlayanlar varsa Özür dilerim.
Yorum
-
Yazdiklarima bakiyorum da ustayi amma övmüşüm
okuyan da sanacak ts iş bekliyorum
bende yöneticiyim ustanin konuşmalarinda düzeni değiştirecek külübü ileri taşiyacak fikirler görüyorum.
Bu külübün de bu taraftarinda bu durumu haketmediğini düşünüyorum onun içindir usta hayranliğim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum