Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamın biri sahaya atlıyor milyonlarca lira zarara uğruyoruz ayrica zaten yerlerde sürünen itibarimiz dahada dibe batıyor. Sonra sponsor anlasmalari neden aciklnmiyor ya, itibarlı hoca nerde hani, yine cop topçulara mi kaldik ya nerde verilen sözler nerde yonetim ? Kolay oluyor zaten herşey 3 yıl sesi ihoya çıkmayan bi dünya adam simdi birkaç ay önce yönetimi devralmış batmış bir kulüpte birşeyler yapmaya çalışan adama saydiriyor sonra niye biz basari yakalamiyoruz diye de dovunup duruyorlar. ? Ne verdim de ne bekliyordum edemezler mi adama?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• baskan luceskularla 50.yılda sampıyonluk soylemlerıyle hayal sattı resmen ..ıho felaketınden sonrada mıllet bu soylemlere ınanıp baskan yaptı onu geldıgı gunden berı 2 dakıka dusun protestosu dısında olumlu bır hareketı olmadı henuz hep kamuoyunun nabzına gore serbet verıp durdu..bu seneyı enkaz devraldık dıye atlatır bı sekılde de seneye 50.yılda sampıyonluk yerıne felaket yılı olursa kımse gozunun yasına bakmaz ustanın ..kendı dusen aglamaz kabul edelımkı fazla uctu baskan vaadlerde..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Uefa işinin uzaması hiç iyi olmuyor.T.Direktör işinide bu karar endekslediğimiz için her geçen gün kulübün zararına oluyor.Neden bu kadar uzar ki.Sıkıntı ne acaba ?
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bize de söyledi başkan bunu.

Maalesef doğru.
          Başkan konuyla ilgili hukuki yollara başvuracağını açıkladı mı? Eğer başvurmayacaksa benim için hayal kırıklığı olur...
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan konuyla ilgili hukuki yollara başvuracağını açıkladı mı? Eğer başvurmayacaksa benim için hayal kırıklığı olur...
            Rapor henüz tamamlanmamış. İlk gelen bilgilere göre herhalde bir tahmin bu.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hacıosmanoğlu'na mutlaka dava açılması lazım.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• peki uefa hangi borca göre bize ceza verecek 430 milyon olana göremi 700 milyon olana göre mi ?

Yorum

• At hırsızı diye boşuna dememiştik.

Vay at hırsızı kara cahil vay!
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Haftasonu burada birde Giray Bulak'ın günahını aldım durduk yere.Hatta eksik söylemiş borcu.Sonumuz hayrolsun.Bu borcu ne stat ne sponsorluklar bitirebilir.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bize de söyledi başkan bunu.

Maalesef doğru.
                      iho ya bu konuda dava açılacak mı?
                      Bildiğin yolsuzluk yapılmış.

Yorum

• Şapkadan tavşan çıkar mı bilmem. Ama +800 milyon borç ödenebilir gibi değil...
                        Bildiğin 10 sene ipotek altında..
                        Hala ceza alır mıyız acaba iyimserliği sonuç verir inşallah..

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                        Hz. Mevlana

Yorum

• Iho sevenler bu borca ne diyor acaba sahtekar Trabzonspor u batırdı ve hala seviliyor. Iho mahkemeye verilmeli bu paralar nereye gitti kimin cepine girdi
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iho ya bu konuda dava açılacak mı?
                            Bildiğin yolsuzluk yapılmış.
                            raporda da öyle çıkar ve açılmazsa, ayıp olur en hafif tabirle.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Iho sevenler bu borca ne diyor acaba sahtekar Trabzonspor u batırdı ve hala seviliyor. Iho mahkemeye verilmeli bu paralar nereye gitti kimin cepine girdi
                              O kadar cahiller ki.
                              Hala dedikleri; borcu kayyum yaptı. Herkes ihodan korkuyor.

Yorum

• Şimdi mi ortaya çıkardınız 700 Milyon borcu , şimdi mi aklınıza geldi inceleme yaptırmak bu ne saçma iştir böyle.. Bu kulüp 3 yılda kendini toparlayamaz şikeden sonra 5 yıl eziyet çektik bi 5 yıl daha çekeceğiz anlaşıldı..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X