İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Özellikle şu aidat konusunda özel bir düzenleme getirilmeli. Tek bir hesaptan toplu aidat ödemesi alınmamalı... Bir vatandaş kulübe üye olurken bir banka hesabı belirtmeli ve aidatlarını sadece o hesap üzerinden yatırmalı ya da kulübe elden ödeme yapılıyorsa bu imza altına alınmalı. Makbuz vs bilgilerin de 10 yıl arşivlenme zorunluluğu olmalı (bu halihazırda olabilir bilmiyorum). Üye, ödeme yapacağı banka hesabını değiştirmek istediği zaman bunu yapmak için belli güvenlik aşamalarından geçmeli. Tüm üyeler için mutlak surette kendi isimlerine açılmış bir hesabı belirtme zorunluluğuna tabi tutulmalı.
Tüzükte bunun yeri var mı bilmiyorum ama olmalı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
borç 569 milyon tl diyorlar. yahu bu borç durduk yere nasıl artıyor? seçimden önce 400 milyon tl den bahsediyorlardı. şimdi ne oldu da bu kadar arttı? bu borcun nereye, kime ve zamanı hakkında bilgisi olan var mı?Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
Divan kurulları böyledir bize has bir durum yok. İstanbul takımların toplantılarında da sadece mevcut yönetime eleştiri yapılıyor. Hacıosmanoğlu'na Hacısalihoğlu güzel cevap verdi kendi başkan olduğu dönemde divan toplantılarında eleştirildiği için gelmemeye başlamıştı. Kulübü bakkal gibi yönetmesine karşılık hâla bizi battı gibi göstermeyin, küçülmeyin tarzı mesajları ise ağır ironi içeriyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleborç 569 milyon tl diyorlar. yahu bu borç durduk yere nasıl artıyor? seçimden önce 400 milyon tl den bahsediyorlardı. şimdi ne oldu da bu kadar arttı? bu borcun nereye, kime ve zamanı hakkında bilgisi olan var mı?You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu kongrenin bir büyük takım kongresine benzer bir hali var mı arkadaşlar? Adeta kahvehanede millet toplanmış çıkan konuşma yapıyor.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleborç 569 milyon tl diyorlar. yahu bu borç durduk yere nasıl artıyor? seçimden önce 400 milyon tl den bahsediyorlardı. şimdi ne oldu da bu kadar arttı? bu borcun nereye, kime ve zamanı hakkında bilgisi olan var mı?
Denetleme Kurulu raporuna göre 1 Kasım 2015 ile 30 Nisan 2016 tarihleri arasında kulübün 121 milyon TL geliri, 105 milyon TL gideri oldu.
o borcun tamamı geçmiş dönemden kaynaklı.Hatta rapora göre mevcut yönetim bu borcu azaltmış görünüyor
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum